Scroll

Een unieke website voor je makelaarskantoor

Een betere online uitstraling dan collega makelaars

makelaarswebsite

Samen een tof project starten?

 • Creëer onderscheidend vermogen
 • Koppeling met RealWorks, Yes-Co of Skarabee
 • Goed vindbaar in Google
 • Eenvoudig zelf te beheren
 • Uniek, responsive webdesign
4.8

Gebaseerd op 43 beoordelingen

Het gras is niet groener bij de buurman. Het gras is groener bij jou!

Wil jij geen één in een dozijn-Realworks makelaarswebsite? Maar wil jij met kop en schouders boven je conculega makelaars uitstijgen? Dan ben je hier op de goede plek.

Jouw website is het online uithangbord van je makelaarskantoor. Een deel van de potentiële huizenverkopers zal een eerste selectie van makelaarskantoren maken op basis van hun websites. Het vergelijken van makelaarskantoren gebeurt voornamelijk online en al je conculega’s concurreren voor een toppositie op Google. Sta je hier niet tussen, dan raken huizenverkopers niet bekend met jou en kom je niet voor in hun overweging. Het is van essentieel belang dat jij in deze oriënterende fase zichtbaar bent om op de radar van verkopers te komen. Zij komen zo voor het eerst in aanraking met je organisatie door het bezoeken van jouw website. Vanzelfsprekend kun je een eerste indruk maar één keer achterlaten en als die niet goed is, verlies je de race om deze nieuwe verkopers.

Het gras hoeft niet groener te zijn bij de buurman. Het gras moet groener zijn bij jou! Met een unieke makelaarswebsite onderscheid je jezelf van collega makelaars. Door onze ervaring weten we wat er voor nodig is om een overtuigende en vertrouwde website te ontwerpen en bouwen. We weten wat wel werkt en vooral ook wat niet werkt. Iedere beslissing maken wij vanuit de klantreis, waarbij we awareness creëren door goed vindbaar te zijn en websitebezoekers overtuigen met een prachtig webdesign.

Bart op 't Hoog

KiesZon

Buro-3 denkt proactief met je mee om stappen te zetten op het gebied van online marketing. Echt een aanrader als duurzame partnership!

Een unieke website voor jouw makelaarskantoor

Wij hebben al verschillende organisaties in makelaarsland geholpen met een unieke onderscheidende website. Vanaf het eerste ontwerp tot aan de volledige oplevering zorgen onze webdevelopers en marketeers ervoor dat de website naadloos aansluit bij je wensen en de uitstraling van jouw makelaarskantoor. Daarnaast hebben we ruimschoots ervaring in het beter online zichtbaar en vindbaar maken van jouw makelaarskantoor, waardoor de zoekende huizenverkoper bij jou uitkomt en niet bij je concurrent.

Het huizenaanbod op de website

In deze tijden vliegen huizen als warme broodjes over de toonbank. Desondanks is het van belang om je complete huizenaanbod op de website te hebben staan, zodat je websitebezoekers laten zien wat je in huis hebt. Wij zorgen ervoor dat het huizenaanbod perfect wordt gepresenteerd op je website door een koppeling te maken met bijvoorbeeld RealWorks, Yes-Co of Skarabee zodat het volledige aanbod realtime en automatisch op je website wordt geplaatst.

Voorbeelden van websites

Meer dan een standaard ”makelaarswebsite”

Als gepassioneerde online vakidioten ontwerpen we websites waar we trots op zijn. We stemmen daarnaast de website af op persoonlijkheden van je websitebezoekers. We leggen de focus op hoe overtuigend je website is en hoe je bewust de motivatie van de gebruiker stimuleert. Er zijn verschillende principes toe te passen die gewenst gedrag beïnvloeden. De basis van deze principes zijn gebaseerd op hoe mensen beslissingen maken en wij stemmen de inhoud en design van de website daar op af. Dit zorgt ervoor dat potentiële verkopers nog enthousiaster over jouw werkwijze worden. Daarnaast helpt het de bezoeker:

 • bij het maken van moeilijke keuzes
 • begeleiden bij hun beslissing om wel of niet met jou in zee te gaan
 • de route naar HUN doel makkelijker maken

Dit leidt tot meer resultaat, maar ook tot een betere online ervaring en dus waardering van je website en makelaarskantoor. Daarnaast kun je de inhoud van de website, zoals teksten, afbeeldingen en uitgelichte woningen op de homepage, gemakkelijk zelf aanpassen. Het onderhouden van de website doe jij of één van je collega’s dus zelf. Dat is wel zo handig!

zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO) icoon

SEO geoptimaliseerd

Door onze marketingachtergrond leggen we veel focus op de technische optimalisatie voor zoekmachines. Hierdoor word je beter vindbaar in Google.

Icoon makkelijke CMS,

Eenvoudig CMS

Wij zorgen voor de techniek. Waardoor jij zelf gemakkelijk de inhoud van je website kunt beheren via een content management systeem (CMS).

icoon prachtig design

Uniek webdesign

Een webdesign dat naadloos aansluit bij het imago van je makelaarskantoor. Jouw wensen vertaalt naar een prachtig en bovenal uniek design!

Beter vindbaar dan jouw conculega’s

In drukbewoonde gebieden zijn al snel tientallen verschillende makelaars actief.  Het gros van deze makelaars hebben een website en zij concurreren allemaal voor een toppositie op Google. Sta je hier niet, dan raken huizenverkopers niet bekend met jouw firma en verkopen zij het huis niet via jullie kantoor. Door goed vindbaar te zijn op Google, doe je ook mee in het aankooptraject van personen die nog niet bekend zijn met jullie organisatie. Het is van essentieel belang dat jij in deze oriënterende fase zichtbaar bent. Wanneer zij dan op een prachtige website terechtkomen, overtuig je ze direct om voor jou te kiezen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om de online vindbaarheid te verhogen, namelijk: het optimaliseren van Google Mijn Bedrijf, zoekmachine optimalisatie en zoekmachine marketing. Voor ons dagelijkse kost, maar voor jou waarschijnlijk niet. We lichten deze onderdelen graag voor je toe.

Google mijn bedrijf

Tegenwoordig zijn 46% van alle Google zoekopdrachten lokaal georiënteerd (bijvoorbeeld “makelaar Eindhoven”). Dit onderdeel valt onder lokale SEO en is uitstekend te optimaliseren met Google Mijn Bedrijf. Een deel van je websitebezoekers zal via een lokale zoekopdracht de website bezoeken. Daarom is het belangrijk dat je Google Mijn Bedrijf volledig benut, ingevuld en up-to-date is. Wij kunnen je helpen bij het optimaliseren jouw Google Mijn Bedrijf vermelding en weten wat wel en niet werkt. Om jouw lokale vindbaarheid te versterken kunnen we de volgende onderdelen oppakken:

 • Het Google Mijn Bedrijf account wordt nagelopen waarin we o.a. controleren of de opgegeven informatie klopt en consistent is. Daarnaast voegen we ontbrekende onderdelen toe
 • We voeren extra optimalisaties door zoals het toevoegen van rich snippets op je website (technisch SEO), zodat er een koppeling wordt gelegd tussen je Google Mijn Bedrijf account en de website.
 • We controleren de bedrijfsgegevens op internet en melden de website aan bij citation sites (bijvoorbeeld telefoongids.nl)
 • Je ontvangt een handleiding om zelf je Google Mijn Bedrijf account actief te beheren, met tips omtrent reviews, updates en basisgegevens.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een makelaarskantoor opereert, over het algemeen, in een bepaald verzorgingsgebied. In dit verzorgingsgebied moet je goed zichtbaar zijn zodat potentiële huizenverkopers je kunnen vinden. Onze SEO specialisten doen grondig onderzoek naar de gebruikte zoektermen in jouw regio en zorgen ervoor dat je website beter vindbaar wordt op deze relevante zoekwoorden. Daarnaast brengen zij in kaart hoe goed je momenteel vindbaar bent ten opzichte van je concurrentie en hoe dit zich evolueert gedurende het optimalisatie traject.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine optimalisatie is een traject voor de lange termijn. Wil je direct een betere vindbaarheid creëren?  Dan is het mogelijk om te adverteren op Google. Onze SEA specialisten maken, optimaliseren en beheren de advertenties voor optimaal resultaat. Adverteren op Google doe je voor verschillende redenen:

 1. Wanneer je direct vindbaar en zichtbaar wil zijn op Google
 2. Voor maximale zichtbaarheid in de zoekresultaten (als je EN een advertentie hebt EN tussen de organische resultaten staat betekent dit dat andere kantoren naar beneden worden gedrukt)
 3. Als je ook vindbaar wil zijn op andere zoekwoorden waar je organisch (nog) niet vindbaar op bent. Denk hierbij bijvoorbeeld aan interessante buurgemeenten
 4. Als je zeker wil zijn van de beste posities

Benieuwd geworden naar onze totaalaanpak? Bekijk in onderstaande video hoe wij het verschil maken:

Ook samenwerken?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of heb je nog vragen? Neem contact met me op via onderstaande gegevens. Ik maak graag kennis met je om nog meer over ons mooie vak te vertellen.

Peter Leenen Projectmanager & online marketeer

Stuur een bericht!

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  makelaarswebsite

  Samen een tof project starten?

  • Creëer onderscheidend vermogen
  • Koppeling met RealWorks, Yes-Co of Skarabee
  • Goed vindbaar in Google
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Uniek, responsive webdesign
  4.8

  Gebaseerd op 43 beoordelingen

  makelaarswebsite

  Samen een tof project starten?

  • Creëer onderscheidend vermogen
  • Koppeling met RealWorks, Yes-Co of Skarabee
  • Goed vindbaar in Google
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Uniek, responsive webdesign
  4.8

  Gebaseerd op 43 beoordelingen