Scroll

Een webdesign die naadloos aansluit bij jouw bedrijfsimago!

Webdesign

Gemaakt met liefde

Webdesign

 • Goed vindbaar op Google
 • Conversiegericht opgebouwd
 • Eenvoudig zelf te beheren
 • Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek
 • Trotse winnaars FD Gazellen Awards 2016-2023
 • Gezelligste internet nerds van Brabant
4.8

Gebaseerd op 43 beoordelingen

Jouw website, jouw online uithangbord!

B2B, B2C, groot of klein, anno nu is jouw website hét online uithangbord van jouw bedrijf. Je wil dan natuurlijk wel dat het webdesign naadloos aansluit bij het imago van het bedrijf, zodat jij een boodschap kan overbrengen, waardoor klanten zich aan jou binden.

Buro 3 is een webdesign bureau in Brabant. Als online vakidioten ontwerpen we websites en webshops met passie en we nemen pas genoegen met een design wanneer deze de uitstraling geeft die jouw bedrijf verdient!

Webdesign cases

Het bedenken van prachtige concepten is een ding, maar op het scherm moet het natuurlijk wel werken. Daarom vertalen we samen jouw idee naar een doordacht en sterk webdesign wat perfect aansluit op de behoefte van je doelgroep én het imago van je bedrijf. We zijn werkzaam in Asten en ver daarbuiten.

In slechts 20 jaar tijd zijn we geëvolueerd van ‘koelkasttelefoons’ naar supersnelle smartphones waarmee we alles kunnen doen. De ontwikkelingen in deze digitale wereld volgen elkaar razendsnel op. Dit geldt natuurlijk ook voor websites en het webdesign: de techniek verouderd en wat vroeger ‘hip en uniek’ was, is nu ouderwets. Daarom blijven we steeds innoveren in onze designs.

 

Elke pixel telt!

Wij maken webdesigns waar we trots op zijn, iedere pixel wordt bekeken en iedere keuze is afgewogen en we stoppen pas als we beide tevreden zijn over het eindresultaat. Daarnaast kun je zelf onderdelen op de website aanpassen, zoals teksten en afbeeldingen. Dit kan altijd gemakkelijk via het zelf te beheren Content Management Systeem (CMS). Het onderhouden van de website doe je gemakkelijk zelf, dat is wel zo handig!

zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO) icoon

Goed online vindbaar

Je website wordt technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines. Hierdoor ben je direct goed vindbaar op Google.

Icoon makkelijke CMS,

Eenvoudig zelf te beheren

Wij zorgen voor de techniek. Het onderhouden van je website doe je gemakkelijk zelf in een zelf te beheren CMS.

icoon prachtig design

Klantgericht webdesign

Een webdesign dat naadloos aansluit bij de wensen van je klanten én jouw bedrijfsimago. Jouw wensen vertaalt naar een werkend en prachtig design!

Een webdesign gerealiseerd door een professioneel webdesign bureau

Een goed webdesign bestaat dus niet alleen uit een leuk ontwerp, het is namelijk belangrijk dat de functie van de website duidelijk is en aansluit bij de strategie van de website of webshop. Wil je de bezoeker vooral informeren of wil je graag een hoge conversie behalen? Wij zorgen ervoor dat de website zowel technisch als functioneel goed is opgebouwd.

Daarnaast is het belangrijk dat de website responsive is. Dit betekent een optimale toegankelijkheid en gebruiksgemak op ieder apparaat, of dit nu een tablet, een smartphone of een computer is.

Daan Verberne

Projectmanager & Webdeveloper

Klaar voor online marketing?

Nadat je pixelperfecte responsive website klaar is, betekent dit vaak nog niet dat het een succesvolle website is. Een website zonder verkeer is geen succes, maar verkeer staat ook niet gelijk aan succes. Waar het om draait is om het juiste verkeer binnen te halen. Bij Buro 3 kijken we dan ook verder en, afhankelijk van jouw huidige situatie, stippelen we samen met jou een online marketing pad uit dat het beste past bij jou en je bedrijfsdoelstellingen. Enkele voorbeelden van diensten die wij aanbieden zijn: adverteren op Google, zoekmachine optimalisatie, affiliate marketing en e-mailmarketing.

Bekijk in het kort hoe wij het verschil maken met klantreis optimalisatie!

Dus jij wil een professioneel webdesign?

Bij het design en de ontwikkeling van een website betrekken we zowel jou als ons development- en marketingteam, zodat het doel van de website, de marketingstrategie en bedrijfspositionering bewaakt worden. Door onze marketingachtergrond zijn onze designs conversiegericht en worden websites in de basis al technisch geoptimaliseerd voor een goede online vindbaarheid.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of heb je gewoon een vraagje omtrent webdesign? Neem contact op met mij.

Daan Verberne Projectmanager & Webdeveloper

Klanten om trots op te zijn

Groot of klein, met een flinke dosis doorzettingsvermogen werken we intensief samen met toffe opdrachtgevers om klantreizen te optimaliseren.

Stuur een bericht!

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Gemaakt met liefde

  Webdesign

  • Goed vindbaar op Google
  • Conversiegericht opgebouwd
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek
  • Trotse winnaars FD Gazellen Awards 2016-2023
  • Gezelligste internet nerds van Brabant
  4.8

  Gebaseerd op 43 beoordelingen