Scroll

Prachtige webdesigns die overtuigen!

Webdesign Eindhoven

Gemaakt met liefde

Webdesign Eindhoven

 • Goed vindbaar in Google
 • Conversiegericht opgebouwd
 • Eenvoudig te beheren CMS
 • Gebruiksvriendelijk en responsive webdesign
 • De gezelligste internet nerds
 • Trotse winnaars FD Gazellen Awards 2016-2022
4.8

Gebaseerd op 43 beoordelingen

Op zoek naar een nieuw webdesign of wil je een (nieuwe) website laten maken door professionals in regio Eindhoven? Dan ben je bij Buro 3 op de goede plek. Op deze pagina lees je waarom Buro 3 de goede keuze is voor het ontwerpen en/of ontwikkelen van jouw nieuwe (WordPress) website of webdesign.

Een webdesign dat past bij jouw bedrijfsimago!

B2B, B2C, groot of klein, anno nu is jouw website hét online uithangbord van jouw bedrijf. Je wil dan natuurlijk wel dat deze website naadloos aansluit bij jouw bedrijfsidentiteit en huisstijl, zodat jij een boodschap kan overbrengen, waardoor klanten zich aan jou binden.

Is jouw huidige website toe aan een nieuw jasje en wil je deze naar een hoger niveau tillen? De webdesigners van Buro 3, een webdesign bureau actief in regio Eindhoven, ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden dagelijks vele kwaliteit websites en webshops. Door ons kleine team kunnen we snel schakelen en als bureau zorgen we ervoor dat jouw webshop of nieuwe website past bij jouw wensen en bedrijf.

Is jouw website toe aan een restyle?

We gingen in een aantal jaar tijd van ‘koelkast telefoons’ naar supersnelle smartphones waar we alles mee kunnen én doen. De ontwikkelingen in deze digitale wereld volgen elkaar razendsnel op. De allernieuwste technieken van 5 jaar geleden zijn nu verouderd en wat vroeger ‘hip en uniek’ was, is nu ouderwets.

Het bedenken van prachtige concepten is een ding, maar op het scherm moet het natuurlijk wel werken. Daarom vertalen wij samen jouw idee naar een doordacht en sterk webdesign. Onze webdesigners verliezen geen enkel aspect uit het oog. Wij leveren een uniek webdesign dat de perfecte schakel tussen jouw bedrijf of product en de behoefte van je doelgroep vormt.

Website maken en klaar? Dat is te simpel. Je website of webshop moet natuurlijk ook goed vindbaar zijn in zoekmachines zoals Google. De webdesigners van Buro 3 zorgen ervoor dat jouw website technisch geoptimaliseerd is. Zo creëren wij vanaf het begin de perfecte basis om hoog te kunnen scoren in Google. Wij zijn werkzaam in de regio Eindhoven en ver daarbuiten. Dus wil jij een nieuwe website laten maken of kan de huidige website een update gebruiken? Neem contact met ons op.

Webdesign Eindhoven?

Webdesign en webdevelopment komen samen om websites en webshops te creëren die zowel aantrekkelijk als functioneel zijn. Webdesign gaat over het visuele deel van een website, zoals de kleuren, lettertypes en lay-out, terwijl webdevelopment over de technische kennis die nodig is om een website te laten werken gaat. De combinatie van webdesign en webdevelopment zorgt ervoor dat een (nieuwe) website aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk is voor bezoekers, terwijl het tegelijkertijd voldoet aan de specifieke wensen van de opdrachtgever en de laatste trends en ontwikkelingen.

Een goed webdesign bestaat dus niet alleen uit een leuk ontwerp, het is namelijk belangrijk dat de functie van de website duidelijk is en aansluit bij de strategie van de website of webshop. Wil je de bezoeker vooral informeren of wil je graag een hoge conversie behalen? Wij zorgen ervoor dat de website zowel technisch als functioneel goed is opgebouwd.

Daarnaast is het belangrijk dat de website responsive is. Dit betekent een optimale toegankelijkheid en gebruiksgemak op ieder apparaat, of dit nu een tablet, een smartphone of een computer is.

Daan Verberne

Projectmanager & Webdeveloper

Meer dan webdesign Eindhoven

Wij maken webdesigns waar we trots op zijn, iedere pixel wordt bekeken en iedere keuze is afgewogen. We stoppen pas als we allebei tevreden zijn over het eindresultaat en het webdesign en de website aan jouw verwachtingen en wensen voldoet. Daarnaast kun je zelf onderdelen op de website aanpassen, zoals teksten, producten en afbeeldingen. Dit kan altijd gemakkelijk via het zelf te beheren Content Management Systeem (CMS). Het onderhouden van de website doe je gemakkelijk zelf, dat is wel zo handig!

zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO) icoon

Goed vindbaar online en op Google

Je website wordt technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines. Hierdoor ben je direct vindbaar op Google.

Icoon makkelijke CMS,

Eenvoudig CMS

Wij zorgen voor de techniek. Het onderhouden van je website en eventuele kleine aanpassingen doe je gemakkelijk zelf in een zelf te beheren CMS.

icoon prachtig design

Prachtig en uniek webdesign

Een webdesign dat naadloos aansluit bij jouw bedrijf en de huisstijl. Wij vertalen jouw specifieke wensen naar een prachtig webdesign voor je website of webshop!

Een responsive website op de juiste manier

Nadat je pixel perfecte responsive website klaar is, betekent dit vaak nog niet dat het een succesvolle website is. Een website zonder verkeer is geen succes, maar verkeer staat ook niet gelijk aan succes. Waar het om draait is om het juiste verkeer binnen te halen.

Bij Buro 3 kijken we verder en, afhankelijk van jouw huidige situatie, stippelen we samen met jou een online marketing pad uit dat het beste past bij jou, de onderneming en je bedrijfsdoelstellingen. Enkele voorbeelden van online marketing diensten die wij aanbieden in regio Eindhoven zijn: adverteren op Google, zoekmachine optimalisatie, affiliate marketing en e-mailmarketing.

Bekijk in het kort hoe wij het verschil maken met klantreis optimalisatie!

Nieuwe website laten maken of een nieuw webdesign in Eindhoven?

Bij de vormgeving en de ontwikkeling van een website betrekken we zowel jou als ons development- en marketingteam, zodat het doel van de website, de marketingstrategie en bedrijfspositionering bewaakt worden. Door onze marketingachtergrond zijn onze webdesigns conversiegericht en worden (WordPress) websites in de basis al technisch geoptimaliseerd voor een goede online vindbaarheid op Google.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of heb je gewoon een vraagje omtrent webdesign? Neem contact op met Daan.

Daan Verberne Projectmanager & Webdeveloper

Klanten om trots op te zijn

Groot of klein, met een flinke dosis doorzettingsvermogen werken we intensief samen met toffe opdrachtgevers om klantreizen te optimaliseren.

Resultaten waar we trots op zijn

Samen met onze klanten werken we hard om van elk project een succesverhaal te maken. Daar zijn we trots op! Vele anderen in regio Eindhoven en ver daarbuiten hebben al gekozen voor een nieuw webdesign of een (WordPress) website gerealiseerd door Buro 3. Hieronder laten we zien waar we trots op zijn en vind je enkele gave website en webdesign projecten:

Meer webdesign projecten bekijken?

Gemaakt met liefde

Webdesign Eindhoven

 • Goed vindbaar in Google
 • Conversiegericht opgebouwd
 • Eenvoudig te beheren CMS
 • Gebruiksvriendelijk en responsive webdesign
 • De gezelligste internet nerds
 • Trotse winnaars FD Gazellen Awards 2016-2022
4.8

Gebaseerd op 43 beoordelingen

Gemaakt met liefde

Webdesign Eindhoven

 • Goed vindbaar in Google
 • Conversiegericht opgebouwd
 • Eenvoudig te beheren CMS
 • Gebruiksvriendelijk en responsive webdesign
 • De gezelligste internet nerds
 • Trotse winnaars FD Gazellen Awards 2016-2022
4.8

Gebaseerd op 43 beoordelingen