Scroll

Ons DNA

Alles wat we doen, doen we vanuit onze ‘why’: het leven van klanten gemakkelijker maken. Dat doen we door iedere beslissing te maken vanuit de klantreisgedachte. Wij geloven dat de beste projecten ontstaan als jij deze visie deelt.

Match met jou als klant

Onze beste cases zijn ontstaan met klanten die onze visie delen en die geloven in co-creatie. Lees onze visie, missie en kernwaarden en oordeel zelf of wij een match zijn.

Visie+

Klanten willen zo snel en gemakkelijk mogelijk hun doel bereiken. Bedrijven die hier het beste (online) op in blijven spelen en echt naar hun klanten luisteren winnen de strijd.

Missie+

Bedrijven klantgerichter maken. Door ze te leren vanuit de klantreisgedachte te handelen en te luisteren naar klanten. Met een bewezen aanpak helpen wij bedrijven onderbouwde keuzes te maken, zodat elke marketingeuro zo goed mogelijk besteed wordt. Wij geven invulling aan en optimaliseren digitale aspecten van de klantreis.

Kernwaarden+

Ons vakgebied verandert constant. Onze waarden niet. Wij zijn een slimme, toegewijde club met een obsessieve focus op resultaat, want dat telt. Wij verschillen van elkaar, maar zijn een hecht team met dezelfde kernwaarden.

Wij zijn een slimme, toegewijde club met een obsessieve focus op resultaat, want dat telt. Wij verschillen van elkaar, maar zijn een hecht team met dezelfde kernwaarden.

Wij werken niet voor jou, maar mét jou. Wij geloven dan ook in co-creatie. Wij werken graag laagdrempelig, persoonlijk in een informele sfeer samen. Jouw kennis en ervaring van de doelgroep, de markt en je product of dienst, gecombineerd met onze digitale kennis en ervaring gemixt met onze klantgerichte aanpak, zorgen ervoor dat we samen winnen. Voor jouw klant en van de concurrentie.

Behoeften van jouw klant, dáár draait het om. We leven ons in door te luisteren naar jou en jouw klant, want alleen als we die behoefte écht begrijpen, kunnen we de doelgroep in beweging krijgen. Zo maken we samen het verschil.

Wij zijn geen ja-knikkers, maar vragenstellers onder het motto: eerst nadenken, dan doen. Wij stellen gerichte vragen aan jou en jouw klanten. Dit is de essentie van onze klantgerichte aanpak: handelen vanuit de klantreisgedachte.

Wij zijn realistisch en hebben een flinke portie doorzettingsvermogen, bijten ons vast in een project, zodat wij werk kunnen leveren waar we 110% tevreden over zijn. Wij zijn geen afwachters, maar aanpakkers. Proactief zijn is voor ons heel gewoon.

M

Meet the team

Eigenlijk zijn we gewoon een groepje blije nerdjes…

Gedreven en opgegroeid met het internet. We kunnen niet zonder en kennen niet anders. Ons hart gaat sneller kloppen van perfecte code, oogstrelende designs en slimme geautomatiseerde marketingcampagnes. Verstopt achter te grote computers maken wij dingen waar we ontzettend trots op zijn.

Peter Leenen

Marketingstrateeg

Marketing ninja. Setjes van Sam Feldt, tosti’s met cocktailsaus en vers brood.

Meer weten over Peter?

Daan Verberne

Webdesigner & developer

Chef ontwikkeling. Eet graag pittig, neemt de potjes tafelvoetbal heel serieus.

Mike van der Horst

Online marketeer

Marketeer pur sang. Meten is weten. Slowcooker en zinloze feitjes.

Meer weten over Mike?

Mart Rijkers

Webdeveloper

Dé schakel tussen webdevelopment en online marketing. Een festivalletje hier en daar en vooral veel sneakers.

De week van Mart

Arno Classens

Webdeveloper & WordPress specialist

Allergisch voor bugs. Eet graag dubbelvla en voetbalt in Liessel.

De week van Arno

Paul van Berkom

SEO specialist

Fan van spelletjes en speelt nooit vals. Je mag me altijd bellen voor een bord-, kaartspel of een videogame.

Meer weten over Paul?

Mayke van de Staij

Administratief medewerkster

Heeft een hekel aan muggen, gaat loesoe op “Why tell my why” van Anita Meijer en kan belachelijk goed latin dansen.

Meer weten over Mayke?

Wesley Vermeulen

Junior webdeveloper

Zijn leven bestaat vooral uit festivals en speciaalbier met een vleugje webdevelopment.

Meer weten over Wesley?

Sammie

Chief Barketing

Woef waf woef!

Gezocht: stagiair(e)

Communicatie & Marketing - 2021

Zie jij door het bos de bomen, heb je een scherp oog voor detail en ben jij de marketinggoeroe in spé?

Bekijk de vacature

Gezocht: stagiair(e)

ICT Media Design - 2021

Gaat je hart sneller kloppen van innovatieve websites met oogstrelende designs? Heb je een, ietwat vreemde, voorliefde voor pixel perfect coderen?

Bekijk de vacature

Genoeg gegluurd. Benieuwd hoe we in het echt zijn?

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Één vast aanspreekpunt, korte lijnen
  • One-stop shop voor Marketing en Development
  • Volledige transparantie
Kom vers gezette koffie drinken