Scroll

Hoog scoren in Google?

Gratis SEO scan

Hoog scoren in Google?

Gratis SEO scan

 • Technische SEO audit
 • Content audit
 • Jouw vindbaarheid op relevante zoekwoorden
 • De vindbaarheid van je concurrenten op deze relevante zoekwoorden
4.8

Gebaseerd op 43 beoordelingen

SEO scan: verbeter je online vindbaarheid en versla je concurrenten!

Een website heeft verkeer nodig om online succes te behalen. Een goede vindbaarheid is daarom belangrijk. Uit een onderzoek van Backlinko blijkt dat 75% van de gebruikers op één van de bovenste vijf zoekresultaten klikt. Een toppositie behalen in Google levert dus veel gratis verkeer naar je website of webshop.

Wij begrijpen dat het voor bedrijven lastig is om deze zoekwoordposities in kaart te brengen. Daarom bieden wij een gratis SEO scan aan, zodat je precies weet op welke relevante zoekwoorden jullie scoren én op welke zoekwoorden jouw concurrentie scoort.

Gratis SEO scan aanvragen

Ben je benieuwd hoe goed jij eigenlijk vindbaar bent? En hoe jouw onderneming ervoor staat ten opzichte van je concurrentie? En wil jij je online vindbaarheid vergroten? Vul dan onderstaand formulier in en wij voeren een SEO scan voor je uit, helemaal gratis en voor niets. We delen onze kennis en geven je advies over onder andere:

 • Technische SEO audit;
 • Content audit;
 • Jouw vindbaarheid op relevante zoekwoorden;
 • De vindbaarheid van je concurrenten op deze relevante zoekwoorden;
 • Website-verbeterpunten;

Gratis SEO scan

Noteer in het vak ‘opmerkingen’ je concurrenten. 

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Waar kijkt de SEO scan naar?

  Technische SEO audit

  De techniek van de website is dé basis voor succes. Wanneer de techniek niet in orde is, zal het de website tegenhouden om een maximaal resultaat te behalen. De techniek is namelijk essentieel voor de manier waarop Google jouw website indexeert. Daarnaast heeft het ook een positieve werking op de gebruikservaring van bezoekers (ook een SEO rankings factor). De gratis SEO scan kijkt naar belangrijke technische SEO aspecten zoals:

  • Snelheid van de website;
  • Crawlability;
  • Indexatie-fouten (4xx errors, gebroken links etc);
  • Site performance (webP afbeeldingen, bestanden comprimeren);

  Content audit

  De SEO scan beoordeelt de website op een aantal content gerelateerde aspecten die voor Google van belang zijn. Denk bijvoorbeeld aan (dubbele) title tags en (dubbele) meta descriptions, goed gebruik van headings (heeft elke pagina een h1 of zijn er dubbele h1s op een pagina), dubbele content en missende alt-attributes. Deze SEO content aspecten dienen in orde te zijn, zodat er een goede basis is om, in de toekomst, goed te scoren.

  Vindbaarheid op relevante zoekwoorden

  Elke website heeft verkeer nodig, want zonder bezoekers kan je natuurlijk geen conversies behalen. Nu wil je wel het juiste verkeer genereren, verkeer dat geïnteresseerd is in jouw producten of diensten, verkeer dat converteert. Om dit inzichtelijk te maken, selecteren wij aan de hand van jullie website een aantal zoekwoorden waarvan wij denken dat deze relevant zijn voor jullie organisatie. Het zijn eventuele zoekwoorden waarop je hoog wil scoren, want potentiële klanten gebruiken deze zoekwoorden in zijn of haar zoektocht naar nieuwe producten of diensten.

  De vindbaarheid van je concurrenten

  Bij het invullen van de gratis SEO scan heb je ook de mogelijkheid om je concurrenten toe te voegen in het ‘concurrenten vak’. Wij nemen de concurrentie mee in onze SEO scan. Hierdoor weet jij op welke en op hoeveel zoekwoorden jouw concurrentie scoort (heel interessant!)

  Website-verbeterpunten

  Als extra bij de SEO scan kijkt onze CRO specialist naar je site om mogelijke verbeterpunten in kaart te brengen. Zo zorg jij ervoor dat al dat organisch verkeer ook beter converteert op de website.

  Paul van Berkom

  SEO & SEA specialist

  Gratis SEO scan bespreken a.h.v een videogesprek

  Nadat je de gratis SEO scan hebt aangevraagd ontvang je binnen 48 uur (m.u.v. het weekend) de volledige scan in je mailbox. Uit ervaring weten we dat na het doornemen van de SEO scan vragen kunnen ontstaan.  Daarom plannen we graag een videogesprek in om de SEO scan samen te bespreken.

  Vervolgens ben jij er helemaal klaar om jouw website verder te optimaliseren voor Google. Natuurlijk helpen onze SEO specialisten je graag met het onderzoeken van de markt, het technisch optimaliseren van de website of het versterken en verhogen van het domein middels linkbuilding.

  Adverteer je ook in Google? Laat het ons weten!

  Heb je een Google Ads account en ben je actief aan het adverteren in Google? Grote kans dat je kansen laat liggen! Daarom bieden wij naast de gratis SEO scan ook een SEA scan aan. Onze SEA specialisten duiken in jouw advertentieaccount en voorzien je van advies om de campagnes en advertenties direct te optimaliseren. Quick-wins waarmee je kosten bespaart en het rendement verhoogd.

  SEO uitbesteden?

  Je weet nu precies op welke punten jouw website goed en slecht scoort. De volgende stap is het bedenken of je de website wil optimaliseren, zodat jouw website beter vindbaar wordt in Google. Wil je hier eerst zelf mee aan de slag gaan? Dan kijken we over een aantal maanden graag nog eens naar je website (second opinion). Wil je de SEO werkzaamheden uitbesteden? Dan helpen onze SEO specialisten je graag verder. Wij weten wat er nodig is om jouw website te optimaliseren, zowel op het gebied van techniek, content en linkbuilding.

  Paul van Berkom SEO & SEA specialist

  Waar kijken jullie naar tijdens de gratis SEO scan?

  Tijdens de gratis SEO scan van je website kijken we naar de drie grote onderdelen van organische vindbaarheid: de techniek van de website, de autoriteit en de content op de website.

  De belangrijkste verbeterpunten halen we uit deze uitgebreide analyse en noteren we in een overzichtelijk en begrijpbaar rapport. En dat doen we volledig vrijblijvend. Je kan zelf aan de slag gaan met de verbeteringen na ontvangst van dit rapport of ervoor kiezen om dit uit te besteden (bijvoorbeeld aan ons 😉 ). Onze SEO specialisten en webbouwers helpen je graag verder bij het verbeteren van de organische vindbaarheid van je site.

  Wil je een gratis en vrijblijvende SEO scan laten maken? Vraag een scan aan en start vandaag nog met je website te verbeteren.

  Hoe vergroot ik mijn online vindbaarheid in 1 stap?

  Door een gratis SEO scan aan te vragen. In deze analyse zetten we de belangrijkste verbeterpunten op technisch en inhoudelijk vlak voor je op een rijtje. Verbeterpunten waar je zelf vaak niet aan denkt of niet weet dat het niet helemaal lekker loopt. Aan de hand van dit document verbeter je zonder moeite je website.  Zo vergroot je in één stap je organische online vindbaarheid.

  Is de SEO scan écht gratis?

  Ja, er zitten geen addertjes onder het gras. Je betaalt he-le-maal niks.

  Natuurlijk hopen we wel dat je door deze scan overtuigd wordt van onze expertise en dat we nadien een mooie samenwerking met je aan te kunnen gaan. We helpen graag mee aan jouw succes door de juiste online marketingmix in te zetten voor je bedrijf.

  Wil je een gratis en vrijblijvende SEO scan laten maken? Vraag snel een scan aan!

  Hoog scoren in Google?

  Gratis SEO scan

  • Technische SEO audit
  • Content audit
  • Jouw vindbaarheid op relevante zoekwoorden
  • De vindbaarheid van je concurrenten op deze relevante zoekwoorden
  4.8

  Gebaseerd op 43 beoordelingen

  Hoog scoren in Google?

  Gratis SEO scan

  • Technische SEO audit
  • Content audit
  • Jouw vindbaarheid op relevante zoekwoorden
  • De vindbaarheid van je concurrenten op deze relevante zoekwoorden
  4.8

  Gebaseerd op 43 beoordelingen