Scroll

Een unieke website voor je tandartsenpraktijk

Dé perfecte online presentatie

tandartsenpraktijk website

Dé perfecte online presentatie

 • Online patiënten aanmelden
 • Koppeling met Vcita, Exquise of Novadent
 • Goed vindbaar in jouw gemeente
 • Eenvoudig zelf te beheren
 • Uniek, responsive webdesign
4.8

Gebaseerd op 43 beoordelingen

Een unieke website voor jouw tandartspraktijk

Ben je op zoek naar een professionele website voor je tandartspraktijk? Mooi, dan ben je hier op de goede plek. Wij hebben al verschillende praktijken geholpen met een unieke praktijkwebsite (zie enkele voorbeelden verderop deze pagina). Vanaf het eerste ontwerp tot aan de volledige oplevering zorgen onze webdevelopers en marketeers ervoor dat de website naadloos aansluit bij jullie wensen en de uitstraling van de praktijk. Daarnaast hebben we ruimschoots ervaring in het beter online vindbaar maken websites, waardoor jouw tandartsenpraktijk dus hoger gaat scoren op Google, vergeleken met een andere praktijk in jouw gemeente.

Floris van Ruyven

Orthodontist, MMSc bij Orthodontiepraktijk Valkenswaard

”Buro 3 heeft een super website voor ons gemaakt, die perfect aansluit bij de uitstraling van onze praktijk. De samenwerking verliep soepel en ze denken goed met ons mee, zoals over fotografie.”

Website voor tandartsen waarin de patiëntvraag centraal staat

De bezoeker van je website heeft een doel, bijvoorbeeld het inwinnen van informatie of het aanmelden als nieuwe patiënt. Door onze ervaring wordt de website zo ingedeeld dat deze naadloos aansluit op deze patiëntvraag. Wij weten dus wat wel werkt en wat vooral ook niet werkt. Iedere beslissing maken wij vanuit deze patiëntreisgedachte.

Daarnaast is je website hét online uithangbord van je praktijk. Vanzelfsprekend kun je een eerste indruk maar één keer achterlaten en als die niet goed is, verlies je de race om nieuwe patiënten genereren in jouw gemeente.

Een gestroomlijnd aanmeldproces

Online patiënten aanmelden is tegenwoordig vaak een belangrijk onderdeel voor een praktijken website. Gelukkig kan dit tegenwoordig eenvoudig en snel met een automatisch praktijk management systeem. Wij zorgen ervoor dat jouw patiënten zich gemakkelijk kunnen aanmelden via de website. Deze gegevens worden gekoppeld aan een softwaresysteem, zoals Vcita, Exquise  en Novadent zodat alle gegevens automatisch op de juiste plek terechtkomen.

Voorbeelden uit de praktijk

Meer dan een standaard ”tandartsen website”

Als gepassioneerde online vakidioten ontwerpen we websites waar we trots op zijn. Iedere pixel wordt bekeken en iedere keuze is afgewogen. We stoppen pas als we beiden tevreden zijn over het eindresultaat en het design de uitstraling heeft die jouw praktijk verdient!

Daarnaast kun je zelf onderdelen op de website aanpassen en plaatsen, zoals teksten en afbeeldingen. Dit kan altijd gemakkelijk via het zelf te beheren Content Management Systeem (CMS). Het onderhouden van de website doe je gemakkelijk zelf, dat is wel zo handig.

zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO) icoon

SEO geoptimaliseerd

Door onze marketingachtergrond leggen we veel focus op de technische optimalisatie voor zoekmachines. Hierdoor word je beter vindbaar op Google.

Icoon makkelijke CMS,

Eenvoudig CMS

Wij zorgen voor de techniek. Waardoor jij zelf gemakkelijk de inhoud van je website kunt beheren via een content management systeem (CMS).

icoon prachtig design

Uniek webdesign

Een webdesign dat naadloos aansluit bij de tandartsenpraktijk. Jouw wensen vertaalt naar een prachtig en bovenal uniek design!

Vergroot de lokale vindbaarheid

Wij kunnen jullie helpen om lokaal beter vindbaar te worden. Aangezien 46% van alle Google zoekopdrachten lokaal georiënteerd zijn (bijvoorbeeld “tandarts Deurne”) en veel praktijken hier niet mee bezig zijn is het zeker de moeite waard om hier eens naar te kijken. Deze lokale SEO is uitstekend te verbeteren met Google Mijn Bedrijf. Dit is de vermelding van jouw praktijk in het ‘lokale mapje’ dat weergegeven wordt bij een lokale zoekopdracht (zie onderstaand voorbeeld). Dit heeft vele voordelen:

 • het ‘lokale mapje’ genereert ongeveer 30% van alle klikken
 • je praktijk is beter zichtbaarheid in Google
 • slechts drie bedrijven worden weergegeven, je bent dus veel beter zichtbaar dan een andere praktijk

Om bovenaan deze resultaten te staan is het belangrijk dat je Google Mijn Bedrijf volledig benut, door het correct in te vullen, te zorgen voor reviews en te koppelen met je website. Local pack internetmarketing Buro 3

Georgios Tsorovas

Orthodontist - OrthodontistenClinic aan de Vecht (Weesp)

Wij zijn zeer tevreden over het Buro 3 team. Ze hebben onze website binnen de gestelde deadline gebouwd en waren altijd beschikbaar voor vragen. Sterk aanbevolen!

Eveline Feberwee

Orthodontist - Ortho 013 (Tilburg)

Zeer fijne samenwerking, met een mooi resultaat. De website van Ortho 013 ziet er fris, modern uit en is patiëntvriendelijk.

Ook samenwerken?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of heb je nog vragen? Neem contact met me op via onderstaande gegevens. Ik maak graag kennis met je om nog meer over ons mooie vak te vertellen.

Peter Leenen Projectmanager & online marketeer

Stuur een bericht!

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  tandartsenpraktijk website

  Dé perfecte online presentatie

  • Online patiënten aanmelden
  • Koppeling met Vcita, Exquise of Novadent
  • Goed vindbaar in jouw gemeente
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Uniek, responsive webdesign
  4.8

  Gebaseerd op 43 beoordelingen

  tandartsenpraktijk website

  Dé perfecte online presentatie

  • Online patiënten aanmelden
  • Koppeling met Vcita, Exquise of Novadent
  • Goed vindbaar in jouw gemeente
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Uniek, responsive webdesign
  4.8

  Gebaseerd op 43 beoordelingen