Scroll

Altijd zichtbaar en vindbaar in de zoekmachines voor meer online succes!

Bereik online succes met zoekmachine marketing door Buro 3

Zoekmachine marketing bureau

 • Strategische online marketing aanpak
 • Meer online resultaat
 • Word beter gevonden in zoekmachines
 • Één aanspreekpunt, korte lijnen
 • Trotse winnaars FD Gazellen Awards 2016-2023
4.8

Gebaseerd op 43 beoordelingen

Welkom bij Buro 3: dé expert op het gebied van zoekmachine marketing! Ben je geïnteresseerd in online marketing en zoekmachine marketing? Perfect! Dan ben je bij Buro 3 op het juiste online adres beland. Samen ontrafelen we de geheimen van zoekmachine marketing en ontdekken we hoe deze vorm van online marketing jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen. 🚀

Zoekmachine marketing? Google is je vriend!

Met miljarden dagelijkse zoekopdrachten is Google zonder twijfel de grootste zoekmachine ter wereld. Logischerwijs gebruikt ook jouw doelgroep deze zoekmachine ontzettend veel. Als bedrijf wil je daarom zichtbaar en vindbaar zijn op Google, omdat dit leidt tot meer websitebezoekers wat uiteindelijk leidt tot meer leads en sales. Het is daarom ontzettend belangrijk om zoekmachine marketing toe te passen binnen jouw online marketingstrategie. Een gespecialiseerd zoekmachine marketing bureau zoals Buro 3 helpt je hierbij!

Welkom bij Buro 3, een toegewijd zoekmachine marketing bureauin de regio Eindhoven. We zorgen voor een verbeterde zichtbaarheid op Google, zodat jij gevonden wordt door jouw doelgroep. Zo zorgen wij ervoor dat jouw bedrijfsdoelstellingen eenvoudiger behaald worden.

Wat is zoekmachine marketing?

Jouw doelgroep is constant op zoek naar producten en diensten. Zoekmachine marketing is een essentieel middel om jouw doelgroep te bereiken in hun zoektocht naar producten en diensten. Wanneer potentiële klanten op zoek zijn naar wat jij aanbiedt, gebruiken ze zoekmachines zoals Google of Bing om relevante zoekopdrachten uit te voeren. Met zoekmachine marketing zorg je ervoor dat jij vindbaar bent in de zoekmachine, zodat relevant verkeer jouw website of webshop bezoekt. Zoekmachine marketing omvat het optimaliseren van zowel betaalde als organische zoekresultaten in zoekmachines. We kennen twee vormen van zoekmachine marketing: SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising).

zoekmachine marketing searchresults bij het intypen van groene krokodil

Zoekmachine marketing: SEO en SEA

Zoekmachine marketing gaat voornamelijk over twee onderdelen: SEO en SEA. Met SEO (zoekmachine optimalisatie) optimaliseer je de inhoud en structuur van je website voor belangrijke zoekwoorden en technische optimalisatie, zodat zoekmachines de content beter begrijpen en je website hoger waarderen in de niet betaalde zoekresultaten, ook wel organische resultaten genoemd. Aan de andere kant, met SEA (zoekmachine adverteren), betaal je voor advertentieruimte om in de zoekresultaten te verschijnen. Via betaalde advertenties in de betaalde zoekresultaten worden je advertenties weergegeven in de zoekresultaten.

SEA: Zoekmachine adverteren met behulp van een zoekmachine marketing bureau

Zoekmachine marketing door middel van zoekmachine adverteren (SEA)? De naam zegt het al: je adverteert in een zoekmachine. Via Google Ads laat je advertenties over je product/dienst zien in de betaalde zoekresultaten. Betaalde zoekresultaten staan boven of onder de niet betaalde, organische zoekresultaten om zo mensen te overtuigen jouw product/dienst te kopen.

Een groot voordeel van zoekmachine adverteren, ofwel advertenties, is de snelheid waarmee je online resultaat kunt behalen in vergelijking met bijvoorbeeld SEO (zoekmachine optimalisatie), waar het vaak langer duurt voor je resultaten ziet. Dankzij doelgerichte advertenties worden jouw producten en diensten razendsnel zichtbaar in zoekmachines én de adverteerder betaalt pas wanneer mensen daadwerkelijk op je advertentie klikken. Hierdoor maak je geen onnodige kosten en kun je, met de expertise van SEA specialisten, jouw aanbod precies afstemmen op je doelgroep, hierdoor behaal je nog meer conversies! Zoekmachine advertenties zijn dus een effectieve manier om goed vindbaar te zijn.

Maar dat is nog niet alles! Naast het tonen van je advertenties in zoekresultaten, kun je ook je producten presenteren op Google Shopping en effectieve remarketing toepassen. Hiermee kun je betaalde advertenties opnieuw tonen aan bezoekers die je website eerder hebben bezocht, om deze potentiële klanten alsnog te overtuigen tot een aankoop.

Wil je meer te weten komen over SEA (Google Ads)? Lees dan ook eens onze blog over Google Ads.

Paul van Berkom SEO & SEA specialist

SEO: Zoekmachine marketing door zoekmachine optimalisatie

Het doel van zoekmachine optimalisatie, ook wel Search Engine Optimization genoemd, is het verkrijgen van een zo hoog mogelijke positie in de organische zoekresultaten van Google (de niet betaalde zoekresultaten). Uit een onderzoek in 2019 is gebleken dat de eerste 3 resultaten op Google goed zijn voor 75% van alle klikken, terwijl slechts 10% van de gebruikers doorklikt naar de tweede pagina. Hoge posities op pagina één en een goede online vindbaarheid zijn dus nodig als je gratis bezoekers naar je website wilt trekken. Daarnaast wil je hoog ranken, omdat bezoekers vaak heel specifiek zoeken naar producten en/of diensten die jij aanbiedt. Sta je niet bovenaan? Dan loop je (potentiële) omzet en kwalitatieve leads mis.

Een zoekmachine marketing bureau helpt je door middel van zoekmachine optimalisatie bij het optimaliseren van je website. Zo wordt ervoor gezorgd dat jouw website dusdanig is ingericht, dat de kans het grootst is dat een bezoeker op jouw website over gaat tot conversie. Dit proces heet conversie optimalisatie. Door je website te optimaliseren met aandacht voor techniek, content en autoriteit, vergroot je niet alleen de zichtbaarheid, maar zet je bezoekers om in klanten. Buro 3 staat klaar om je website te optimaliseren voor maximaal online succes.

Paul van Berkom SEO & SEA specialist

Ontdek de voordelen van zoekmachine marketing!

Goede zoekmachine marketing is net als het kopen van een VIP-ticket voor jouw website. 🎟️ Met tal van voordelen die het met zich meebrengt, is zoekmachine marketing een krachtige tool voor online succes. Met zoekmachine marketing vergroot je niet alleen de zichtbaarheid van jouw website op zoekmachines, maar trek je ook gewenst verkeer aan, je verbetert de gebruikerservaring en verhoogt de merkherkenning. Kortom, zoekmachine marketing is een ticket tot de wereld van online succes!

Wat doet een zoekmachine marketing bureau zoals Buro 3?

Buro 3 is gespecialiseerd in zoekmachine marketing en hanteert het beproefde See, Think, Do, Care model van Google om jouw organisatie effectief te verbinden met je doelgroep. Door middel van zoekmachine marketing speel je optimaal in op de verschillende fases van de customer journey:

Allereerst moet je doelgroep weten dat jouw product of dienst bestaat (See-fase). In deze fase is het essentieel dat je doelgroep op de hoogte is van het bestaan van jouw product of dienst. Door direct te adverteren op Google en verschillende webpagina’s te optimaliseren wordt jij zichtbaar in de zoekmachines. Kortom, jouw doelgroep weet dat je bestaat. In de daaropvolgende Think-fase wil je je potentiële klanten overtuigen om voor jouw product of dienst te kiezen. Buro 3 bereikt de juiste doelgroep op het juiste moment met een boodschap die naadloos aansluit bij hun behoeften. Door middel van overtuigende advertenties en relevante content op de website worden eventuele twijfels en drempels weggenomen en worden gebruikers aangezet tot actie (Do-fase). In de laatste fase worden bezoekers die een conversie hebben gedaan verbonden aan je merk. Zo zorg je ervoor dat bestaande klanten trouw blijven aan jouw product of dienst (Care-fase).

Ben je op zoek naar een zoekmachine marketing bureau in de regio Eindhoven die je op weg helpt met goede zoekmachine marketing? Wij helpen je graag verder om jouw doelstellingen te behalen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kan een zoekmachine marketing bureau écht het verschil maken voor mijn bedrijf?

Zeker weten! Met uitgebreide kennis, ervaring en expertise is een zoekmachine marketing bureau in staat om jouw website te optimaliseren, de zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten, gericht verkeer aan te trekken en je effectief te ondersteunen bij het behalen van jouw online doelstellingen.

Buro 3: jouw zoekmachine marketing bureau!

Na deze informatieboost ben je helemaal op de hoogte van zoekmachine marketing, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en de voordelen ervan voor jouw bedrijf in de online wereld. En wie kan jou beter bijstaan in het behalen van online succes dan Buro 3, jouw toegewijde zoekmachine marketing bureau! 💪

Samen aan de slag met zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren

Wij geloven dat het creëren van online succes een gezamenlijke inspanning is. Wij combineren onze zoekmachine marketing expertise met jouw specifieke wensen en doelen om samen tot de beste online marketing resultaten te komen. Samen beklimmen we stap voor stap de berg naar online succes! 🧗‍♀️

Aan de slag met zoekmachine marketing?

Peter Leenen

Projectmanager & online marketeer

Klanten om trots op te zijn

Groot of klein, met een flinke dosis doorzettingsvermogen werken we intensief samen met toffe opdrachtgevers om klantreizen te optimaliseren.

Stuur een bericht!

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Zoekmachine marketing bureau

  • Strategische online marketing aanpak
  • Meer online resultaat
  • Word beter gevonden in zoekmachines
  • Één aanspreekpunt, korte lijnen
  • Trotse winnaars FD Gazellen Awards 2016-2023
  4.8

  Gebaseerd op 43 beoordelingen

  Zoekmachine marketing bureau

  • Strategische online marketing aanpak
  • Meer online resultaat
  • Word beter gevonden in zoekmachines
  • Één aanspreekpunt, korte lijnen
  • Trotse winnaars FD Gazellen Awards 2016-2023
  4.8

  Gebaseerd op 43 beoordelingen