Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk :) x

Scroll

Wil je beter vindbaar worden?

Zoekmachine optimalisatie Eindhoven

Zoekmachine optimalisatie Eindhoven

 • Word beter gevonden in zoekmachines
 • Focus op zowel technische als on-page SEO
 • Één aanspreekpunt, korte lijnen
 • Trotse winnaars FD Gazellen Awards 2016-2023
4.8

Gebaseerd op 43 beoordelingen

Zoekmachine optimalisatie = hoger scoren op Google

Een website heeft bezoekers nodig, zonder bezoekers geen online succes. Maar hoe krijg je die bezoekers dan naar jouw website? Dit is onder andere te bewerkstelligen door hoog te scoren op Google. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) zorg je ervoor dat jouw website beter vindbaar is in zoekmachines.

Vroeger schreef je een ‘SEO tekst’, daar verwerkte je een aantal zoekwoorden in en dan kwam je er wel. Dat is allang niet meer voldoende om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren. Het is tegenwoordig maar één klein deel van zoekmachine optimalisatie. Er zijn namelijk 200+ verschillende factoren die invloed hebben op de indexatie van jouw website.

zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO) icoon

Technische SEO

De techniek van jouw website is dé basis voor succes. Een goed presterende website maakt het mogelijk om hoog te scoren op Google.

Storytelling icoontje. Storytelling/copywriting is onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO)

On-page SEO

Het optimaliseren van verschillende onderdelen binnen een webpagina, zodat deze pagina goed gaat scoren op een relevant zoekwoord.

Linkbuilding icoontje. Linkbuilding is onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO)

Off-page SEO

Het belangrijkste onderdeel van off-page SEO is linkbuilding. Met linkbuilding zorg je ervoor dat je website autoriteit opbouwt en hoger scoort!

Paul van Berkom

SEO & SEA specialist

Zoekmachine optimalisatie scan: weten hoe jouw website ervoor staat?

Om de huidige staat van jouw website in kaart te brengen, bieden wij een gratis zoekmachine optimalisatie scan aan. We geven hierbij waardevolle inzichten, onder andere in:

 • Welke technische verbeterpunten zijn er nodig om hoog te kunnen scoren op Google
 • Hoe goed ben je vindbaar op gewenste zoektermen?
 • Hoe goed is je directe concurrentie vindbaar op relevante keywords?
 • Welke website-verbeterpunten zijn er om de gebruiksvriendelijkheid te bevorderen?

Gratis zoekmachine optimalisatie scan

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Naast deze inzichten geven we je ook praktische zoekmachine optimalisatie verbeterpunten die je gemakkelijk zelf direct kunt toepassen om je website beter vindbaar te maken. Wij als zoekmachine specialisten helpen je graag om jouw vindbaarheid te verbeteren, daarom bespreken wij de website scan graag onder het genot van een kopje koffie.

  Zoekmachine optimalisatie cursus Eindhoven

  Ben je net zo enthousiast over zoekmachine optimalisatie (SEO) als wij en wil je hier graag meer over leren? Dan is onze cursus wellicht iets voor jou waarin we jou binnen 4 weken opleiden tot SEO-specialist. Wat je in deze cursus leert en wat zo uniek is aan onze leermethodiek lees je op deze pagina: SEO-cursus in 4 weken.

  De specialist in zoekmachine optimalisatie in regio Eindhoven

  Wij als zoekmachine optimalisatie specialisten zorgen voor een hoge ranking op Google. Hierbij kijken onze marketeers niet alleen naar de inhoud van je website, maar werpen onze developers ook een kritische blik op de technische aspecten van SEO. Daarnaast kijken we niet alleen naar het verkrijgen van meer verkeer, maar vooral het verkrijgen van het juiste verkeer. Wij werken volgens de STDC methode, waarmee we jou met je doelgroep verbinden. We spelen in op de customer journey en spreken de juiste doelgroep aan op het juiste moment met een boodschap die naadloos aansluit bij de behoefte van jouw doelgroep.

  Ben je op zoek naar een partner in de regio Eindhoven die je op weg helpt met zoekmachine optimalisatie? Wij helpen je graag verder om jouw online vindbaarheid te vergroten. Dit doen we niet alleen, maar in samenwerking met jou. Afhankelijk van jouw huidige situatie, stippelen we samen met jou een pad uit dat het beste past bij jou en je bedrijfsdoelstellingen.

   

  Samen online succesvol

  In samenspraak met jou gaan we alle realistische mogelijkheden bekijken om jullie online vindbaarheid te vergroten. Wij combineren onze kennis met jouw wensen en doelen om zo bedrijfs overtreffende resultaten te behalen.

  Wil je dat wij een blik op de vindbaarheid van jouw website werpen? Neem contact op met Mike.

  Paul van Berkom SEO & SEA specialist

  Klanten om trots op te zijn

  Groot of klein, met een flinke dosis doorzettingsvermogen werken we intensief samen met toffe opdrachtgevers om klantreizen te optimaliseren.

  🔎 Wat is zoekmachine optimalisatie?

  Zoekmachine optimalisatie kan gedefineerd worden als het verbeteren van de website of specifieke webpagina’s binnen de website voor een bepaald zoekwoord, zodat deze pagina een hoge positie behaald in de zoekmachines, zoals Google. In essentie zorg je ervoor dat jouw organische vindbaarheid vergroot wordt.

  Meer weten over zoekmachine optimalisatie? Stel een vraag.

  🤔 Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

  Zoekmachine marketing bestaat uit de onderdelen: zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). Zoekmachine optimalisatie heeft betrekking op het structureel verbeteren van je website, zodat je hoge posities behaald binnen de zoekmachines op bepaalde zoekwoorden. Bij het intypen van een zoekopdracht worden dan de beste zoekresultaten weergegeven. Met zoekmachine adverteren, waarvan Google Ads veruit de bekendste is, adverteer je direct in de zoekmachines. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je website boven de organische resultaten weer te geven. Je creëert dan zichtbaarheid tegen betaling (per klik op jouw link).

  Wil je meer weten over zoekmachine optimalisatie? Stel een vraag aan ons. Meer informatie over Google Ads lees je hier.

  📈 Waarom zou je zoekmachine optimalisatie inzetten?

  Zoekmachine optimalisatie is voor vele bedrijven en branches interessant, want wij oriënteren ons steeds vaker online. Wanneer je dan goed zichtbaar en vindbaar bent in de zoekmachines zal jouw organisatie onderdeel zijn van de customer journey van de gebruiker. Ben je niet vindbaar? Dan zal je hier ook nooit deel van uitmaken.

  Daarnaast zal je voor een langdurige periode een goede vindbaarheid creëren, waardoor je veel relevant websiteverkeer genereert. De investering in zoekmachine optimalisatie verdien je relatief snel terug door een besparing in advertentiekosten en/of een toename aan nieuwe klanten.

  Bovendien wil je ook niet te afhankelijk worden van adverteren, want Google verhoogt nog wel eens de CPC’s (klik kosten) of de concurrentie drijft de prijs op. Een goede verhouding in betaald en organisch verkeer is aan te raden, zodat je niet het gehele marketingbudget aan Google geeft.

  Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  ⚙️ Hoe ziet jullie werkwijze eruit?

  Zoekmachine optimalisatie bestaat uit drie verschillende pijlers: de techniek van de website, de content op de website en de autoriteit van de website.

  De techniek van jouw website is dé basis voor succes. Een goed presterende website maakt het mogelijk om hoog te scoren op Google. Eerst zullen we een technische audit draaien om vervolgens de techniek in orde te maken. Is de techniek in orde? Dan pakken we samen de content op de pagina aan. We optimaliseren bestaande (of nieuwe) landingspagina’s, zodat deze hoog gaan scoren in de zoekmachines. Tot slot kan het voorkomen dat je nog geen topposities behaald, vanwege bijvoorbeeld de concurrentie. Dan is er nog een laatste zetje nodig. Met linkbuilding verhogen we de autoriteit van de pagina, waardoor de eerste pagina op Google toch mogelijk is.

  Hoog scoren op Google? Neem contact op en start vandaag nog met zoekmachine optimalisatie.

  Stuur een bericht!

   Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

   Zoekmachine optimalisatie Eindhoven

   • Word beter gevonden in zoekmachines
   • Focus op zowel technische als on-page SEO
   • Één aanspreekpunt, korte lijnen
   • Trotse winnaars FD Gazellen Awards 2016-2023
   4.8

   Gebaseerd op 43 beoordelingen

   Zoekmachine optimalisatie Eindhoven

   • Word beter gevonden in zoekmachines
   • Focus op zowel technische als on-page SEO
   • Één aanspreekpunt, korte lijnen
   • Trotse winnaars FD Gazellen Awards 2016-2023
   4.8

   Gebaseerd op 43 beoordelingen