Jong Nederland Asten

Website voor Jong Nederland Asten

De doelstellingen voor de nieuwe website van Jong Nederland Asten waren: Asten informeren over de activiteiten van JNA, Het aanspreken en aantrekken van nieuwe leden en Jong Nederland Asten profileren als één vereniging.

Om aan de doelstelling ‘informeren’ te voldoen hebben we de website voorzien van een agenda, fotoalbums en nieuwsupdates voor de verschillende onderdelen (stichting, muziekvereniging en jeugdwerk).

Om aan de doelstelling ‘aanspreken en aantrekken van nieuwe leden’ te voldoen is er een nieuwe huisstijl ontwikkeld, die JNA in staat stelt om op een consistente en herkenbare manier te communiceren en is de website voorzien met duidelijke informatie over hoe je lid kunt worden en wat een lidmaatschap inhoud.

Om Jong Nederland Asten als één vereniging te profileren hebben we gekozen voor een gedeelde openingspagina (homepagina) waar agendapunten, nieuwsberichten en nieuwste fotoalbums van zowel het jeugdwerk als de muziekvereniging zichtbaar zijn. 

Tot slot heeft Buro 3 een adviserende rol uitgeoefend voor de inzet van social media, ook dit is geïntegreerd in de vernieuwde website van Jong Nederland Asten.

jna-cinema-display
jna-browser
jna-browser-foto-album