Scroll

SEO Eindhoven

 

Hoger in google scoren

Een website zonder verkeer = geen succes. Het is dus noodzaak om verkeer binnen te halen, maar verkeer staat niet gelijk aan succes. Het schrijven van ‘SEO teksten’ is tegenwoordig allang niet meer voldoende om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren. Waar het om draait is het binnenhalen van het juiste verkeer. Het gedrag van jouw websitebezoekers wordt geanalyseerd door het algoritme van Google. Doordat relevante bezoekers langer op je website blijven en meer interactie aangaan ‘ziet’ Google dat jouw website de gewenste content aanbied. Dit is geweldig nieuws voor je zoekmachine optimalisatie aangezien het belangrijkste doel van Google is om gebruikers te voorzien van de meest relevante en best passende resultaten.

Bij Buro 3 kijken we daarom verder dan alleen maar goed online vindbaar zijn. Afhankelijk van jouw huidige situatie, stippelen we samen met jou een pad uit dat het beste past bij jou en je bedrijfsdoelstellingen.

 

SEO specialisten

Wij als SEO Eindhoven specialisten zorgen voor een hoge ranking in Google, waarbij we niet alleen kijken naar het verkrijgen van meer verkeer, maar vooral het verkrijgen van het juiste verkeer. Wij werken volgens de STDC methode, waarmee we jou met je doelgroep verbinden. We spelen in op de customer journey en spreken de juiste doelgroep aan op het juiste moment met een boodschap die naadloos aansluit bij de behoefte van jouw doelgroep.

Gratis SEO scan?

Om de huidige staat van jouw website in kaart te brengen, bieden wij een gratis website scan aan. Hierin verwerken wij onder andere:

  • Technische verbeterpunten
  • Vindbaarheid in Google vergroten
  • Gebruiksvriendelijkheid vergroten
  • Conversie optimalisatie verbeteren

Naast de geavanceerde verbeterpunten geven we je ook verbeterpunten, bijvoorbeeld op het gebied van zoekmachine optimalisatie, die je direct kunt uitvoeren om je website beter vindbaar te maken. Wij als SEO specialisten willen natuurlijk niks liever dan jouw doelgroep met jou in aanmerking te laten komen, daarom bespreken wij de website scan graag onder het genot van een kopje koffie.

Plaats in het ‘opmerkingen’ veld de URL van je website

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Buro 3 heeft mij geholpen 70% meer omzet te behalen

Carlo Bankers

Eigenaar van Horizon Motor Reizen

Lees het succesverhaal

Samen online succesvol

Wij vergroten je online vindbaarheid. Dit doen we niet alleen, maar in samenwerking met jou. Want daar geloven wij in: samen. Wij combineren onze SEO kennis met jouw wensen en doelen om zo bedrijfsovertreffende SEO resultaten te behalen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met ons.

Kom eens met mij sparren!
K

Klanten om trots op te zijn

Groot of klein, met een flinke dosis doorzettingsvermogen werken we intensief samen met toffe opdrachtgevers om klantreizen te optimaliseren.