Scroll

Gebruiksvriendelijk en conversiegedreven

Webshop ontwikkeling

Met +10 jaar ervaring op zak ontwikkelen we gebruiksvriendelijke, conversiegerichte webshops. Wij zijn geen ja-knikkers, maar vragenstellers: heb je bijvoorbeeld al nagedacht over de opbouw van verzendkosten? En hoe je de adresgegevens op een verzendlabel krijgt? Hoe ga je de administratie automatiseren? Veel ondernemers onderschatten de logistieke en administratieve rompslomp van een webshop, laat staan de dagelijkse handelingen die niet onderschat moeten worden. Met een gezonde dosis logisch denkvermogen en onze ervaring adviseren en instrueren we jou graag bij de vraagstukken die er bij de inrichting van een webshop komen kijken.

WooCommerce webshop

Een webshop ontwikkelen we in WooCommerce, dit is een opensource e-commerce plug-in voor WordPress. Heb je dus een website in WordPress, dan kunnen we deze eenvoudig uitbreiden met Woocommerce. Daarbij kun je altijd gemakkelijk zelf, zonder technische kennis, je eigen WordPress webshop beheren.

Waarom webshops door Buro 3 slagen

Zonder productbeleving uit het oog te verliezen, stemmen we jouw webshop af op de klantreis. Samen bekijken we wat er nodig is om de webshop zó in te richten dat hij past bij de doelgroep van je producten en zo goed mogelijk zal converteren, want verkoop staat op nummer 1, toch?

We geven alvast 3 tips weg.

Tip 1: Automatiseer terugkerende handelingen

Daarnaast zijn er verschillende koppelingen mogelijk om veel voorkomende handelingen te automatiseren, wat het afhandelproces versnelt en jou dus tijd bespaart. We hebben onder andere al koppelingen gelegd met Exact, Sendcloud, PostNL, Mailchimp, ActiveCampaign, Webwinkelkeur.

Tip 2: Optimaliseer voor ieder apparaat en iedere situatie

In sommige branches zijn mobiele bestellingen desktop al overstegen. Vanzelfsprekend ontwikkelen we een webshop responsive. Dit betekent een optimale toegankelijkheid en gebruiksgemak op ieder apparaat om een zo hoog mogelijk conversiepercentage te realiseren.

Tip 3: Zonder verkeer geen verkoop

Een enorme open deur, maar laten we deze direct even intrappen. Een webshop leent zich uitermate goed voor de inzet van slimme online marketing. Stap 1; koppel je assortiment met  Google Shopping, waarmee je zichtbaar bent op het juiste moment en direct meer bestellingen realiseert. Dankzij onze unieke campagne opbouw en slimme biedstrategieën betaal je alleen voor relevante zoekopdrachten en bereiken we unieke, benchmark overschrijdende, conversiepercentages. Stap 2; stippel een online marketingroadmap uit om je webshop winstgevend te maken.

Meer weten over webshops? Daan helpt je graag verder!