Scroll

Prachtige web design die passen bij jouw bedrijfsimago!

Webdesign Deurne

Gemaakt met liefde

Webdesign Deurne

 • Goed vindbaar in Google
 • Conversiegericht opgebouwd
 • Eenvoudig te beheren CMS
 • Responsive webdesign
 • FD Gazellen Awards 2016-2022
 • Gezelligste internet nerds
4.8

Gebaseerd op 43 beoordelingen

Jouw website, jouw online uithangbord!

B2B, B2C, groot of klein, anno nu is jouw website hét online uithangbord van jouw bedrijf. Je wil dan natuurlijk wel dat het webdesign naadloos aansluit bij het imago van het bedrijf, zodat jij een boodschap kan overbrengen, waardoor klanten zich aan jou binden.

Buro 3 is een webdesign bureau uit regio Deurne. Als online vakidioten ontwerpen we websites met passie. We leveren alleen web designs waar we zelf enthousiast over zijn en we nemen pas genoegen met een design wanneer deze de uitstraling geeft die jouw bedrijf verdient!

Casestudies webdesign Deurne

We gingen in een aantal jaar tijd van ‘koelkast telefoons’ naar supersnelle smartphones waar we alles mee kunnen én doen. De ontwikkelingen in deze digitale wereld volgen elkaar razendsnel op. Dit geldt natuurlijk ook voor websites en webdesign: de techniek verouderd en wat vroeger ‘hip en uniek’ was, is nu ouderwets.

Het bedenken van prachtige concepten is een ding, maar op het scherm moet het natuurlijk wel werken. Daarom vertalen wij samen jouw idee naar een doordacht en sterk webdesign. Daarbij leveren we een uniek webdesign, waarbij de perfecte schakel tussen jouw bedrijf en de behoefte van je doelgroep centraal staat. We zijn werkzaam in de buurt van Deurne en ver daarbuiten.

Meer dan slechts webdesign

Een goed webdesign bestaat dus niet alleen uit een leuk ontwerp, het is namelijk belangrijk dat de functie van de website duidelijk is en aansluit bij de strategie van de website of webshop. Wil je de bezoeker vooral informeren of wil je graag een hoge conversie behalen? Wij zorgen ervoor dat de website zowel technisch als functioneel goed is opgebouwd.

Daarnaast is het belangrijk dat de website responsive is. Dit betekent een optimale toegankelijkheid en gebruiksgemak op ieder apparaat, of dit nu een tablet, een smartphone of een computer is.

Daan Verberne

Projectmanager & Webdeveloper

Elke pixel telt!

Wij maken webdesigns waar we trots op zijn, iedere pixel wordt bekeken en iedere keuze is afgewogen en we stoppen pas als we beide tevreden zijn over het eindresultaat. Daarnaast kun je zelf onderdelen op de website aanpassen, zoals teksten en afbeeldingen. Dit kan altijd gemakkelijk via het zelf te beheren Content Management Systeem (CMS). Het onderhouden van de website doe je gemakkelijk zelf, dat is wel zo handig!

zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO) icoon

Goed online vindbaar

Je website wordt technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines. Hierdoor ben je direct vindbaar op Google.

Icoon makkelijke CMS,

Eenvoudig CMS

Wij zorgen voor de techniek. Het onderhouden van je website doe je gemakkelijk zelf in een zelf te beheren CMS.

icoon prachtig design

Prachtig webdesign

Een webdesign Deurne die naadloos aansluit bij jouw bedrijfsimago. Jouw wensen vertaalt naar een prachtig design!

Vervolgstappen bepalen

Nadat je pixelperfecte responsive website klaar is, betekent dit vaak nog niet dat het een succesvolle website is. Een website zonder verkeer is geen succes, maar verkeer staat ook niet gelijk aan succes. Waar het om draait is om het juiste verkeer binnen te halen. Bij Buro 3 kijken we dan ook verder en, afhankelijk van jouw huidige situatie, stippelen we samen met jou een online marketing pad uit dat het beste past bij jou en je bedrijfsdoelstellingen. Enkele voorbeelden van diensten die wij aanbieden zijn: adverteren op Google, zoekmachine optimalisatie, affiliate marketing en e-mailmarketing.

Bekijk in het kort hoe wij het verschil maken met klantreis optimalisatie!

Dus jij wil een website laten maken?

Bij het design en de ontwikkeling van een website betrekken we zowel jou als ons development- en marketingteam, zodat het doel van de website, de marketingstrategie en bedrijfspositionering bewaakt worden. Door onze marketingachtergrond zijn onze designs conversiegericht en worden websites in de basis al technisch geoptimaliseerd voor een goede online vindbaarheid.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of heb je gewoon een vraagje omtrent webdesign? Neem contact op met mij.

Daan Verberne Projectmanager & Webdeveloper

Klanten om trots op te zijn

Groot of klein, met een flinke dosis doorzettingsvermogen werken we intensief samen met toffe opdrachtgevers om klantreizen te optimaliseren.

Deze klanten uit Deurne gingen je voor

Veel bedrijven in Deurne en in de regio van Deurne kozen voor Buro 3 om hun webdesign of WordPress website te laten realiseren. Samen met onze klanten werken we hard om van elk project een succes te maken, en daar zijn we trots op! Wil je meer weten over de projecten waar we blij van worden? Bekijk dan de onderstaande cases voor diverse Deurnese bedrijven.

Stuur een bericht!

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Gemaakt met liefde

  Webdesign Deurne

  • Goed vindbaar in Google
  • Conversiegericht opgebouwd
  • Eenvoudig te beheren CMS
  • Responsive webdesign
  • FD Gazellen Awards 2016-2022
  • Gezelligste internet nerds
  4.8

  Gebaseerd op 43 beoordelingen

  Gemaakt met liefde

  Webdesign Deurne

  • Goed vindbaar in Google
  • Conversiegericht opgebouwd
  • Eenvoudig te beheren CMS
  • Responsive webdesign
  • FD Gazellen Awards 2016-2022
  • Gezelligste internet nerds
  4.8

  Gebaseerd op 43 beoordelingen