Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk :) x

Scroll

Wordpress webshop

 

Wil jij een WordPress webshop laten maken?

Je kunt de meest mooie en fantastische concepten bedenken of producten verkopen, maar zonder een goede en doordachte webshop ga je geen successen behalen. Daarom vertalen wij samen jouw idee of product naar een sterke en doordachte WordPress webshop op basis van WooCommerce. Wij verzorgen de perfecte schakel tussen jouw product en de behoefte van je doelgroep in een prachtige WordPress webshop.

 

WooCommerce Webshop

Jouw pixelperfecte WordPress webshop wordt opgebouwd op basis van WooCommerce en je hoeft je geen zorgen te maken over een responsive webshop, want al onze webshops worden altijd responsive opgebouwd. Dit betekent een optimale toegankelijkheid en gebruikersgemak op ieder apparaat. Daarbij kun je altijd gemakkelijk zelf, zonder technische kennis, je eigen WordPress webshop beheren.

Je webshop blijven optimaliseren!

Nadat je pixelperfecte WordPress webshop klaar is, betekent dit vaak nog niet dat het een succesvolle webshop is. Een webshop zonder verkeer is geen succes, maar verkeer staat ook niet gelijk aan succes. Waar het om draait is om het juiste verkeer binnen te halen. Bij Buro 3 kijken we dan ook verder en, afhankelijk van jouw huidige situatie, stippelen we samen met jou een pad uit, waarbij we relevante online marketingkanalen inzetten die ervoor zorgen dat jouw bedrijfsdoelstellingen worden overtroffen. Naast het binnenhalen van het juiste verkeer analyseren we regelmatig (afhankelijk van jouw wensen) de optimalisatiepunten voor jouw webshop.

Naast dat wij onze +10 jaar aan ervaring gebruiken om jouw webshop te optimaliseren maken wij ook gebruik van tools zoals Google Optimize en Sleeknote voor het uitvoeren van bijvoorbeeld A/B testen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij denken graag met jou mee om een succesvolle webshop te realiseren!

Een kick-ass project neerzetten? Daag me uit!
Als je online succes wilt behalen moet je bij Buro 3 zijn

Lisa

Uwdierenwinkel.nl

Lees het succesverhaal
K

Klanten om trots op te zijn

Groot of klein, met een flinke dosis doorzettingsvermogen werken we intensief samen met toffe opdrachtgevers om klantreizen te optimaliseren.