Scroll

Responsive webdesign

Je kunt de mooiste concepten bedenken, maar op het scherm moet het natuurlijk wel werken. Wij vertalen daarom samen jouw idee naar een doordacht en sterk staaltje responsive webdesign. Daarbij leveren we een uniek responsive webdesign, waarbij de perfecte schakel tussen jouw bedrijf en de behoefte van je doelgroep centraal staat.

Iedere pixel telt

Wij maken responsive webdesigns waar we trots op zijn, iedere pixel wordt bekeken en iedere keuze is afgewogen. Door het responsive webdesign bereik je optimale toegankelijkheid en gebruikersgemak op ieder apparaat: of dit nu een tablet, een smartphone of een computer is. De weloverwogen pixels worden altijd perfect weergegeven. Daarnaast kun je de onderdelen op de website zelf aanpassen, zoals teksten en afbeeldingen. Dit gaat gemakkelijk via het zelf te beheren Content Management Systeem (CMS).

Samen online succesvol

Nadat je pixelperfecte responsive website klaar is, betekent dit vaak nog niet dat het een succesvolle website is. Een website zonder verkeer is namelijk geen succes, maar verkeer staat ook niet gelijk aan succes. Waar het om draait is om het juiste verkeer binnen te halen. Bij Buro 3 kijken we verder en, afhankelijk van jouw huidige situatie, stippelen we samen met jou een pad uit dat het beste past bij jou en je bedrijfsdoelstellingen.

Zeer klantgericht bureau met ongekend veel verstand van zaken

Hans Meeuwsen

Medeoprichter van Zibberยฎ

Lees het succesverhaal
K

Klanten om trots op te zijn

Groot of klein, met een flinke dosis doorzettingsvermogen werken we intensief samen met toffe opdrachtgevers om klantreizen te optimaliseren.