Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk :) x

Scroll

Gebruiksvriendelijk en conversiegedreven

Website ontwikkeling

Het ontwikkelen van een (technisch) goede website is een vak apart. Met +10 jaar ervaring op zak ontwikkelen we websites waar we trots op zijn. Wij zijn geen ja-knikkers, maar vragen-stellers onder het motto: eerst nadenken, dan ontwikkelen. Iedere pixel wordt bekeken en iedere keuze is afgewogen. Hiermee laten we jouw bedrijf online uitblinken.

Vernuftige techniek en gebruiksvriendelijke systemen

We kiezen de beste technieken en systemen die het beste resultaat opleveren voor jouw project. Daarnaast gebruiken we slimme tools waarmee zowel wij als jij efficiënter kunnen werken.

Gebruiksvriendelijk, conversiegedreven en geoptimaliseerd voor alle devices

Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat deze aan de laatste gebruiksvriendelijke (UX en UI) verwachtingen voldoet en dat de website altijd responsive is. Ook wordt het online marketing team in het proces betrokken, zodat het doel van de website en marketingstrategie centraal staan bij zowel het ontwerp als de ontwikkeling van de website. Door onze marketingachtergrond worden websites in de basis al technisch geoptimaliseerd voor een goede online vindbaarheid. Je website wordt dus ‘Google-proof’ opgeleverd. Daarnaast hebben we in de loop der jaren een testprotocol ontwikkeld. De website wordt op ruim 100 punten getest voor oplevering, waarmee het risico op fouten en slordigheden nagenoeg 0 is.

Zelf inhoud beheren met WordPress of Buro 3 Content Manager

De website wordt voorzien van een Content Management Systeem (C.M.S.). Hiermee heb je zelf ook toegang tot het beheer van de website. Dit klinkt heel eng en technisch, dat is het niet. Zowel WordPress als Buro 3 Content manager zijn erg gebruiksvriendelijk en bieden je de mogelijkheid om zelf content aan te passen. Je hoeft dus zeker geen developer te zijn om zaken aan te passen en wordt het te (code)technisch, dan vraag je gewoon de ‘codekloppers’ van Buro 3 om hulp!
We zijn bedreven met WordPress en werken met ons eigen CMS: Buro 3 Content Manager. We gebruiken het systeem dat het beste bij de opdracht past.

Meer weten over webdevelopment? Contact me!