Scroll

Webdesign Eindhoven

Het bedenken van prachtige concepten is een ding, maar op het scherm moet het natuurlijk wel werken. Daarom vertalen wij samen jouw idee naar een doordacht en sterk staaltje webdesign Eindhoven. Daarbij leveren we een uniek webdesign, waarbij de perfecte schakel tussen jouw bedrijf en de behoefte van je doelgroep centraal staat. Wij zijn werkzaam in de regio Eindhoven en ver daar buiten.

Iedere pixel telt

Wij maken webdesigns waar we trots op zijn, iedere pixel wordt bekeken en iedere keuze is afgewogen. Over een responsive webdesign hoef je geen zorgen te maken, want alle websites worden altijd responsive opgebouwd. Dit betekent een optimale toegankelijkheid en gebruikersgemak op ieder apparaat: of dit nu een tablet, een smartphone of een computer is. De weloverwogen pixels worden altijd perfect weergegeven. Daarnaast kun je zelf onderdelen op de website aanpassen zoals teksten en afbeeldingen. Dit kan altijd gemakkelijk via het zelf te beheren Content Management Systeem (CMS).

Samen online succesvol

Nadat je pixelperfecte responsive website klaar is betekent dit vaak nog niet dat het een succesvolle website is. Een website zonder verkeer is geen succes, maar verkeer staat ook niet gelijk aan succes. Waar het om draait is om het juiste verkeer binnen te halen. Bij Buro 3 kijken we dan ook verder en afhankelijk van jouw huidige situatie stippelen we samen moet jou een online marketing pad uit dat het beste past bij jou en je bedrijfsdoelstellingen.

Zeer klantgericht bureau met ongekend veel verstand van zaken

Hans Meeuwsen

Medeoprichter van Zibber®

Lees het succesverhaal
K

Klanten om trots op te zijn

Groot of klein, met een flinke dosis doorzettingsvermogen werken we intensief samen met toffe opdrachtgevers om klantreizen te optimaliseren.