Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk :) x

Scroll

Prachtige web designs die jouw klanten overtuigen!

Webdesign Eindhoven

Gemaakt met liefde

Webdesign Eindhoven

 • Goed vindbaar in Google
 • Conversiegericht opgebouwd
 • Eenvoudig te beheren CMS
 • Responsive webdesign
 • FD Gazellen Awards 2016, 2017, 2018 en 2019
 • De gezelligste internet nerds
4.8

Gebaseerd op 41 beoordelingen

Op deze pagina snel naar ...

Een webdesign die aansluit bij jouw bedrijfsimago!

B2B, B2C, groot of klein, anno 2021 is jouw website hét online uithangbord van jouw bedrijf. Je wil dan natuurlijk wel dat deze website naadloos aansluit bij het bedrijfsidentiteit, zodat jij een boodschap kan overbrengen, waardoor klanten zich aan jou binden.

Is jouw huidige website toe aan een nieuw jasje en wil je deze naar een hoger niveau tillen? De webdesigners van Buro 3, een webdesign bureau actief in regio Eindhoven, ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden dagelijks vele kwaliteit websites en webshops.

Is jouw website toe aan een restyle?

We gingen in 20 jaar tijd van ‘koelkast telefoons’ naar supersnelle smartphones waar we alles mee kunnen én doen. De ontwikkelingen in deze digitale wereld volgen elkaar razendsnel op. De allernieuwste technieken van 5 jaar geleden zijn nu verouderd en wat vroeger ‘hip en uniek’ was, is nu ouderwets.

Het bedenken van prachtige concepten is een ding, maar op het scherm moet het natuurlijk wel werken. Daarom vertalen wij samen jouw idee naar een doordacht en sterk webdesign. Onze webdesigners verliezen geen enkel aspect uit het oog. Wij leveren een uniek webdesign, waarbij de perfecte schakel tussen jouw bedrijf en de behoefte van je doelgroep centraal staat.

Daarnaast moet deze website natuurlijk ook goed vindbaar zijn in Google. De webdesigners van Buro 3 zorgen ervoor dat jouw website technisch geoptimaliseerd is. Zo creëren wij vanaf het begin de perfecte basis om hoog te kunnen scoren in Google. Wij zijn werkzaam in de regio Eindhoven en ver daarbuiten.

Casestudies webdesign Eindhoven

Samen met onze klanten werken we hard om van elk project een succesverhaal te maken. Daar zijn we trots op! Vele anderen hebben al gekozen voor een nieuw webdesign gerealiseerd door Buro 3. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden.

Webdesign Eindhoven

Een goed webdesign bestaat dus niet alleen uit een leuk ontwerp, het is namelijk belangrijk dat de functie van de website duidelijk is en aansluit bij de strategie van de website of webshop. Wil je de bezoeker vooral informeren of wil je graag een hoge conversie behalen? Wij zorgen ervoor dat de website zowel technisch als functioneel goed is opgebouwd.

Daarnaast is het belangrijk dat de website responsive is. Dit betekent een optimale toegankelijkheid en gebruiksgemak op ieder apparaat, of dit nu een tablet, een smartphone of een computer is.

Daan Verberne

Webdesigner & developer

Meer dan slechts webdesign

Wij maken webdesigns waar we trots op zijn, iedere pixel wordt bekeken en iedere keuze is afgewogen en we stoppen pas als we beide tevreden zijn over het eindresultaat. Daarnaast kun je zelf onderdelen op de website aanpassen, zoals teksten en afbeeldingen. Dit kan altijd gemakkelijk via het zelf te beheren Content Management Systeem (CMS). Het onderhouden van de website doe je gemakkelijk zelf, dat is wel zo handig!

zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO) icoon

Goed online vindbaar

Je website wordt technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines. Hierdoor ben je direct vindbaar op Google.

Icoon makkelijke CMS,

Eenvoudig CMS

Wij zorgen voor de techniek. Het onderhouden van je website doe je gemakkelijk zelf in een zelf te beheren CMS.

icoon prachtig design

Prachtig design

Een webdesign Eindhoven die naadloos aansluit bij jouw bedrijfsimago. Jouw wensen vertaalt naar een prachtig design!

Vervolgstappen bepalen

Nadat je pixelperfecte responsive website klaar is, betekent dit vaak nog niet dat het een succesvolle website is. Een website zonder verkeer is geen succes, maar verkeer staat ook niet gelijk aan succes. Waar het om draait is om het juiste verkeer binnen te halen. Bij Buro 3 kijken we dan ook verder en, afhankelijk van jouw huidige situatie, stippelen we samen met jou een online marketing pad uit dat het beste past bij jou en je bedrijfsdoelstellingen. Enkele voorbeelden van diensten die wij aanbieden zijn: adverteren op Google, zoekmachine optimalisatie, affiliate marketing en e-mailmarketing.

Bekijk in het kort hoe wij het verschil maken met klantreis optimalisatie!

 

Dus jij wil een nieuw webdesign?

Bij het design en de ontwikkeling van een website betrekken we zowel jou als ons development- en marketingteam, zodat het doel van de website, de marketingstrategie en bedrijfspositionering bewaakt worden. Door onze marketingachtergrond zijn onze designs conversiegericht en worden websites in de basis al technisch geoptimaliseerd voor een goede online vindbaarheid.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of heb je gewoon een vraagje omtrent webdesign? Neem contact op met mij.

Daan Verberne Webdesigner & developer

Klanten om trots op te zijn

Groot of klein, met een flinke dosis doorzettingsvermogen werken we intensief samen met toffe opdrachtgevers om klantreizen te optimaliseren.

Gemaakt met liefde

Webdesign Eindhoven

 • Goed vindbaar in Google
 • Conversiegericht opgebouwd
 • Eenvoudig te beheren CMS
 • Responsive webdesign
 • FD Gazellen Awards 2016, 2017, 2018 en 2019
 • De gezelligste internet nerds
4.8

Gebaseerd op 41 beoordelingen

Gemaakt met liefde

Webdesign Eindhoven

 • Goed vindbaar in Google
 • Conversiegericht opgebouwd
 • Eenvoudig te beheren CMS
 • Responsive webdesign
 • FD Gazellen Awards 2016, 2017, 2018 en 2019
 • De gezelligste internet nerds
4.8

Gebaseerd op 41 beoordelingen