Scroll

Ons hart gaat sneller kloppen van een krachtig design

Webdesign

Het is natuurlijk fijn (superfijn zelfs) als je een website of webshop hebt die goed werkt en van alle functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid voorzien is. Maar het oog wil ook wat. Daarom is een sterk webdesign geen overbodige luxe. Een goed design heeft niet alleen als uitgangspunt om er fraai uit te zien, maar moet ook bijdragen aan de functionaliteit en conversie van de website. Daarom vertalen wij bij Buro 3 samen het webconcept naar een sterk en doordacht staaltje webdesign, waarbij de perfecte schakel tussen de uitstraling van jouw bedrijf en de behoefte van je doelgroep centraal staat in een uniek webdesign.

Eigenschappen van een krachtig design

Een goed design bestaat dus niet alleen uit een leuk ontwerp, het is namelijk belangrijk dat de functie van de website duidelijk is en aansluit bij de strategie van de website of webshop. Wil je de bezoeker vooral informeren of wil je graag een hoge conversie behalen? Daarnaast is het belangrijk dat de website responsive is. Dit betekent een optimale toegankelijkheid en gebruiksgemak op ieder apparaat, of dit nu een tablet, een smartphone of een computer is.

Bij het maken van een ontwerp houden we rekening met deze eigenschappen en vanzelfsprekend ontwerpen we met het oog op de toekomst. Want jij, maar ook wij, houden van nieuwe, frisse en uitzonderlijke designs met uitdagende functionaliteiten.

Wil je meer weten over webdesign bij Buro 3? Bekijk onze cases of projecten in onze blog om een indruk te krijgen van wat we voor onze klanten al gedaan hebben.

Meer weten over webdesign?