Scroll

Bundel je data tot een krachtig overzicht met een realtime dashboard

Statistieken (dashboard)

Bedrijfsbeslissingen nemen op basis van data was nog nooit zo makkelijk en moeilijk tegelijk. Data zijn er in overvloed, maar deze zijn vaak versplinterd te vinden via allerlei verschillende kanalen en visueel niet makkelijk inzichtelijk. Via onze krachtige visuele dashboards brengen wij deze data samen en maken we deze realtime inzichtelijk. Met het meten van de juiste KPI’s wordt het maken van belangrijke beslissingen en het bijsturen van campagnes vergemakkelijkt. Daarbij zie je in een oogopslag hoe het ervoor staat.

Mogelijkheden dashboards

Wij maken, afhankelijk van de situatie, gebruik van verschillende tools om alle beschikbare data te bundelen via o.a. Google Data Studio en DashThis. De mogelijkheden tot het koppelen van verschillende bekende databronnen zijn vrijwel oneindig, denk aan Google Analytics, Google Ads, Facebook, LinkedIn, en MailChimp.

Op basis van jouw bedrijfsdoelstellingen wordt gekeken welke data gekoppeld en inzichtelijk gemaakt moeten worden. Daarbij kan per onderdeel bekeken worden of de data vergeleken moeten worden met een vorige periode, waarbij je dus direct inzicht hebt in de voortgang.

Voordelen dashboarding van Buro 3

  • Koppelen van verschillende databronnen
  • Visueel sterk en realtime inzicht
  • Bekijk je dashboard op desktop, mobiel of tablet
  • Stream je dashboard naar een TV
  • Maatwerk dashboards
Wil jij ook al je data inzichtelijk maken met een dashboard?