Scroll

Webdesign Deurne

Je kunt de meest mooiste en fantastische concepten bedenken, maar op het scherm moet het natuurlijk wel werken. Daarom vertalen wij bij Buro 3 samen jouw idee naar een sterk en doordacht staaltje webdesign. Waarbij de perfecte schakel tussen jouw bedrijf en de behoefte van je doelgroep centraal staat in een uniek webdesign. Wij zijn werkzaam in de regio Deurne en ver daar buiten.

Iedere pixel telt

Wij maken webdesigns waar we trots op zijn, iedere pixel wordt bekeken en iedere keuze is afgewogen. Alle websites worden altijd responsive opgebouwd. Dit betekent een optimale toegankelijkheid en gebruikersgemak op ieder apparaat: of dit nu een tablet, een smartphone of een computer is. De weloverwogen pixels worden dus altijd perfect weergegeven. Daarnaast kun je altijd gemakkelijk, via het zelf te beheren Content Management Systeem (CMS),  zelf onderdelen op jouw website aanpassen zoals teksten en afbeeldingen.

Beoordeel onze webdesigns

Bekijk ons portfolio en beoordeel onze webdesigns zelf. Zo hebben we bijvoorbeeld voor Zibber, een marketingbedrijf voor de vastgoedbranche uit Eindhoven, een strak webdesign met een unieke paginawissel opgeleverd. Via de verschillende dienstenpagina’s knalt het werk van Zibber werkelijk je scherm uit. Bekijk dit project en meer van ons werk in ons portfolio.