Scroll

Meer online resultaat door een holistische SEO aanpak!

SEO uitbesteden?

SEO uitbesteden?

 • Word beter gevonden in zoekmachines
 • Focus op zowel technische als on-page SEO
 • Één aanspreekpunt, korte lijnen
 • We zijn trotse winnaars van FD Gazelle Awards in 2016, 2017, 2018 en 2019
4.8

Gebaseerd op 23 beoordelingen

SEO uitbesteden of zelf doen?

Je hebt gezocht naar ‘SEO uitbesteden’, dus hoogstwaarschijnlijk heb je er al eens over nagedacht. Er zijn natuurlijk meerdere beweegredenen om SEO uit te besteden, maar waarom zou je het bijvoorbeeld zelf doen?

Het internet staat vol met handleidingen en checklists om SEO zelf aan te pakken. In principe zou je een deel van de kennis zelf kunnen vergaren. Echter, blijkt het in de praktijk niet zo gemakkelijk. Vaak houdt het op bij het schrijven van content volgens de ‘Google richtlijnen’.

De inspanningen hebben dan toch niet het gewenste resultaat opgeleverd. Het uitbesteden van je SEO activiteiten is dan een logische stap en is veel gevallen zelfs lonend. De investering verdien je terug door stijgende online resultaten uit organisch verkeer.

Waarom SEO uitbesteden?

SEO wordt door velen gezien als een lastige tak van sport. Het is een complete strategie, kost tijd en je hebt vaak pas over een aantal maanden de gewenste resultaten. Onderschatting komt dan ook vaak voor in ons vakgebied.

Vaak besluiten ondernemers er toch voor om de SEO werkzaamheden uit te besteden aan een online marketingbureau, omdat ze zelf niet de gewenste resultaten behalen. De reden hiervoor is een gebrek aan kennis en tijd.

Wanneer je SEO uitbesteed aan ons, bepalen we eerst de strategie. Dat resulteert in een maatwerk SEO aanpak. Voor de ene partij voeren wij alle facetten uit (ontzorgen). Voor de andere is het bijvoorbeeld een specifieke dienst binnen SEO.

SEO uitbesteden is aan te raden wanneer:

 • Je liever focust op ondernemen
 • Je weinig kennis hebt van zoekmachine optimalisatie
 • Je meer online resultaten wil behalen
 • Je hoger wil scoren op Google op relevante zoekwoorden

SEO uitbesteden?

Neem contact op met Mike

Mike van der Horst

Online marketeer

Onze SEO aanpak

SEO bestaat uit drie verschillende pijlers, namelijk: de techniek van de website, de content op de webpagina’s en de autoriteit van de website. Elk optimalisatie traject bestaat bij ons over het algemeen uit vier stappen.

zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO) icoon

Technische SEO

De techniek is super belangrijk. Een goed presterende website maakt het mogelijk om hoog te scoren in Google.

Storytelling icoontje. Storytelling/copywriting is onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO)

On-page SEO

Het optimaliseren van verschillende onderdelen binnen een webpagina, zodat deze pagina goed gaat scoren op een relevant zoekwoord.

Linkbuilding icoontje. Linkbuilding is onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO)

Off-page SEO

Het belangrijkste onderdeel van off-page SEO is linkbuilding. Met linkbuilding zorg je ervoor dat je website autoriteit opbouwt en hoger scoort!

1) Strategie

Allereerst bepalen we samen de strategie voor het traject. We voeren een 0-meting uit, doen een zoekwoord-analyse en bepalen samen welke werkzaamheden nodig zijn om de doelstellingen te behalen.

2) De techniek

De techniek van de website is dé basis voor succes. Een goed presterende website maak het mogelijk om hoog te scoren in de zoekmachines. Twee hoofd SEO factoren voor de techniek van de website zijn snelheid en errors. Google houdt niet van technische errors, omdat dat de gebruikerservaring niet ten goede komt. Dat geldt ook voor trage websites. Een trage website leidt tot drastisch minder conversies. 

Onze SEO specialisten zullen een technische SEO audit voor je uitdraaien. Deze analyse delen we met jou en eventueel met je developers. Zij kunnen aan de slag om de techniek te verbeteren. Natuurlijk bieden wij hier ondersteuning in.

Heb je een WordPress website? Dan kunnen onze webdevelopers deze optimalisaties ook doorvoeren.

3) On-page

Nadat de techniek weer in orde is, kunnen we aan de slag met de content op de website. Er zijn een aantal factoren (on-page SEO) waar google veel waarde aan hecht. Deze factoren geven bijvoorbeeld een signaal aan Google over de inhoud van de pagina, waardoor Google jouw webpagina weergeeft bij een bepaalde zoekopdracht.

Deze on-page optimalisaties kunnen wij voor jullie uitvoeren, maar een (content) marketeer binnen jullie organisatie is zeker in staat om dit ook uit te voeren. Wederom bieden wij advies en ondersteuning, zodat deze optimalisaties goed worden doorgevoerd. Daarnaast controleren wij achteraf of de pagina goed geoptimaliseerd is.

4) Off-page

Wanneer de techniek en on-page SEO tiptop in orde is en je een bepaalde positie hebt behaald op Google, kan het voorkomen dat er nog een laatste zetje nodig is om op pagina 1 te staan. In dat geval gaan we aan de slag met off-page SEO, ofwel linkbuilding. Hierbij gaan we op zoek naar andere sites waar we een link naar jouw site kunnen plaatsen om zo jouw site hoger te laten ranken. Op de meest relevante zoekwoorden met hoge maandelijkse zoekvolumes wordt linkbuilding toegepast. Natuurlijk zorgen we voor een ‘natuurlijk linkprofiel’.

Afhankelijk van jouw huidige situatie stippelen we samen met jou een pad uit dat het beste past bij jou en je bedrijfsdoelstellingen.

SEO scan: weten hoe jouw website ervoor staat?

Wil je alvast weten hoe jouw website ervoor staat? Vraag dan nu gratis een SEO scan aan en ontvang binnen 48 uur een complete website audit.

We geven waardevolle inzichten over:

 • Technische verbeterpunten die nodig zijn om hoog te kunnen scoren op Google?
 • Vindbaarheid op relevante zoekwoorden
 • Vindbaarheid van directe concurrentie op relevante zoekwoorden

Gratis SEO scan

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Transparante werkwijze

  SEO uitbesteden aan een specialistisch bureau is altijd een goed idee, want zij zorgen ervoor dat je hoge posities behaald in Google. Echter, worden er soms resultaten beloofd die nooit met 100% zekerheid gegarandeerd kunnen worden.

  Bijvoorbeeld, wanneer twee verschillende online marketingbureaus zich richten op het zoekwoord ‘blauwe opblaas krokodil kopen’.  Wie behaalt positie #1 en welk bureau maakt zijn beloftes niet waar?

  Met onze totaalaanpak zorgen wij voor hoge posities in Google. We kunnen helaas nooit een #1 posities beloven. Daarnaast is het ook van belang om altijd actief bezig te zijn met SEO. Ons vakgebied verandert zo snel, waardoor de behaalde posities ook weer kunnen dalen. Wij volgen alle ontwikkelingen in ons vakgebied en monitoren de focus zoekwoorden ten alle tijden. Zien we een focus zoekwoord wegzakken, dan besteden we extra aandacht aan deze pagina.

  Voor een leek kan het soms lastig zijn om alles over SEO te begrijpen. Daarom maken we alle resultaten inzichtelijk in een dashboard en ontvang je maandelijks een rapportage met de zoekwoord posities. Bovendien lichten we de werkzaamheden toe, zodat je altijd weet wat er gedaan wordt. Wij zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

  Samen online succesvol

  In samenspraak met jou gaan we alle realistische mogelijkheden bekijken om jullie online vindbaarheid te vergroten. Wij combineren onze kennis met jouw wensen en doelen om zo bedrijfs overtreffende resultaten te behalen.

  Wil je dat wij een blik op de vindbaarheid van jouw website werpen? Neem contact op met Mike.

  Mike van der Horst Online marketeer

  Klanten om trots op te zijn

  Groot of klein, met een flinke dosis doorzettingsvermogen werken we intensief samen met toffe opdrachtgevers om klantreizen te optimaliseren.

  Meer online resultaat door een holistische SEO aanpak!

  SEO uitbesteden?

  • Word beter gevonden in zoekmachines
  • Focus op zowel technische als on-page SEO
  • Één aanspreekpunt, korte lijnen
  • We zijn trotse winnaars van FD Gazelle Awards in 2016, 2017, 2018 en 2019

  SEO uitbesteden?

  • Word beter gevonden in zoekmachines
  • Focus op zowel technische als on-page SEO
  • Één aanspreekpunt, korte lijnen
  • We zijn trotse winnaars van FD Gazelle Awards in 2016, 2017, 2018 en 2019
  4.8

  Gebaseerd op 23 beoordelingen