Scroll

Een unieke website voor je orthodontistenpraktijk

Beter online zichtbaar

Orthodontiepraktijk website

Beter online zichtbaar

 • Online patiënten aanmelden
 • Koppeling met Orthwin of Bytegear
 • Goed vindbaar in Google
 • Eenvoudig zelf te beheren
 • Uniek, responsive webdesign
4.8

Gebaseerd op 43 beoordelingen

Een unieke website voor jouw orthodontistenpraktijk

Ben je op zoek naar een professionele website voor je orthodontistenpraktijk? Mooi, dan ben je hier op de goede plek. Wij hebben al verschillende praktijken geholpen met een unieke praktijkwebsite (zie enkele voorbeelden verderop deze pagina). Vanaf het eerste ontwerp tot aan de volledige oplevering zorgen onze webdevelopers en marketeers ervoor dat de website naadloos aansluit bij je wensen en de uitstraling van de praktijk. Daarnaast hebben we ruimschoots ervaring in het beter online zichtbaar en vindbaar maken van jouw praktijkwebsite, waardoor de zoekende potentiële patiënt bij jou uitkomt en niet bij je concurrent.

Floris van Ruyven

Orthodontist, MMSc bij Orthodontiepraktijk Valkenswaard

”Buro 3 heeft een super website voor ons gemaakt, die perfect aansluit bij de uitstraling van onze praktijk. De samenwerking verliep soepel en ze denken goed met ons mee, zoals over fotografie.”

Website voor orthodontisten waarin de patiëntvraag centraal staat

De bezoeker van je website heeft een doel, bijvoorbeeld het inwinnen van informatie of het aanmelden als nieuwe patiënt voor jouw praktijk. Door onze ervaring in de orthodontie wordt de website zo ingedeeld dat deze naadloos aansluit op deze patiëntvraag. Wij weten dus wat wel werkt en wat vooral ook niet werkt. Iedere beslissing maken wij vanuit deze patiëntreisgedachte.

Daarnaast is je website hét online uithangbord van je praktijk. Voor een groot deel van de patiënten (of ouders) zal het eerste contactmoment met je praktijk online zijn. Vanzelfsprekend kun je een eerste indruk maar één keer achterlaten en als die niet goed is verlies je (in onze ogen onnodig) de race om nieuwe patiënten. Vooral als je gevestigd bent in een competitieve omgeving, bijvoorbeeld een stedelijk gebied, is deze indruk essentieel.

Een gestroomlijnd aanmeldproces

Online patiënten aanmelden is één van de belangrijkste onderdelen van een orthodontisten website. Gelukkig kan dit tegenwoordig eenvoudig en snel met een automatisch praktijk management systeem. Wij zorgen ervoor dat jouw patiënten zich gemakkelijk kunnen aanmelden via de website. Deze gegevens worden gekoppeld aan een softwaresysteem, zoals Orthwin, Bytegear of Vertimart zodat alle gegevens automatisch op de juiste plek terechtkomen.

Voorbeelden uit de praktijk

Meer dan een standaard ”ortho website”

Als gepassioneerde online vakidioten ontwerpen we websites waar we trots op zijn, iedere pixel wordt bekeken en iedere keuze is afgewogen. We stoppen pas als we beide tevreden zijn over het eindresultaat en het design de uitstraling heeft die jouw praktijk verdient!

Daarnaast kun je zelf onderdelen op de website aanpassen, zoals teksten en afbeeldingen. Dit kan altijd gemakkelijk via het zelf te beheren Content Management Systeem (CMS). Het onderhouden van de website doe je gemakkelijk zelf, dat is wel zo handig.

zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO) icoon

SEO geoptimaliseerd

Door onze marketingachtergrond leggen we veel focus op de technische optimalisatie voor zoekmachines. Hierdoor word je beter vindbaar in Google.

Icoon makkelijke CMS,

Eenvoudig CMS

Wij zorgen voor de techniek. Waardoor jij zelf gemakkelijk de inhoud van je website kunt beheren via een content management systeem (CMS).

icoon prachtig design

Uniek webdesign

Een webdesign dat naadloos aansluit bij de orthodontistenpraktijk. Jouw wensen vertaalt naar een prachtig en bovenal uniek design!

Beter online vindbaar = meer patiënten

Wat we geleerd hebben van andere praktijkwebsites is dat vooral lokale vindbaarheid essentieel is voor het succes van de website en dus je praktijk. Er zijn verschillende zaken die we hiervoor samen met jou kunnen optimaliseren. Zoals Google mijn bedrijf, focus op het juist toepassen van zoektermen voor een betere lokale vindbaarheid en het inzetten van zoekmachine adverteren.

Google mijn bedrijf

Tegenwoordig zijn 46% van alle Google zoekopdrachten lokaal georiënteerd (bijvoorbeeld “orthodontist Deurne”). Dit onderdeel valt onder lokale SEO en is uitstekend te optimaliseren met Google Mijn Bedrijf. Een deel van je websitebezoekers zal via een lokale zoekopdracht de website bezoeken. Daarom is het belangrijk dat je Google Mijn Bedrijf volledig benut, ingevuld en up-to-date is. Wij kunnen je helpen bij het optimaliseren jouw Google Mijn Bedrijf vermelding en weten wat wel en niet werkt. Om jouw lokale vindbaarheid te versterken kunnen we de volgende onderdelen oppaken:

 • Het Google Mijn Bedrijf account wordt nagelopen waarin we o.a. controleren of de opgegeven informatie klopt en consistent is. Daarnaast voegen we ontbrekende onderdelen toe.
 • We voeren extra optimalisaties door zoals het toevoegen van rich snippets op je website (technisch SEO), zodat er een koppeling wordt gelegd tussen je Google Mijn Bedrijf account en de website.
 • We controleren de bedrijfsgegevens op internet en melden de website aan bij citation sites (bijvoorbeeld telefoongids.nl)
 • Je ontvangt een handleiding om zelf je Google Mijn Bedrijf account actief te beheren, met tips omtrent reviews, updates en basisgegevens.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een orthodontistenpraktijk opereert, over het algemeen, in een bepaald verzorgingsgebied. In dit verzorgingsgebied moet je goed zichtbaar zijn zodat potentiële patiënten je kunnen vinden. Onze SEO specialisten doen grondig onderzoek naar de gebruikte zoektermen in jouw regio en zorgen ervoor dat je website beter vindbaar wordt op deze relevante zoekwoorden. Daarnaast brengen zij in kaart hoe goed je momenteel vindbaar bent ten opzichte van je concurrentie en hoe dit zich evalueert gedurende het optimalisatie traject.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine optimalisatie is een traject voor de lange termijn. Je kunt er daarnaast voor kiezen om zoekmachine advertenties op te laten zetten door onze SEA specialisten, we doen dit voor andere praktijken om verschillende redenen:

 1. Wanneer je direct vindbaar en zichtbaar wil zijn in Google.
 2. Voor maximale zichtbaarheid in de zoekresultaten (als je EN een advertentie hebt EN tussen de organische resultaten staat betekent dit dat andere praktijken naar beneden worden gedrukt).
 3. Als je ook vindbaar wil zijn op andere zoekwoorden waar je organisch (nog) niet vindbaar op bent. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een buurgemeente waar je ook patiënten uit kunt bedienen.
 4. Als je zeker wil zijn van de beste posities.

Benieuwd geworden naar onze totaalaanpak? Bekijk in onderstaande video hoe wij het verschil maken met klantreis (patiëntreis) optimalisatie.

Georgios Tsorovas

Orthodontist - OrthodontistenClinic aan de Vecht (Weesp)

Wij zijn zeer tevreden over het Buro 3 team. Ze hebben onze website binnen de gestelde deadline gebouwd en waren altijd beschikbaar voor vragen. Sterk aanbevolen!

Eveline Feberwee

Orthodontist - Ortho 013 (Tilburg)

Zeer fijne samenwerking, met een mooi resultaat. De website van Ortho 013 ziet er fris, modern uit en is patiëntvriendelijk.

Ook samenwerken?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of heb je nog vragen? Neem contact met me op via onderstaande gegevens. Ik maak graag kennis met je om nog meer over ons mooie vak te vertellen.

Peter Leenen Projectmanager & online marketeer
Orthodontiepraktijk website

Beter online zichtbaar

 • Online patiënten aanmelden
 • Koppeling met Orthwin of Bytegear
 • Goed vindbaar in Google
 • Eenvoudig zelf te beheren
 • Uniek, responsive webdesign
4.8

Gebaseerd op 43 beoordelingen

Orthodontiepraktijk website

Beter online zichtbaar

 • Online patiënten aanmelden
 • Koppeling met Orthwin of Bytegear
 • Goed vindbaar in Google
 • Eenvoudig zelf te beheren
 • Uniek, responsive webdesign
4.8

Gebaseerd op 43 beoordelingen