Scroll

Prachtige converterende webshops!

WordPress webshop laten maken?

Prachtige converterende webshops!

WordPress webshop laten maken?

 • Goed vindbaar op Google
 • Conversiegericht opgebouwd
 • Eenvoudig te beheren CMS
 • Responsive webshop
 • Trotse winnaars FD Gazellen Awards 2016-2023
 • De gezelligste internet nerds
4.8

Gebaseerd op 43 beoordelingen

Meer sales behalen met een WordPress webshop

Of je nu de eigenaar bent van een e-commerce business of fysieke winkel, online succes begint bij een goed doordachte webshop. Onze webdesigners en developers zijn gespecialiseerd in het maken van webshops. Dus wil je een WordPress webshop laten maken? Dan zit je bij ons goed.

Jouw pixelperfecte WordPress webshop wordt opgebouwd op basis van WooCommerce en je hoeft je zeker geen zorgen te maken over een ingewikkeld beheersysteem. Via het dashboard van WordPress kan je de webshop gemakkelijk beheren. Het is voor jou super eenvoudig om producten toe te voegen, kortingen te geven of prijzen aan te passen.

3 belangrijke pijlers bij het maken van een WordPress webshop

Vertrouwen, gebruikerservaring en overtuiging zijn belangrijke pijlers waaraan jouw webshop moet voldoen om succesvol te zijn. Websitebezoekers oordelen namelijk binnen no-time op deze criteria. Voldoet jouw webshop niet aan deze pijlers, dan zijn je bezoekers vaak zeer snel weer weg. Bij het maken van een WordPress webshop houden wij hier natuurlijk rekening mee!

Vertrouwen

Wanneer wij een WordPress webshop maken voor een klant zorgen wij er altijd voor dat deze vertrouwen uitstraalt. Enkele voorbeelden zijn:

 • Een keurmerk of trustbadge op de website
 • Product- en bedrijfsreviews door een onafhankelijke partij
 • Transparantie over policy, levering en betaling

Gebruikerservaring

Het is je vast wel eens overkomen. Je bezocht een website en je kon niet direct vinden waarnaar je zocht. Dat is natuurlijk helemaal niet fijn voor de gebruiker. Hier moet de webdesigner rekening mee houden.

Bij ons staat de gebruikerservaring op #1, want een websitebezoeker die gemakkelijk door jouw webshop kan navigeren en vindt wat hij of zij zoekt, zal converteren.

Overtuiging

Een webshop moet overtuigen, want dat resulteert in meer conversies! Wij zorgen ervoor dat het design van de webshop naadloos aansluit bij jouw bedrijfsidentiteit en overtuigt.

Daartegenover, bepaal jij zelf de inhoud van de content op de webpagina’s en productbeschrijvingen. Bij de oplevering van de WordPress webshop zullen onze marketing specialisten je adviseren hoe je dit het beste kan doen.

Daan Verberne

Projectmanager & Webdeveloper

Waar moet een WordPress webshop aan voldoen?

Onze webdesigners ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden sinds 2009 vele websites en webshops. Dit doen we met veel passie en expertise. Omdat we veel ervaring hebben met het maken van webshops, weten we inmiddels waaraan een webshop moet voldoen om te presteren. Elke webshop heeft echter net iets andere vereisten. Daarom betrekken we jou vanaf het begin bij het proces, zodat we samen de perfecte WordPress webshop kunnen maken.

Een korte checklist van wat wij altijd in beschouwing nemen bij het maken van een webshop staan hieronder weergegeven.

 • Duidelijke vermelding van jullie USP’s
 • Duidelijkheid over de levering
 • Het gebruik van onafhankelijke reviews
 • Een trustbadge of keurmerk
 • Klantenservice of telefoonnummer vermelden
 • Overzichtelijke winkelmand button
 • Eenvoudige betalingsopties

Een WordPress webshop op maat

Een goede en doordachte webshop ondersteunt jou met het behalen van haar bedrijfsdoelstellingen. Het design, de techniek en de invulling van verschillende pagina’s zijn allemaal belangrijke aspecten waar je over na moet denken. Je wil natuurlijk wel dat je webshop goed werkt én dat het converteert. Wij zijn de specialist in maatwerk webshops. Samen vertalen we jouw fantastische concept of product naar een sterke en doordachte WordPress webshop op basis van WooCommerce.

zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO) icoon

Goed online vindbaar

Je website wordt technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines. Hierdoor ben je direct vindbaar op Google.

Icoon makkelijke CMS,

Eenvoudig CMS

Wij zorgen voor de techniek. Het onderhouden van je website doe je gemakkelijk zelf in een zelf te beheren CMS.

icoon prachtig design

Prachtig design

Een webshop design die naadloos aansluit bij jouw bedrijfsimago. Jouw wensen vertaalt naar een prachtig design!

Vervolgstappen bepalen

Nadat je pixelperfecte WordPress webshop klaar is, betekent dit vaak nog niet dat je direct veel conversies behaald. Een website zonder verkeer is geen succes, maar verkeer staat ook niet gelijk aan succes. Waar het om draait is om het juiste verkeer binnen te halen. Bij Buro 3 kijken we dan ook verder en, afhankelijk van jouw huidige situatie, stippelen we samen met jou een online marketing pad uit dat het beste past bij jou en je (bedrijfs)doelstellingen. Enkele voorbeelden van diensten die wij aanbieden zijn: adverteren op Google, zoekmachine optimalisatie, affiliate marketing en e-mailmarketing.

Bekijk in het kort hoe wij het verschil maken met klantreis optimalisatie!

Dus jij wil een WordPress webshop laten maken?

Bij het design en de ontwikkeling van een website betrekken we zowel jou als ons development- en marketingteam, zodat het doel van de website, de marketingstrategie en bedrijfspositionering bewaakt worden. Door onze marketingachtergrond zijn onze designs conversiegericht en worden websites in de basis al technisch geoptimaliseerd voor een goede online vindbaarheid.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of heb je gewoon een vraagje omtrent een WordPress webshop? Neem contact op met mij.

Daan Verberne Projectmanager & Webdeveloper

Klanten om trots op te zijn

Groot of klein, met een flinke dosis doorzettingsvermogen werken we intensief samen met toffe opdrachtgevers om klantreizen te optimaliseren.

Stuur een bericht!

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Prachtige converterende webshops!

  WordPress webshop laten maken?

  • Goed vindbaar op Google
  • Conversiegericht opgebouwd
  • Eenvoudig te beheren CMS
  • Responsive webshop
  • Trotse winnaars FD Gazellen Awards 2016-2023
  • De gezelligste internet nerds
  4.8

  Gebaseerd op 43 beoordelingen