Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk :) x

Scroll

Samen online succesvol!

SEO specialist Eindhoven? Laat SEO optimaliseren door Buro 3

Samen online succesvol!

SEO specialist Eindhoven? Laat SEO optimaliseren door Buro 3

 • Word beter gevonden in zoekmachines
 • Focus op zowel technische als on-page SEO
 • Één aanspreekpunt, korte lijnen
 • Trotse winnaars FD Gazellen Awards 2016-2023
4.8

Gebaseerd op 43 beoordelingen

Een succesvolle SEO strategie is essentieel voor het vindbaar maken van jouw website. Een goede SEO strategie kan jouw website beter vindbaar maken en zorgt er op lange termijn voor dat jij zo hoog mogelijk in de organische zoekresultaten van zoekmachines staat. Zo wordt je dus zonder ook maar een rooie cent aan Google af te staan, getoond aan jouw doelgroep. Een goed SEO bureau in de regio Eindhoven zoals Buro 3 helpt je met een perfecte strategie voor jouw website, zodat jouw website bovenaan in de zoekresultaten van zoekmachines te vinden is!

Klinkt dit als muziek in de oren? 🎶 Lees dan vooral verder en leer wat een online marketing en SEO bureau zoals Buro 3 voor jouw website kan betekenen. Spoiler alert: SEO is veel meer dan enkel een goed plan opstellen 🫣

Hoger scoren op Google én meer verkeer genereren met zoekmachine optimalisatie door een SEO specialist in regio Eindhoven

Een website zonder verkeer = geen succes. Het is dus noodzaak om verkeer binnen te halen en je website te laten groeien, maar verkeer staat niet gelijk aan succes of conversies. Waar het om draait is relevant verkeer en kwalitatieve bezoekers. Wanneer jouw website of webshop een hogere positie pakt op relevante zoekwoorden of als jouw website bovenaan staat, dan behaal je resultaat!

Vroeger schreef je een ‘SEO tekst’, daar verwerkte je een aantal zoekwoorden in en dan lukte scoren in Google wel. Maar dat is allang niet meer voldoende om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren en te scoren in Google. Er zijn tegenwoordig honderden verschillende factoren die invloed hebben op jouw ranking in de organische zoekresultaten. Daar komt zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimization) in het spel. Een belangrijke factor is bijvoorbeeld dat content, blogs en de techniek van hogere kwaliteit dienen te zijn dan in het verleden.

Onze SEO specialisten kijken daarom verder dan alleen maar goed online vindbaar zijn. Afhankelijk van jouw huidige situatie, stippelen we samen met jou een pad uit dat het beste past bij jou en je doelstellingen. Dus als je op zoek bent naar een SEO specialist in regio Eindhoven waar je alle SEO werkzaamheden met een gerust hart kunt uitbesteden ben je bij Buro 3 aan het juiste adres.

zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO) icoon

Technische SEO

De techniek van jouw website is dé basis voor succes. Een goed presterende website maakt het mogelijk om hoog te scoren op Google.

Storytelling icoontje. Storytelling/copywriting is onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO)

On-Page SEO

Het optimaliseren van verschillende onderdelen binnen een webpagina, zodat landingspagina's goed gaan scoren op relevante (long tail) zoektermen.

Linkbuilding icoontje. Linkbuilding is onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO)

Off-Page SEO

Het belangrijkste onderdeel van off-page SEO is linkbuilding. Met linkbuilding zorg je ervoor dat je website autoriteit opbouwt en hoger scoort!

Het belang van goede technische SEO

De techniek achter de website is net zo belangrijk als het verwerken van de belangrijkste zoekwoorden in teksten. Is de techniek achter de website niet goed? Dan is dit voor de gebruiker van jouw website ontzettend storend. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een trage website of het linken naar niet bestaande pagina’s. Voor zoekmachines als Google is dit ook een reden om jouw website minder hoog te ranken in de zoekresultaten. Je website optimaliseren is daarom minstens net zo belangrijk. Daarom zorgt een goede SEO specialist zoals Buro 3 in de regio Eindhoven er dus ook voor dat de techniek achter je website geoptimaliseerd is, als een onderdeel van SEO optimalisatie.

On-Page SEO is meer dan alleen een goede tekst schrijven

Tuurlijk, de content creatie voor de pagina’s op je website is enorm belangrijk, maar er zijn nog veel meer zaken die de ranking van jouw website of pagina beïnvloeden. Onder on-page SEO valt bijvoorbeeld ook het creëren van een goede interne linkstructuur. Dit doen onze SEO specialisten door gebruik te maken van de content piramide structuur, ook wel bekend als de cornerstone content structuur. Hierbij breng je interne links aan van en naar je belangrijkste pagina’s, om zo aan Google te laten weten welke pagina’s het meest relevant zijn op jouw website. Interne links versterken zo jouw belangrijkste pagina’s en het maakt het voor de bezoeker van je website ook gemakkelijker om op deze pagina’s terecht te komen.

On page SEO: het belang van meta data

Iets anders wat vaak wordt vergeten bij on-page SEO is het schrijven van de juiste meta data zoals bijvoorbeeld een meta description. Dit is het stukje tekst dat te lezen is op de zoekresultatenpagina oftewel de SERP (Search Engine Results Page) als je een zoekopdracht uitvoert op Google. Het is een korte omschrijving van wat er op de pagina te lezen is. Maar niet geheel onbelangrijk; de crawlers van Google bepalen ook aan de hand van dit stukje tekst dat er op de pagina te lezen is en of deze dus gaat over het onderwerp waarnaar gezocht wordt. Zorg er daarom altijd voor dat je een goede meta description schrijft voor iedere belangrijke pagina. Gebruik zoekwoorden die relevant zijn voor de pagina. SEO tools kunnen je helpen bij het ontdekken van relevante zoekwoorden voor jouw belangrijkste pagina’s.

Een voorbeeld hoe je de meta data moet inzetten:

Afbeeldingen optimaliseren voor SEO

Het laatste onderdeel van on-page SEO wat onderbelicht wordt is de mate waarin Google afbeeldingen laat meewegen in de uiteindelijke ranking van jouw website. Simpelweg afbeeldingen pakken van het internet en hier verder niets aan veranderen helpt absoluut niet mee aan een goede positie van jouw website. Zorg ervoor dat je afbeeldingen logische namen hebben, het juiste bestandstype zijn en zo veel mogelijk verkleind zijn. Optimaliseer de alt-tekst, dit is namelijk het eerste wat de crawlers van de zoekmachines lezen. Sluit deze tekst aan bij de rest van de content? Dan ziet Google dit als een pluspunt en is je kans op een positie op pagina 1 zojuist nog een beetje groter geworden.

Off-Page SEO; kwalitatieve links verkrijgen door linkbuilding

Hoe goed jouw pagina scoort in zoekmachines is grotendeels afhankelijk van de techniek en de inhoud van je website, maar er is ook een gedeelte waar jij geen directe invloed op hebt. Dit noemen we off-page SEO. Het belangrijkste onderdeel van deze vorm van SEO is linkbuilding. Simpel gezegd houdt dat het volgende in: je laat andere websites naar jouw website linken om zo aan Google aan te geven dat een pagina of jouw website een autoriteit is op dit onderwerp. Deze externe links worden ook wel backlinks genoemd. Vroeger gold: hoe meer backlinks, hoe hoger je positie. Tegenwoordig is de kwaliteit van backlinks belangrijker dan de hoeveelheid. Zorg ervoor dat je kwalitatieve links naar jouw belangrijkste pagina’s krijgt om deze een hogere ranking in de zoekresultaten te bezorgen.

Zoekmachine optimalisatie door een SEO specialist in regio Eindhoven voor de beste rankings

Staat de basis? Dan is het belangrijk om te blijven optimaliseren. Zo zorg jij ervoor dat je die mooie rankings weet te behouden. Dit proces noemen we conversie optimalisatie. Door optimalisaties aan jouw website door te voeren met aandacht voor techniek, content en autoriteit, vergroot je niet alleen de (lokale) vindbaarheid van jouw website, maar tover je jouw bezoekers ook nog eens om tot echte klanten. Dat wil je toch?! Interesse? Neem dan contact op met onze SEO specialist Paul voor de mogelijkheden.

Paul van Berkom

SEO & SEA specialist

Gratis SEO analyse voor bedrijven in regio Eindhoven: weten hoe jouw website ervoor staat?

Om de huidige staat van jouw website in kaart te brengen, bieden wij een gratis SEO analyse aan uitgevoerd door een SEO specialist. Uit deze gratis SEO scan volgen waardevolle inzichten, onder andere in:

 • Welke technische verbeterpunten zijn er nodig om te scoren op Google?
 • Hoe goed ben je vindbaar op gewenste en juiste zoekwoorden?
 • Hoe goed zijn directe concurrenten vindbaar op belangrijke zoektermen?
 • Welke website-verbeterpunten zijn er om de gebruiksvriendelijkheid te bevorderen?

Gratis SEO scan

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Naast deze inzichten geven we je ook praktische SEO verbeterpunten die je eenvoudig zelf toepast om je website beter vindbaar te maken in de zoekmachine. Als SEO specialisten helpen wij je graag om jouw vindbaarheid te verbeteren, daarom bespreken wij de website scan graag onder het genot van een kopje koffie.

  SEO cursus Eindhoven

  Ben je net zo enthousiast over online marketing en SEO als wij en wil je hier graag meer over leren onder begeleiding van een SEO specialist? In onze SEO cursus leiden we je binnen 4 weken op tot SEO specialist. Wat je in deze cursus leert en wat zo uniek is aan onze leermethodiek lees je op deze pagina: SEO-cursus in 4 weken.

  De SEO specialist in regio Eindhoven

  Als SEO specialisten zorgen we door middel van diverse SEO werkzaamheden voor een hoge ranking op Google, waarbij we niet alleen kijken naar het verkrijgen van meer verkeer, maar vooral het verkrijgen van het juiste verkeer (relevante bezoekers, potentiële klanten).

  Onze werkwijze op het gebied van online marketing

  Ons online marketing team werkt volgens de beproefde STDC methode van Google, waarmee we jou met je doelgroep verbinden. We spelen in op de customer journey en spreken de juiste doelgroep aan op het juiste moment met een boodschap die naadloos aansluit bij de behoefte van jouw doelgroep.

  Ben je op zoek naar een bureau in de regio Eindhoven die je op weg helpt met SEO? Wij helpen je graag verder om jouw online vindbaarheid te vergroten. Benieuwd naar onze werkwijze en hoe wij inspelen op de customer journey? Bekijk dan snel de video hieronder.

   

  Hoe gaan onze SEO specialisten je helpen?

  SEO bestaat uit drie verschillende pijlers: de techniek van de website, de content op de website en de autoriteit van de website.

  De techniek van jouw website is dé basis voor succes. Een goed presterende website maakt het mogelijk om hoog te scoren op Google. Eerst draaien we een technische audit om vervolgens de techniek in orde te maken.

  Is de technische SEO in orde? Dan pakken we samen de content op de pagina aan. We optimaliseren bestaande (of nieuwe) landingspagina’s, zodat deze hoog gaan scoren in de zoekmachines.

  Tot slot kan het voorkomen dat je nog geen topposities behaalt, vanwege bijvoorbeeld de concurrentie. Dan is er nog een laatste zetje nodig. Met linkbuilding verhogen we de autoriteit van de pagina, waardoor ranken op de eerste pagina van Google toch mogelijk is.

  Hoog scoren op Google en op zoek naar een SEO bureau in regio Eindhoven? Neem contact op en start met SEO.

  SEO bureau Eindhoven? Samen online succesvol

  Wij vergroten je online vindbaarheid. Dit doen we niet alleen, maar in samenwerking met jou. Want daar geloven wij in: samen. Wij combineren onze SEO kennis en SEO werkzaamheden met jouw wensen en doelen om zo het beste resultaat te behalen voor jouw bedrijf in regio Eindhoven.

  Wil je dat wij een blik op de vindbaarheid van jouw website werpen? Neem contact op met onze SEO specialist Paul.

  Paul van Berkom SEO & SEA specialist

  Klanten om trots op te zijn

  Groot of klein, met een flinke dosis doorzettingsvermogen werken we intensief samen met toffe opdrachtgevers om klantreizen te optimaliseren.

  Resultaten waar we trots op zijn

  Als team zetten we ons in om het beste resultaat te leveren aan onze klanten. Daarom delen we graag mooie resultaten en de positieve impact van ons werk. Hieronder laten we zien waar we trots op zijn en vind je enkele behaalde SEO resultaten voor verschillende bedrijven in regio Eindhoven:

  Meer van ons werk zien? Check onze cases en onze blogs.

  🔎 Wat is SEO?

  SEO, search engine optimization, is het verbeteren van de website of specifieke webpagina’s binnen de website voor een bepaald zoekwoord, zodat deze pagina een hoge positie behaalt in de zoekmachines, zoals Google. In essentie zorg je ervoor dat jouw organische vindbaarheid wordt vergroot.

  Meer weten over SEO? Neem contact met ons op.

  🤔 Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

  Zoekmachine marketing bestaat uit de onderdelen: zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). SEO heeft betrekking op het structureel verbeteren van je website, zodat je hoge posities behaald binnen de zoekmachines op bepaalde zoektermen. Bij het intypen van zoekopdrachten worden dan de beste zoekresultaten weergegeven. Met adverteren in zoekmachines, waarvan Google Ads veruit de bekendste is, adverteer je direct op de plekken waar jouw doelgroep gaat zoeken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je website boven de organische resultaten weer te geven. Je creëert dan zichtbaarheid tegen betaling (per klik op jouw link).

  Wil je meer weten over SEO? Stel een vraag aan ons. Meer informatie over Google Ads lees je hier.

  📈 Waarom zou je een SEO specialist inzetten?

  SEO is voor vele bedrijven en branches interessant, aangezien mensen zich steeds vaker online oriënteren. Wanneer je goed zichtbaar en vindbaar bent in de zoekmachines zal jouw organisatie onderdeel zijn van de customer journey van de gebruiker. Ben je niet (goed) vindbaar in de zoekmachine? Dan zal je hier ook nooit deel van uitmaken.

  Daarnaast zal de juiste inzet van SEO voor een langdurige periode een goede vindbaarheid creëren, waardoor je veel relevant websiteverkeer genereert. De investering in SEO verdien je relatief snel terug door een besparing in advertentiekosten en/of een toename aan nieuwe klanten.

  Bovendien wil je ook niet te afhankelijk worden van adverteren, want Google verhoogt nog wel eens de CPC’s (klikkosten) of de concurrentie drijft de prijs op. Een goede verhouding in betaald en organisch verkeer is aan te raden, zodat je niet het gehele marketingbudget aan Google geeft.

  Samen aan de slag met SEO voor jouw website?

  Wil jij jouw SEO uitbesteden aan een expert in regio Eindhoven? Wij geloven dat we jouw website, samen met jou, naar een hoger niveau kunnen tillen. SEO uitbesteden bij Buro 3 betekent dus dat we het hele traject niet alleen voor, maar ook met jou doorlopen. Samen gaan wij voor online succes!

  Ook wanneer je vragen hebt over jouw huidige SEO strategie of gewoon eens met ons wilt sparren staat de koffie klaar. Wij gaan graag met jou in gesprek! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

  Stuur een bericht!

   Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

   Samen online succesvol!

   SEO specialist Eindhoven? Laat SEO optimaliseren door Buro 3

   • Word beter gevonden in zoekmachines
   • Focus op zowel technische als on-page SEO
   • Één aanspreekpunt, korte lijnen
   • Trotse winnaars FD Gazellen Awards 2016-2023
   4.8

   Gebaseerd op 43 beoordelingen

   Samen online succesvol!

   SEO specialist Eindhoven? Laat SEO optimaliseren door Buro 3

   • Word beter gevonden in zoekmachines
   • Focus op zowel technische als on-page SEO
   • Één aanspreekpunt, korte lijnen
   • Trotse winnaars FD Gazellen Awards 2016-2023
   4.8

   Gebaseerd op 43 beoordelingen