Scroll

Webdesign Deurne

 

Op zoek naar een webdesigner in Deurne?

Bij Buro 3 maken wij een website die volledig past bij de identiteit van jouw bedrijf. Naast een webdesign die volledig aansluit op jouw wensen houden wij voornamelijk rekening met de klantreis. Op die manier zorgen wij ervoor dat jouw klanten precies vinden waar ze naar op zoek zijn. Daarnaast houden wij ook rekening met conversieoptimalisatie, zoekmachine optimalisatie, AVG-wetgeving, snelheid en natuurlijk usability. Al deze aspecten gecombineerd zullen resulteren in een schitterende website die zichzelf terugverdient.

Meer dan slechts een design

Een goed design bestaat dus niet alleen uit een leuk ontwerp, het is namelijk belangrijk dat de functie van de website duidelijk is en aansluit bij de strategie van de website of webshop. Wil je de bezoeker vooral informeren of wil je graag een hoge conversie behalen? Daarnaast is het belangrijk dat de website responsive is. Dit betekent een optimale toegankelijkheid en gebruiksgemak op ieder apparaat, of dit nu een tablet, een smartphone of een computer is.

 

Elke pixel telt!

Wij maken webdesigns waar we trots op zijn, iedere pixel wordt bekeken en iedere keuze is afgewogen. Over een responsive webdesign hoef je je geen zorgen te maken, want alle websites worden altijd responsive opgebouwd. Dit betekent een optimale toegankelijkheid en gebruikersgemak op ieder apparaat: of dit nu een tablet, een smartphone of een computer is.

Daarnaast kun je altijd zelf onderdelen op de website aanpassen, zoals teksten en afbeeldingen. Dit kan middels het zelf te beheren Content Management Systeem (CMS).

Dus jij wilt een website laten maken?

Bij het design en de ontwikkeling van een website betrekken we zowel jou als ons development- en marketingteam, zodat het doel van de website, de marketingstrategie en bedrijfspositionering bewaakt worden. Door onze marketingachtergrond zijn onze designs conversiegericht en worden websites in de basis al technisch geoptimaliseerd voor een goede online vindbaarheid.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met mij.

Ik denk graag met je mee
Zeer klantgericht bureau met ongekend veel verstand van zaken

Hans Meeuwsen

Medeoprichter van Zibber®

Lees het succesverhaal

Vervolgstappen bepalen

Nadat je pixelperfecte responsive website klaar is, betekent dit vaak nog niet dat het een succesvolle website is. Een website zonder verkeer is geen succes, maar verkeer staat ook niet gelijk aan succes. Waar het om draait is om het juiste verkeer binnen te halen. Bij Buro 3 kijken we dan ook verder en, afhankelijk van jouw huidige situatie, stippelen we samen met jou een online marketing pad uit dat het beste past bij jou en je bedrijfsdoelstellingen.

Wil je meer weten over webdesign bij Buro 3? Bekijk onze cases of projecten in onze blog om een indruk te krijgen van wat we voor onze klanten al gedaan hebben.