Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk :) x

Scroll

Samen online succesvol!

SEO Eindhoven

Samen online succesvol!

SEO Eindhoven

 • Word beter gevonden in zoekmachines
 • Focus op zowel technische als on-page SEO
 • Één aanspreekpunt, korte lijnen
 • We zijn trotse winnaars van FD Gazelle Awards in 2016, 2017, 2018 en 2019
4.8

Gebaseerd op 41 beoordelingen

Op deze pagina snel naar ...

Hoger op google scoren én meer verkeer genereren?

Een website zonder verkeer = geen succes. Het is dus noodzaak om verkeer binnen te halen, maar verkeer staat niet gelijk aan succes. Waar het om draait is relevant verkeer. Wanneer jouw website of webshop goed scoort op relevante zoekwoorden, dan zul je resultaat behalen!

Vroeger schreef je een ‘SEO tekst’, daar verwerkte je een aantal zoekwoorden in en dan kwam je er wel. Dat is allang niet meer voldoende om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren. Er zijn tegenwoordig honderden verschillende factoren die invloed hebben op jouw ranking.

Wij kijken we daarom verder dan alleen maar goed online vindbaar zijn. Afhankelijk van jouw huidige situatie, stippelen we samen met jou een pad uit dat het beste past bij jou en je bedrijfsdoelstellingen.

zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO) icoon

Technische SEO

De techniek van jouw website is dé basis voor succes. Een goed presterende website maakt het mogelijk om hoog te scoren op Google.

Storytelling icoontje. Storytelling/copywriting is onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO)

On-Page SEO

Het optimaliseren van verschillende onderdelen binnen een webpagina, zodat deze pagina goed gaat scoren op een relevant zoekwoord.

Linkbuilding icoontje. Linkbuilding is onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO)

Off-Page SEO

Het belangrijkste onderdeel van off-page SEO is linkbuilding. Met linkbuilding zorg je ervoor dat je website autoriteit opbouwt en hoger scoort!

Paul van Berkom

SEO & SEA specialist

SEO scan: weten hoe jouw website ervoor staat?

Om de huidige staat van jouw website in kaart te brengen, bieden wij een gratis SEO scan aan. We geven hierbij waardevolle inzichten, onder andere in:

 • Welke technische verbeterpunten zijn er nodig om hoog te kunnen scoren op Google
 • Hoe goed ben je vindbaar op gewenste zoektermen?
 • Hoe goed is je directe concurrentie vindbaar op relevante keywords?
 • Welke website-verbeterpunten zijn er om de gebruiksvriendelijkheid te bevorderen?

Gratis SEO scan

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Naast deze inzichten geven we je ook praktische SEO verbeterpunten die je gemakkelijk zelf direct kunt toepassen om je website beter vindbaar te maken. Wij als SEO specialisten helpen je graag om jouw vindbaarheid te verbeteren, daarom bespreken wij de website scan graag onder het genot van een kopje koffie.

  SEO cursus Eindhoven

  Ben je net zo enthousiast over zoekmachine optimalisatie (SEO) als wij en wil je hier graag meer over leren? Dan is onze cursus wellicht iets voor jou waarin we jou binnen 4 weken opleiden tot SEO-specialist. Wat je in deze cursus leert en wat zo uniek is aan onze leermethodiek lees je op deze pagina: SEO-cursus in 4 weken.

  De specialist in SEO in regio Eindhoven

  Wij als SEO specialisten zorgen voor een hoge ranking op Google, waarbij we niet alleen kijken naar het verkrijgen van meer verkeer, maar vooral het verkrijgen van het juiste verkeer. Wij werken volgens de STDC methode, waarmee we jou met je doelgroep verbinden. We spelen in op de customer journey en spreken de juiste doelgroep aan op het juiste moment met een boodschap die naadloos aansluit bij de behoefte van jouw doelgroep.

  Ben je op zoek naar een partner in de regio Eindhoven die je op weg helpt met SEO? Wij helpen je graag verder om jouw online vindbaarheid te vergroten. Benieuwd hoe wij inspelen op de customer journey? Bekijk dan snel de video hieronder.

   

  Samen online succesvol

  Wij vergroten je online vindbaarheid. Dit doen we niet alleen, maar in samenwerking met jou. Want daar geloven wij in: samen. Wij combineren onze SEO kennis met jouw wensen en doelen om zo bedrijfsovertreffende SEO resultaten te behalen.

  Wil je dat wij een blik op de vindbaarheid van jouw website werpen? Neem contact op met Paul.

  Paul van Berkom SEO & SEA specialist

  Klanten om trots op te zijn

  Groot of klein, met een flinke dosis doorzettingsvermogen werken we intensief samen met toffe opdrachtgevers om klantreizen te optimaliseren.

  🔎 Wat is SEO?

  SEO is het verbeteren van de website of specifieke webpagina’s binnen de website voor een bepaald zoekwoord, zodat deze pagina een hoge positie behaald in de zoekmachines, zoals Google. In essentie zorg je ervoor dat jouw organische vindbaarheid wordt vergroot.

  Meer weten over SEO? Neem contact met ons op.

  🤔 Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

  Zoekmachine marketing bestaat uit de onderdelen: zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). SEO heeft betrekking op het structureel verbeteren van je website, zodat je hoge posities behaald binnen de zoekmachines op bepaalde zoekwoorden. Bij het intypen van een zoekopdracht worden dan de beste zoekresultaten weergegeven. Met zoekmachine adverteren, waarvan Google Ads veruit de bekendste is, adverteer je direct in de zoekmachines. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je website boven de organische resultaten weer te geven. Je creëert dan zichtbaarheid tegen betaling (per klik op jouw link).

  Wil je meer weten over SEO? Stel een vraag aan ons. Meer informatie over Google Ads lees je hier.

  📈 Waarom zou je SEO inzetten?

  SEO is voor vele bedrijven en branches interessant, aangezien wij ons steeds vaker online oriënteren. Wanneer je goed zichtbaar en vindbaar bent in de zoekmachines zal jouw organisatie onderdeel zijn van de customer journey van de gebruiker. Ben je niet vindbaar? Dan zal je hier ook nooit deel van uitmaken.

  Daarnaast zal je voor een langdurige periode een goede vindbaarheid creëren, waardoor je veel relevant websiteverkeer genereert. De investering in SEO verdien je relatief snel terug door een besparing in advertentiekosten en/of een toename aan nieuwe klanten.

  Bovendien wil je ook niet te afhankelijk worden van adverteren, want Google verhoogt nog wel eens de CPC’s (klik kosten) of de concurrentie drijft de prijs op. Een goede verhouding in betaald en organisch verkeer is aan te raden, zodat je niet het gehele marketingbudget aan Google geeft.

  Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  ⚙️ Hoe ziet jullie werkwijze eruit?

  SEO bestaat uit drie verschillende pijlers: de techniek van de website, de content op de website en de autoriteit van de website.

  De techniek van jouw website is dé basis voor succes. Een goed presterende website maakt het mogelijk om hoog te scoren op Google. Eerst zullen we een technische audit draaien om vervolgens de techniek in orde te maken. Is de techniek in orde? Dan pakken we samen de content op de pagina aan. We optimaliseren bestaande (of nieuwe) landingspagina’s, zodat deze hoog gaan scoren in de zoekmachines. Tot slot kan het voorkomen dat je nog geen topposities behaald, vanwege bijvoorbeeld de concurrentie. Dan is er nog een laatste zetje nodig. Met linkbuilding verhogen we de autoriteit van de pagina, waardoor de eerste pagina op Google toch mogelijk is.

  Hoog scoren op Google? Neem contact op en start vandaag nog met SEO.

  Samen online succesvol!

  SEO Eindhoven

  • Word beter gevonden in zoekmachines
  • Focus op zowel technische als on-page SEO
  • Één aanspreekpunt, korte lijnen
  • We zijn trotse winnaars van FD Gazelle Awards in 2016, 2017, 2018 en 2019
  4.8

  Gebaseerd op 41 beoordelingen

  Samen online succesvol!

  SEO Eindhoven

  • Word beter gevonden in zoekmachines
  • Focus op zowel technische als on-page SEO
  • Één aanspreekpunt, korte lijnen
  • We zijn trotse winnaars van FD Gazelle Awards in 2016, 2017, 2018 en 2019
  4.8

  Gebaseerd op 41 beoordelingen