Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk :) x

Scroll

Buro 3 is FD Gazellen
4.8

Gebaseerd op 40 beoordelingen

Digitale marketing opleiding en cursussen:

 • Binnen 6 maanden een online marketeer binnen je organisatie

 • 1-op-1 begeleiding door ervaren professionals

 • Leertrajecten worden afgestemd op de praktijksituatie

 • Learning on the job

 • Tijdelijk hoge kortingen of zelfs gratis in combinatie met het STAP-budget

STAP-budget

Wil jij een cursus of een opleiding volgen om jezelf verder te ontwikkelen of om je positie op de arbeidsmarkt te verbeteren? Dan is er goed nieuws voor je. De Nederlandse overheid heeft namelijk een subsidie beschikbaar gesteld die je kan gebruiken voor scholing en ontwikkeling, het zogenaamde STAP-budget. Met het STAP-budget wordt het volgen van een van onze cursussen een stuk goedkoper of in sommige gevallen zelfs helemaal gratis. Om je alles te vertellen wat je moet weten over het STAP-budget, hebben wij hieronder de belangrijkste vragen en antwoorden op een rijtje gezet. Is alles duidelijk en wil je profiteren van het STAP-budget? Je inschrijven voor een van onze cursussen gaat gemakkelijk en snel.

Wat is het STAP-budget?

De subside STAP staat voor ‘STimulering Arbeidsmarkt Positie’ en is beschikbaar gesteld door de Nederlandse overheid. Werkende en werkzoekende kunnen een STAP-budget van maximaal €1.000,- per jaar aanvragen die gebruikt kan worden voor een training, cursus of opleiding. Het doel van de overheid is om ontwikkeling te stimuleren om zo de kansen van werkende en werkzoekende op de arbeidsmarkt te vergroten. Dit kan door je verder te specialiseren of door je te ontwikkelen in een ander vakgebied. Wij helpen je graag verder wanneer je jezelf verder wil ontwikkelen in de wereld van online marketing

Voor wie is het STAP-budget?

Zowel werkende als werkzoekende kunnen een STAP-budget aanvragen. Dus iedereen die kennis op wilt doen in de wereld van online marketing kan dit doen met ondersteuning van het STAP-budget. Voor de aanvraag van het budget zijn er wel drie voorwaarden waaraan moet worden voldaan. Je bent:

 • 18 jaar of ouder en u ontvangt nog geen AOW;
 • Een EU-burger of partner van een EU-burger;
 • Al minstens 6 maanden verzekerd in Nederland voor de volksverzekeringen.

Wanneer kun je het STAP-budget aanvragen?

Elke 2 maanden start een aanvraagperiode. Hier kun je zien wanneer de volgende periode begint.  Dien de aanvraag zo snel mogelijk in na opening van het aanvraagtijdvak. De vorige keer was het beschikbare budget snel op.

Hoe kan ik het STAP-budget aanvragen?

Je kunt het STAP-budget gemakkelijk aanvragen in vier stappen.

 1. Meld je aan voor de gewenste cursus of opleiding via deze link.
 2. Je ontvangt een digitaal STAP-aanmeldingsbewijs.
 3. Bezoek het STAP-portaal, vraag het budget aan en upload het ontvangen aanmeldingsbewijs.
 4. Na goedkeuring van het UWV wordt het budget uitbetaald en kun je beginnen met de cursus.

Wat als ik het STAP-budget niet toegekend krijg?

Mocht het STAP-budget onverhoopt niet worden toegekend dan kun je de inschrijving kosteloos annuleren.

Hoe ontvang ik een STAP aanmeldbewijs?

Hiervoor dien je jezelf eerst aangemeld te hebben via https://teachdigital.nl/stap-budget/buro3. Je ontvangt dan een aanmeldingsbewijs wat essentieel is om jouw STAP-budget bij het UWV aan te kunnen vragen.

Online marketing opleiding

Je wil ‘iets’ met online marketing doen, maar weet niet waar te beginnen? Dan is de online marketing opleiding van Buro 3 zeker iets voor jou.

SEO cursus

Wil jij beter gevonden worden in Google, maar weet je niet hoe? Met de unieke combinatie van online leren en coaching door een ervaren professional word jij expert in SEO.

Google Ads cursus

Tijdens de Google Ads cursus leiden we je op tot Google Ads specialist. Neem zelf de controle over het advertentiebudget en verhoog het rendement.

Google Analytics cursus

Google Analytics geeft jou de essentiële inzichten die je nodig hebt om vervolgstappen te zetten binnen jouw bedrijf! In de cursus leer je hoe je deze tool optimaal in kunt zetten.

Effectieve website cursus

Wil jij een effectieve website opzetten en beheren voor jouw bedrijf maar mis je kennis en ervaring? Met onze effectieve website cursus ben jij hiertoe in staat.

Social Media volledige cursus

‘Iedereen doet iets met social, dus ik kan niet achterblijven’… Maar hoe pak je dat nou aan?

Social Media beheer cursus

Wil jij een effectieve social media strategie opzetten en beheren voor jouw bedrijf maar mis je kennis en ervaring?

Social Media advertising cursus

Bij een effectieve social media strategie hoort natuurlijk ook adverteren via de kanalen die voor jou belangrijk zijn. Wil jij dit nou ook maar mis je kennis en ervaring? Met onze social media advertising cursus ben jij in staat om effectieve social campagnes te draaien.

Facebook en Instagram cursus

Facebook en Instagram zitten bomvol mogelijkheden en met onze training kom je in aanraking met al deze mogelijkheden. Met deze cursus leer je hoe je deze kanalen succesvol in kunt zetten voor jouw bedrijf.

WordPress CMS training

Zelf je website onderhouden? Dat kan, hoe je dit doet en waar je rekening mee moet houden leer je tijdens onze WordPress CMS training.