Scroll

Wil je beter vindbaar worden?

Zoekmachine optimalisatie bureau

Zoekmachine optimalisatie bureau

 • Word beter gevonden in zoekmachines
 • Focus op zowel technische als on-page SEO
 • Één aanspreekpunt, korte lijnen
 • Trotse winnaars FD Gazellen Awards 2016-2023
4.8

Gebaseerd op 43 beoordelingen

Zoekmachine optimalisatie = hoger scoren op Google

Een website zonder verkeer kan geen online successen behalen. Daarom is het belangrijk om goed vindbaar te zijn op zoekwoorden die relevant zijn voor jouw bedrijf. Een zoekmachine optimalisatie bureau kan je daarbij helpen. Zij zorgen ervoor dat je hogere posities behaald op Google. Hierdoor is jouw website beter vindbaar en vaker zichtbaar. Dat resulteert in (meer) gratis verkeer naar jouw website.

Waarom zoekmachine optimalisatie?

Als je een zoekmachine optimalisatie bureau vraagt of je hierin moet investeren, zullen zij volmondig ‘’JA’’ roepen. Maar waarom zou je tijd, geld en energie hierin stoppen?

Voor vele bedrijven is dit nog relatief onbekend terrein, waardoor zij het belang hiervan nog niet inzien. Echter, is een goede online zichtbaarheid hét middel om jouw producten of diensten bij de juiste doelgroep aan de man te brengen.

Bovendien bevindt 96% van de websitebezoekers zich nog in de oriëntatiefase. Dit wil zeggen dat deze bezoekers zoeken naar een product of dienst, maar ze zijn nog niet klaar om een aankoop te doen. In deze fase vergelijken zij verschillende partijen en alternatieven. Op dat moment wil je natuurlijk dat  jouw bedrijf goed vindbaar is, want dan kom je tussen de partijen die de consument actief vergelijkt.

Wat doet een zoekmachine optimalisatie bureau?

Wanneer een zoekmachine optimalisatie bureau het heeft over zoekmachine optimalisatie, dan hebben zij het vaak over de volgende drie onderdelen:

zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO) icoon

Technische SEO

De techniek van jouw website is dé basis voor succes. Een goed presterende website maakt het mogelijk om hoog te scoren op Google.

Storytelling icoontje. Storytelling/copywriting is onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO)

On-page SEO

Het optimaliseren van verschillende onderdelen binnen een webpagina, zodat deze pagina goed gaat scoren op een relevant zoekwoord.

Linkbuilding icoontje. Linkbuilding is onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO)

Off-page SEO

Het belangrijkste onderdeel van off-page SEO is linkbuilding. Met linkbuilding zorg je ervoor dat je website autoriteit opbouwt en hogere posities inneemt!

Benieuwd geworden?

Stel een vraag aan Paul

Paul van Berkom

SEO & SEA specialist

De techniek

De techniek van de website is de basis voor een succesvolle zoekmachine optimalisatie strategie. Google wil bij elke zoekopdracht de meest relevante zoekresultaten weergeven. Maar, ook de gebruikerservaring moet goed zijn. Is de techniek niet goed, dan hebben andere optimalisatie inspanningen, zoals het schrijven van ‘SEO teksten’ minder effect.

Vergelijk het met een huis. Een huis heeft een goede fundering nodig voordat je begint te bouwen. Bij SEO is de techniek van de website de fundering.

On-page

Is de techniek van de website in orde, dan kan je aan de slag met on-page SEO. In deze fase bepalen we welke kansen en optimalisatie mogelijkheden er zijn. Dit verschilt natuurlijk per organisatie. Enkele voorbeelden zijn:

 • Het optimaliseren van bestaande webpagina’s
 • Het aanbrengen van een goede interne linkstructuur
 • Het creëren van nieuwe landingspagina’s gericht op een specifiek zoekwoord

Off-page

Wanneer de techniek en on-page SEO tiptop in orde is en je een bepaalde positie hebt behaald op Google, kan het voorkomen dat er nog een laatste zetje nodig is om op pagina 1 te staan. In dat geval gaan we aan de slag met off-page SEO, ofwel linkbuilding. Hierbij gaan we op zoek naar andere sites waar we een link naar jouw site kunnen plaatsen om zo jouw site hoger te laten ranken. Op de meest relevante zoekwoorden met hoge maandelijkse zoekvolumes wordt linkbuilding toegepast. Natuurlijk zorgen we voor een ‘natuurlijk linkprofiel’.

Afhankelijk van jouw huidige situatie stippelen we samen met jou een pad uit dat het beste past bij jou en je bedrijfsdoelstellingen. Ben je op zoek naar een zoekmachine optimalisatie bureau in de regio Eindhoven? Wij helpen je graag meer online resultaat behalen!

Zoekmachine optimalisatie scan: weten hoe jouw website ervoor staat?

Wij zijn ervan overtuigd dat er voor elke organisatie kansen zijn om de zichtbaarheid en vindbaarheid te vergroten. Daarom bieden wij gratis een zoekmachine optimalisatie scan aan, zodat je alvast zelf aan de slag kan met zoekmachine optimalisatie.

We geven hierbij waardevolle inzichten onder ander in:

 • Welke technische verbeterpunten zijn er nodig om hoog te kunnen scoren op Google?
 • Hoe goed ben je vindbaar op gewenste zoektermen?
 • Hoe goed is je directe concurrentie vindbaar op relevante keywords?
 • Welke website-verbeterpunten zijn er om de gebruiksvriendelijkheid te bevorderen?

Gratis zoekmachine optimalisatie scan

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Naast deze inzichten geven we je ook praktische zoekmachine optimalisatie verbeterpunten die je gemakkelijk zelf direct kunt toepassen om je website beter vindbaar te maken. Wij als zoekmachine specialisten helpen je graag om jouw vindbaarheid te verbeteren, daarom bespreken wij de website scan graag onder het genot van een (digitaal) kopje koffie.

  Zoekmachine optimalisatie cursus Eindhoven

  Ben je net zo enthousiast over zoekmachine optimalisatie (SEO) als wij en wil je hier graag meer over leren? Dan is onze cursus wellicht iets voor jou waarin we jou binnen 4 weken opleiden tot SEO-specialist. Wat je in deze cursus leert en wat zo uniek is aan onze leermethodiek lees je op deze pagina: SEO-cursus in 4 weken.

  De specialist in zoekmachine optimalisatie

  Wij als zoekmachine optimalisatie specialisten zorgen voor een hoge ranking op Google. Hierbij kijken onze marketeers niet alleen naar de inhoud van je website, maar werpen onze developers ook een kritische blik op de technische aspecten van SEO. Daarnaast kijken we niet alleen naar het verkrijgen van meer verkeer, maar vooral naar het verkrijgen van het juiste verkeer. Wij werken volgens de STDC methode, waarmee we jou met je doelgroep verbinden. We spelen in op de customer journey en spreken de juiste doelgroep aan op het juiste moment met een boodschap die naadloos aansluit bij de behoefte van jouw doelgroep.

  Ben je op zoek naar een partner in de regio Eindhoven die je op weg helpt met zoekmachine optimalisatie? Wij helpen je graag verder om jouw online vindbaarheid te vergroten. Dit doen we niet alleen, maar in samenwerking met jou. Afhankelijk van jouw huidige situatie, stippelen we samen met jou een pad uit dat het beste past bij jou en je bedrijfsdoelstellingen.

   

  Samen online succesvol

  In samenspraak met jou gaan we alle realistische mogelijkheden bekijken om jullie online vindbaarheid te vergroten. Wij combineren onze kennis met jouw wensen en doelen om zo bedrijfs overtreffende resultaten te behalen.

  Wil je dat wij een blik op de vindbaarheid van jouw website werpen? Neem contact op.

  Paul van Berkom SEO & SEA specialist

  Klanten om trots op te zijn

  Groot of klein, met een flinke dosis doorzettingsvermogen werken we intensief samen met toffe opdrachtgevers om klantreizen te optimaliseren.

  Stuur een bericht!

   Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

   Zoekmachine optimalisatie bureau

   • Word beter gevonden in zoekmachines
   • Focus op zowel technische als on-page SEO
   • Één aanspreekpunt, korte lijnen
   • Trotse winnaars FD Gazellen Awards 2016-2023
   4.8

   Gebaseerd op 43 beoordelingen

   Zoekmachine optimalisatie bureau

   • Word beter gevonden in zoekmachines
   • Focus op zowel technische als on-page SEO
   • Één aanspreekpunt, korte lijnen
   • Trotse winnaars FD Gazellen Awards 2016-2023
   4.8

   Gebaseerd op 43 beoordelingen