Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk :) x

Scroll

Altijd zichtbaar en vindbaar in de zoekmachines voor meer online succes!

Zoekmachine marketing bureau

Zoekmachine marketing bureau

 • Strategische online marketing aanpak
 • Meer online resultaat
 • Word beter gevonden in zoekmachines
 • Één aanspreekpunt, korte lijnen
 • Trotse winnaars FD Gazelle Awards 2016-2022
4.8

Gebaseerd op 43 beoordelingen

Op deze pagina snel naar ...

Google is je vriend!

Met 4 miljard dagelijkse zoekopdrachten is Google veruit de grootste zoekmachine van de wereld. Het is dan ook geen verrassing dat jouw doelgroep dit kanaal veelvuldig gebruikt. Als bedrijf zijnde wil je natuurlijk wel zichtbaar en vindbaar zijn in deze zoekmachine, want dit leidt tot meer websitebezoekers en dat resulteert uiteindelijk in meer leads en sales.

Wij zijn Buro 3. Een zoekmachine marketing bureau actief in regio Eindhoven. We zorgen ervoor dat je zichtbaar bent op Google en gevonden wordt door jouw doelgroep, zodat jouw bedrijfsdoelstellingen behaald worden.

Wat is zoekmachine marketing?

Jouw doelgroep is constant op zoek naar producten en diensten. Deze producten en diensten vinden ze door een bepaalde zoekopdracht uit te voeren op Google of andere zoekmachines zoals Bing. Met zoekmachine marketing zorg je ervoor dat jij vindbaar bent in de zoekmachine, zodat relevant verkeer jouw website of webshop bezoekt. De snelste manier om dit te doen is met advertenties.

zoekmachine marketing searchresults bij het intypen van groene krokodil

Zoekmachine adverteren (SEA)

De naam zegt het zelf, je adverteert in een zoekmachine. Via Google Ads laat je advertenties over je product/dienst zien boven of onder de organische zoekresultaten om zo mensen te overtuigen jouw product/dienst te kopen.

Het voornaamste voordeel van adverteren is dat het direct resultaten oplevert in tegenstelling tot SEO waar het langer duurt voor je echte resultaten ziet. Jouw producten en diensten zijn binnen no-time zichtbaar in de zoekmachines én je betaalt pas wanneer iemand op je link klikt. Zo voorkom je onnodige kosten! Bovendien kunnen SEA specialisten je advertenties heel gericht sturen. Hierdoor behaal je nog meer conversies!

Verder zijn er nog veel meer mogelijkheden zoals je producten weergeven op Google shopping of een persoon een advertentie nogmaals laten zien, nadat hij/zij je website al eens heeft bezocht om ze zo alsnog over te halen om een aankoop te doen.

Wil je meer weten over SEA (Google Ads)? Lees dan ook eens onze blog over Google Ads.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Het doel van zoekmachine optimalisatie is een zo hoog mogelijke positie te behalen in de organische resultaten van Google. Want, volgens een onderzoek uit 2019, krijgen de eerste 3 resultaten op Google 75% van de klikken en klikt slechts 10% van alle gebruikers door naar de 2e pagina. Een hoge positie is dus nodig als je gratis bezoekers op je website wil. Daarnaast wil je ook hoog ranken, omdat deze bezoekers vaak heel specifiek zoeken naar producten en/of diensten die jij aanbiedt en als je niet bovenaan staat, loop je omzet mis.

De optimalisaties van de website zijn gericht op drie verschillende pijlers: techniek, content en autoriteit van de website.

Paul van Berkom

SEO & SEA specialist

Wat doet een zoekmachine marketing bureau?

Wij werken volgens de SEE, THINK, DO methode waarmee we jouw organisatie met jouw doelgroep verbinden. Met zoekmachine marketing kan je perfect inspelen op de verschillende fases van de customer journey. Allereerst moet je doelgroep weten dat jouw product of dienst bestaat (SEE fase). Door direct te adverteren op Google en verschillende webpagina’s te optimaliseren wordt jij zichtbaar in de zoekmachines. Kortom, jouw doelgroep weet dat je bestaat.

Daaropvolgend ga je hen overtuigen om te kiezen voor jouw product of dienst (THINK fase). We spreken de juiste doelgroep aan op het juiste moment met een boodschap die naadloos aansluit bij de behoefte. Met overtuigende advertenties en content op de website worden conversiedrempels weggenomen en gebruikers tot actie aangezet (DO fase).

Ben je op zoek naar een partner in de regio Eindhoven die je op weg helpt met zoekmachine marketing? Wij helpen je graag verder om jouw doelstellingen te behalen.

Buro 3 – jouw zoekmachine marketing bureau!

Wij vergroten je online vindbaarheid. Dit doen we niet alleen, maar in samenwerking met jou. Want daar geloven wij in: samen. Wij combineren onze zoekmachine marketing kennis met jouw wensen en doelen om zo bedrijfs overtreffende resultaten te behalen.

Wil je ook meer websitebezoekers, leads en sales? Neem contact op.

Paul van Berkom SEO & SEA specialist

Klanten om trots op te zijn

Groot of klein, met een flinke dosis doorzettingsvermogen werken we intensief samen met toffe opdrachtgevers om klantreizen te optimaliseren.

Zoekmachine marketing bureau

 • Strategische online marketing aanpak
 • Meer online resultaat
 • Word beter gevonden in zoekmachines
 • Één aanspreekpunt, korte lijnen
 • Trotse winnaars FD Gazelle Awards 2016-2022
4.8

Gebaseerd op 43 beoordelingen

Zoekmachine marketing bureau

 • Strategische online marketing aanpak
 • Meer online resultaat
 • Word beter gevonden in zoekmachines
 • Één aanspreekpunt, korte lijnen
 • Trotse winnaars FD Gazelle Awards 2016-2022
4.8

Gebaseerd op 43 beoordelingen