Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk :) x

Scroll

Prachtige webdesigns die jouw klanten overtuigen!

Webdesign Helmond

Gemaakt met liefde

Webdesign Helmond

 • Goed vindbaar in Google
 • Conversiegericht opgebouwd
 • Eenvoudig te beheren CMS
 • Responsive webdesign
 • Trotse winnaars FD Gazellen Awards 2016-2023
4.8

Gebaseerd op 43 beoordelingen

Webdesign in de regio Helmond klinkt misschien als enkel een nieuwe website laten maken, maar in werkelijkheid is dit een veel uitgebreider proces. Wij kijken samen met jou naar jouw merk of bedrijf: wat maakt jou uniek ten opzichte van je concurrenten? Vervolgens maken we op basis hiervan een logisch webdesign dat jouw strategie ademt. Hierna bouwen we een makkelijk te gebruiken en goed vindbare website, zodat al ons voorgaande werk niet voor niks is geweest. Na dit traject kunnen we (samen met jou) de online marketing strategie van je gaan uitvoeren. Een goed doordachte website die past bij jouw bedrijfsstrategie, daar gaan we voor!

Jouw website, jouw online visitekaartje!

Het belang van een goed webdesign is steeds belangrijker. Jouw website of webshop is hét online visitekaartje van jouw bedrijf. Je wil dan natuurlijk wel dat het webdesign naadloos aansluit bij het imago van het bedrijf. Als het webdesign van jouw website of webshop professioneel en aantrekkelijk is laat je een positieve indruk achter bij bezoekers en motiveer je actie. Met een goed webdesign breng je dus een boodschap over en zullen klanten zich sneller aan jou binden.

Wij zijn een webdesign bureau actief in regio Helmond. Als online vakidioten ontwerpen we websites met passie. We leveren alleen webdesigns waar we zelf enthousiast over zijn en we nemen pas genoegen met een design wanneer deze de uitstraling geeft die jouw bedrijf verdient en dat voldoet aan jouw wensen. Samen komen wij erachter wat jouw bedrijf of merk uniek maakt en vertalen we deze unieke waarden naar een passend webdesign.

Webdesign Helmond: wij gaan mee met de tijd

In de afgelopen 20 jaar zijn we gegaan van ‘koelkast telefoons’ naar razendsnelle smartphones waarmee we alles kunnen doen. De ontwikkelingen in onze digitale wereld volgen elkaar razendsnel op, dit geldt ook voor websites en webdesign. Technologie veroudert snel en wat vroeger een hip en modern webdesign was, is nu misschien niet meer zo relevant en passend bij je huisstijl of onderneming. Het is daarom belangrijk om bij te blijven met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van webdesign om ervoor te zorgen dat jouw website of webshop up-to-date en aantrekkelijk blijft voor bezoekers in regio Helmond.

Het is één ding om een prachtig concept te bedenken, maar het is belangrijk dat de website zowel technisch als functioneel goed werkt op het scherm. Voordat we beginnen met het daadwerkelijk webdesign, zorgen we ervoor dat we de toegevoegde waarde van jouw merk of bedrijf achterhalen. Daarna helpen we jou om deze waarde om te toveren tot ideeën en een concept te vertalen naar een doordacht en sterk webdesign. Zo vinden we de perfecte oplossing voor jouw website. We bieden uniek webdesign en realisatie waarbij de perfecte verbinding tussen jouw bedrijf en de behoefte van jouw doelgroep centraal staat. Bij Buro 3 laat je een (wordpress) website maken in regio Helmond en ver daarbuiten.

Een greep uit ons webdesign werk:

Functionaliteit x webdesign Helmond: een must voor iedere website

Een effectief webdesign omvat niet alleen een aantrekkelijk grafisch ontwerp, maar ook een duidelijke en doelgerichte functie. Het is essentieel dat de website of webshop aansluit bij de strategie van het bedrijf en de website of webshop en dus ook functioneel sterk werkt. Of het nu gaat om het informeren van bezoekers of het behalen van een hoge conversie (conversie optimalisatie), wij zorgen ervoor dat de website op een technisch en functioneel niveau optimaal is opgebouwd.

Het is daarnaast belangrijk dat de website responsive is, wat betekent dat de website gemakkelijk toegankelijk en gebruiksvriendelijk is op elk apparaat, of dit nu een tablet, een smartphone of een computer is. Onze professionals en webdesigners zorgen ervoor dat het webdesign de juiste basis heeft en op ieder apparaat even gebruiksvriendelijk is.

Daan Verberne

Projectmanager & Webdeveloper

Website laten maken in regio Helmond? Iedere pixel telt!

Bij Buro 3 maken we webdesigns waar we trots op zijn en geven elke pixel en keuze de aandacht die het verdient. We stoppen pas als we beiden tevreden zijn. Wij vinden het van groot belang dat je eenvoudig zelf elementen op de website aan kunt passen, zoals teksten en afbeeldingen. Daarom voorzien we iedere website van een gemakkelijk te gebruiken Content Management Systeem (CMS) waarin iedereen simpel aanpassingen kan doen. Het onderhouden van de (WordPress) website doe je gemakkelijk zelf, dat is wel zo handig!

zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO) icoon

SEO geoptimaliseerd

Je website wordt technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines. Hierdoor ben je vindbaar op Google in regio Helmond en ver daarbuiten.

Icoon makkelijke CMS,

Eenvoudig CMS

Wij zorgen voor de techniek. Het onderhouden van je eigen (wordpress) website doe je gemakkelijk zelf in een zelf te beheren CMS.

icoon prachtig design

Prachtig webdesign voor je eigen website

Een webdesign dat naadloos aansluit bij jouw bedrijfspersoonlijkheid. Jouw unieke propositie en wensen vertaalt naar een prachtig design!

Webdesign Helmond: waarom we excelleren met onze aanpak

Voordat we simpelweg starten met het maken van een mooi webdesign, starten we met het kritisch kijken naar de branding & strategie van jouw bedrijf of merk. We geloven namelijk dat we eerst de toegevoegde waarde van onze potentiële klanten moeten achterhalen, voordat we kunnen gaan starten met het maken van mooie websites. Uit dit traject volgen unieke merkwaarden en een merkpersoonlijkheid. Vervolgens formuleren we een merkpositionering die jouw bedrijf of merk daadwerkelijk laat focussen op wat je uniek maakt in een verzadigde markt.

Hierna begint het proces van wireframing, waarin we de merkpositionering doorvertalen naar een duidelijk raamwerk. Hierin komt een heldere structuur naar voren die past bij de gekozen strategie. Zo hoeft de webdesigner die verantwoordelijkheid voor het project draagt zich enkel nog maar te focussen op het maken van een te gek design.

Daarna gaan we met ons eigen development team hard aan de slag om het webdesign om te toveren tot een perfect werkende website. Ook voor bijvoorbeeld de hosting van jouw nieuwe website kun je bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat je geen enkele andere partij nodig hebt!

Zelfs nadat je een pixelperfecte, responsive (wordpress) website hebt, betekent dit nog niet automatisch dat het een succesvolle website is. Een website zonder verkeer is niet succesvol, maar alleen verkeer op zich is ook geen garantie voor succes. Wat uiteindelijk telt, is het binnenhalen van het juiste verkeer. Daarom zorgen we er bij iedere website voor dat er de juiste structuur aan ten grondslag ligt, zodat jouw bezoekers gemakkelijk je website kunnen gebruiken én zodat Google jouw website ook hoger zal ‘ranken’.

Binnen onze aanpak stippelen we vervolgens, afhankelijk van jouw huidige situatie, samen met jou een online marketing pad uit dat het beste aansluit op jouw huidige situatie en bedrijfsdoelstellingen. We worden blij van een goede samenwerking met persoonlijke communicatie waar we vanuit beide partijen erg tevreden van worden.

Enkele voorbeelden van online marketing diensten die wij aanbieden in regio Helmond: adverteren op Google Ads, zoekmachine optimalisatie, affiliate marketing en e-mailmarketing.

Bij ons ben je dus op de juiste plek voor een goed doordachte website met een duidelijke strategie. Wij zijn meer dan een webdesign bureau in de regio Helmond. Bekijk in het kort hoe wij het verschil maken met klantreis optimalisatie!

De beste en juiste basis voor je nieuwe website

Bij het grafisch ontwerp en de ontwikkeling van een (nieuwe) website betrekken we zowel jou als ons strategisch-, development- en marketingteam, zodat het doel van de website, de marketingstrategie en bedrijfspositionering bewaakt blijven. Dankzij onze marketingachtergrond zijn onze designs gericht op conversie en worden websites vanuit de basis technisch geoptimaliseerd voor een goede online vindbaarheid. Ook een mooie (WordPress) website in meerdere talen laten ontwerpen is mogelijk door onze webdesigners.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of heb je een vraag over webdesign? Neem contact op met Daan.

Daan Verberne Projectmanager & Webdeveloper

Klanten om trots op te zijn

Groot of klein, met een flinke dosis doorzettingsvermogen werken we intensief samen met toffe opdrachtgevers om klantreizen te optimaliseren.

Realisatie: resultaten waar we trots op zijn

Veel bedrijven in regio Helmond en daarbuiten hebben al gekozen voor een nieuw webdesign of een (WordPress) website gerealiseerd door Buro 3. In samenwerking met onze klanten werken we hard om van elk project een succes te maken, en daar zijn we trots op! Benieuwd naar de realisatie en projecten waar we blij van worden? Bekijk dan onderstaande cases:

Stuur een bericht!

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Gemaakt met liefde

  Webdesign Helmond

  • Goed vindbaar in Google
  • Conversiegericht opgebouwd
  • Eenvoudig te beheren CMS
  • Responsive webdesign
  • Trotse winnaars FD Gazellen Awards 2016-2023
  4.8

  Gebaseerd op 43 beoordelingen

  Gemaakt met liefde

  Webdesign Helmond

  • Goed vindbaar in Google
  • Conversiegericht opgebouwd
  • Eenvoudig te beheren CMS
  • Responsive webdesign
  • Trotse winnaars FD Gazellen Awards 2016-2023
  4.8

  Gebaseerd op 43 beoordelingen