Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk :) x

Scroll

Een prachtige website die jouw klanten overtuigen!

Website laten maken Eindhoven

Website laten maken Eindhoven

 • Goed vindbaar in Google
 • Conversiegericht opgebouwd
 • Eenvoudig te beheren CMS
 • Responsive webdesign
 • Trotse winnaars FD Gazellen Awards 2016-2023
4.8

Gebaseerd op 43 beoordelingen

Website laten maken in regio Eindhoven

Ben je recentelijk gestart met je nieuwe bedrijf of ben je toe aan een nieuwe website? De eerste stap is gemaakt! Je bent jezelf online aan het oriënteren en wil graag een website laten maken, zo kwam je op deze pagina terecht. Exact dit traject ondergaan al jouw klanten ook. Het is daarom belangrijk dat je een website hebt die technisch goed in elkaar steekt, zodat je goed vindbaar bent voor jouw klanten.

Buro 3 is een professioneel webdevelopment bureau actief in regio Eindhoven. Als online vakidioten ontwerpen en maken wij websites voor bedrijven in de regio. Dit doen we sinds 2009 elke dag met veel passie en we nemen pas genoegen met een website wanneer deze naadloos aansluit bij jouw bedrijfsidentiteit!

Professionele website laten maken door een ervaren webdesign bureau

B2B, B2C, groot of klein, tegenwoordig is jouw website hét online uithangbord van jouw bedrijf. Wanneer je een website laat bouwen is het belangrijk dat de functie duidelijk is en aansluit bij de strategie van de website of webshop. Wil je de bezoeker vooral informeren of wil je graag een hoge conversie behalen? Wij hebben de technische kennis om de specifieke wensen van onze klanten uit te werken tot een goed werkende nieuwe website. Wij zorgen ervoor dat de website zowel technisch als functioneel goed is opgebouwd. Daarnaast krijgt jouw website natuurlijk een prachtig design!

Wil je een professionele website laten maken in Eindhoven? Samen met onze klanten werken we hard om van elk project een succesverhaal te maken. Daar zijn we trots op! We hebben al voor vele anderen een website gemaakt. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden.

Responsive webdesign

Uit ervaring weten we dat steeds meer verkeer via mobiel of tablet een website bezoekt. Het is daarom belangrijk dat je website geschikt is voor alle apparaten. Wij bouwen altijd alle websites responsive zodat jouw website altijd perfect werkt op elk apparaat.

Een website laten maken in Eindhoven die zich automatisch aanpast op elk apparaat én conversiegericht is opgebouwd? Wij zorgen ervoor dat het gebruiksgemak en klantervaring altijd op nummer één staat.

Daan Verberne

Projectmanager & Webdeveloper

WordPress webshop op maat

Een goede en doordachte webshop ondersteunt een organisatie met het behalen van haar bedrijfsdoelstellingen. Het design, de techniek en de invulling van verschillende pagina’s zijn allemaal belangrijke aspecten waar je over na moet denken. Je wil natuurlijk wel dat je webshop goed werkt én dat het converteert. Wij zijn specialist in maatwerk webshops. Samen vertalen we jouw fantastische concept of product naar een sterke en doordachte WordPress webshop op basis van WooCommerce, inclusief de belangrijkste plug ins, met een eenvoudig te gebruiken CMS (content management systeem).

zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO) icoon

SEO geoptimaliseerd

Je website wordt technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines. Hierdoor ben je direct vindbaar op Google.

Icoon makkelijke CMS,

Eenvoudig CMS

Wij zorgen voor de techniek. Het onderhouden van je website doe je gemakkelijk zelf in een zelf te beheren CMS.

icoon prachtig design

Prachtig webdesign

Een webdesign die naadloos aansluit bij jouw bedrijfsimago. Jouw wensen vertaalt naar een prachtig design!

Online marketing door een webdesign bureau met ervaring

Nadat je pixelperfecte responsive website klaar is, betekent dit vaak nog niet dat het een succesvolle website is. Een website zonder verkeer is geen succes, maar verkeer staat ook niet gelijk aan succes. Waar het om draait is om het juiste verkeer binnen te halen. Bij Buro 3 kijken we dan ook verder en, afhankelijk van jouw huidige situatie, stippelen we samen met jou een online marketing pad uit dat het beste past bij jou en je bedrijfsdoelstellingen. Zo zorgen we ervoor dat jouw nieuwe website ook goed vindbaar is in de zoekmachines. Enkele voorbeelden van diensten die wij aanbieden zijn: adverteren op Googlezoekmachine optimalisatie, affiliate marketing en e-mailmarketing.

Bekijk in het kort hoe wij het verschil maken met klantreis optimalisatie!

Dus jij wil een website laten maken door een ervaren webdesign bureau?

Bij het design en de ontwikkeling van een website betrekken we zowel jou als ons development- en marketingteam, zodat het doel van de website, de marketingstrategie en bedrijfspositionering bewaakt worden. Dit alles uiteraard met duidelijke communicatie vanuit ons naar de klant en andersom. Door onze marketingachtergrond zijn onze designs conversiegericht en worden websites in de basis al technisch geoptimaliseerd voor een goede online vindbaarheid.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of heb je gewoon een vraagje omtrent web development? Neem contact op met mij.

Daan Verberne Projectmanager & Webdeveloper

Klanten om trots op te zijn

Groot of klein, met een flinke dosis doorzettingsvermogen werken we intensief samen met toffe opdrachtgevers om klantreizen te optimaliseren.

Stuur een bericht!

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Website laten maken Eindhoven

  • Goed vindbaar in Google
  • Conversiegericht opgebouwd
  • Eenvoudig te beheren CMS
  • Responsive webdesign
  • Trotse winnaars FD Gazellen Awards 2016-2023
  4.8

  Gebaseerd op 43 beoordelingen

  Website laten maken Eindhoven

  • Goed vindbaar in Google
  • Conversiegericht opgebouwd
  • Eenvoudig te beheren CMS
  • Responsive webdesign
  • Trotse winnaars FD Gazellen Awards 2016-2023
  4.8

  Gebaseerd op 43 beoordelingen