Scroll

Een unieke website voor jullie advocatenkantoor

Een betere online uitstraling dan collega advocaten

Advocatenwebsite

Samen een tof project starten?

 • Creëer onderscheidend vermogen
 • Goed vindbaar op Google
 • Eenvoudig zelf te beheren
 • Uniek, responsive webdesign
4.8

Gebaseerd op 43 beoordelingen

Het gras is niet groener bij de buurman. Het gras is groener bij jou!

De website is het online uithangbord van het advocatenkantoor. Het vergelijken van advocatenkantoren gebeurt deels online en al je conculega’s concurreren voor een toppositie op Google. Sta je hier niet tussen, dan raken potentiële cliënten niet bekend met jouw advocatenkantoor en kom je niet voor in zijn of haar overweging. Het is van essentieel belang om zichtbaar te zijn in de oriënterende fase, zodat je op de radar terecht komt van potentiële cliënten. Deze personen bezoeken voor het eerst jouw website en dat is dan ook het eerste touchpoint met jullie advocatenkantoor. Het design van en content op de website moet goed aansluiten bij de doelgroep. Je kunt een eerste indruk maar één keer achterlaten. Als die niet goed is, verlies je de race om nieuwe cliënten.

Het gras hoeft niet groener te zijn bij de buurman. Het gras moet groener zijn bij jou! Met een unieke website onderscheid je jezelf van collega advocatenkantoren. Door onze ervaring weten we wat er voor nodig is om een overtuigende en vertrouwde website te ontwerpen en ontwikkelen. We weten wat wel werkt en vooral ook wat niet werkt. Iedere beslissing maken wij vanuit de klantreis, waarbij we awareness creëren door goed vindbaar te zijn en websitebezoekers overtuigen met een prachtig webdesign.

Bart op 't Hoog

KiesZon

Buro-3 denkt proactief met je mee om stappen te zetten op het gebied van online marketing. Echt een aanrader als duurzame partnership!

Een unieke website voor jouw advocatenkantoor

Vanaf het eerste ontwerp tot aan de volledige oplevering zorgen onze webdevelopers en marketeers ervoor dat de website naadloos aansluit bij de wensen en uitstraling van het advocatenkantoor. Daarnaast hebben we ruimschoots ervaring in het vergroten van de online zichtbaarheid en vindbaarheid van jouw advocatenkantoor, zodat de website ook meer websiteverkeer genereert.

Voorbeelden van websites

Meer dan een standaard ”advocatenwebsite”

Als gepassioneerde vakidioten ontwerpen we websites waar we trots op zijn. We stemmen daarnaast de website af op persoonlijkheden van je websitebezoekers. We leggen de focus op hoe overtuigend je website is en hoe je bewust de motivatie van de bezoeker stimuleert. Er zijn verschillende principes toe te passen die gewenst gedrag beïnvloeden. De basis van deze principes zijn gebaseerd op hoe mensen beslissingen maken en wij stemmen de inhoud en design van de website daarop af.  Dit helpt de bezoeker: 

 • bij het maken van moeilijke keuzes
 • begeleiden bij hun beslissing om wel of niet met jou in zee te gaan
 • de route naar HUN doel makkelijker maken

Dit leidt tot meer resultaat, maar ook tot een betere online ervaring en dus waardering van je website en advocatenkantoor. Daarnaast kun je de inhoud van de website, zoals teksten, afbeeldingen en uitgelichte diensten gemakkelijk zelfstandig aanpassen. Het onderhouden van de website doe jij of één van je collega’s dus zelf. Dat is wel zo handig!

zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO) icoon

SEO geoptimaliseerd

Door onze marketingachtergrond leggen we veel focus op de technische optimalisatie voor zoekmachines. Hierdoor word je beter vindbaar op Google.

Icoon makkelijke CMS,

Eenvoudig CMS

Wij zorgen voor de techniek. Waardoor jij zelf gemakkelijk de inhoud van je website kunt beheren via een content management systeem (CMS).

icoon prachtig design

Uniek webdesign

Een webdesign dat naadloos aansluit bij het imago van je advocatenkantoor. Jouw wensen vertaalt naar een prachtig en bovenal uniek design!

Beter vindbaar dan jouw conculega’s

In een specifieke regio zijn al snel tientallen verschillende advocaten actief. Het gros van deze advocaten hebben een website en zij concurreren allemaal voor een toppositie op Google. Sta je hier niet, dan raken geinteresserde niet bekend met jouw firma en kiezen zij ook nooit voor jouw advocatenkantoor. Door goed vindbaar te zijn op Google, doe je ook mee in het aankooptraject van personen die nog niet bekend zijn met jullie organisatie. Wanneer deze personen dan op een prachtige website terechtkomen, overtuig je ze direct om voor jou te kiezen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om de online vindbaarheid te verhogen, namelijk: het optimaliseren van Google Mijn Bedrijf, zoekmachine optimalisatie en zoekmachine marketing. Voor ons dagelijkse kost, maar voor jou waarschijnlijk niet. We lichten deze onderdelen graag voor je toe.

Google mijn bedrijf

Tegenwoordig zijn 46% van alle Google zoekopdrachten lokaal georiënteerd (bijvoorbeeld “advocatenkantoor Eindhoven”). Dit onderdeel valt onder lokale SEO en is uitstekend te optimaliseren met Google Mijn Bedrijf. Een deel van je websitebezoekers zal via een lokale zoekopdracht de website bezoeken. Daarom is het belangrijk dat je Google Mijn Bedrijf volledig benut, ingevuld en up-to-date is. Wij kunnen je helpen bij het optimaliseren jouw Google Mijn Bedrijf vermelding en weten wat wel en niet werkt. Om jouw lokale vindbaarheid te versterken kunnen we de volgende onderdelen oppakken:

 • Het Google Mijn Bedrijf account wordt nagelopen waarin we o.a. controleren of de opgegeven informatie klopt en consistent is. Daarnaast voegen we ontbrekende onderdelen toe
 • We voeren extra optimalisaties door zoals het toevoegen van rich snippets op je website (technisch SEO), zodat er een koppeling wordt gelegd tussen je Google Mijn Bedrijf account en de website.
 • We controleren de bedrijfsgegevens op internet en melden de website aan bij citation sites (bijvoorbeeld telefoongids.nl)
 • Je ontvangt een handleiding om zelf je Google Mijn Bedrijf account actief te beheren, met tips omtrent reviews, updates en basisgegevens.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een advocatenkantoor opereert, over het algemeen, in een bepaald verzorgingsgebied. In dit verzorgingsgebied moet je goed zichtbaar zijn zodat potentiële cliënten de website kunnen vinden. Onze SEO specialisten doen grondig onderzoek naar de gebruikte zoektermen in jouw regio en zorgen ervoor dat je website beter vindbaar wordt op deze relevante zoekwoorden. Daarnaast brengen zij in kaart hoe goed je vindbaar bent ten opzichte van je concurrentie en hoe dit zich evolueert gedurende het optimalisatie traject.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine optimalisatie is langetermijnstrategie voor het verhogen van de zichtbaarheid en vindbaarheid. Wil je direct een betere vindbaarheid creëren? Dan is het mogelijk om te adverteren op Google. Onze SEA specialisten maken, optimaliseren en beheren de advertenties voor optimaal resultaat. Adverteren op Google doe je voor verschillende redenen:

 1. Wanneer je direct vindbaar en zichtbaar wil zijn op Google
 2. Voor maximale zichtbaarheid in de zoekresultaten (als je EN een advertentie hebt EN tussen de organische resultaten staat betekent dit dat andere kantoren naar beneden worden gedrukt)
 3. Als je ook vindbaar wil zijn op andere zoekwoorden waar je organisch (nog) niet vindbaar op bent. Denk hierbij bijvoorbeeld aan interessante buurgemeenten
 4. Als je zeker wil zijn van de beste posities

Benieuwd geworden naar onze totaalaanpak? Bekijk in onderstaande video hoe wij het verschil maken:

Ook samenwerken?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of heb je nog vragen? Neem contact met me op via onderstaande gegevens. Ik maak graag kennis met je om nog meer over ons mooie vak te vertellen.

Peter Leenen Projectmanager & online marketeer

Stuur een bericht!

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Advocatenwebsite

  Samen een tof project starten?

  • Creëer onderscheidend vermogen
  • Goed vindbaar op Google
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Uniek, responsive webdesign
  4.8

  Gebaseerd op 43 beoordelingen

  Advocatenwebsite

  Samen een tof project starten?

  • Creëer onderscheidend vermogen
  • Goed vindbaar op Google
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Uniek, responsive webdesign
  4.8

  Gebaseerd op 43 beoordelingen