Scroll

Samen online succesvol, daar gaan we voor!

Online marketing

Samen online succesvol!

Online marketing

 • Strategische online marketing aanpak
 • Meer online resultaat
 • Goed vindbaar op Google
 • Één aanspreekpunt, korte lijnen
 • Trotse winnaars FD Gazellen Awards 2016-2023
4.8

Gebaseerd op 43 beoordelingen

Online groeien? Dat vergt een strategische aanpak!

Heb jij ook een gemiddelde schermtijd van 2 uur en 15 minuten per dag? Dan is online marketing zeker iets voor jouw organisatie. Wij Nederlanders zijn dagelijks meerdere uren online, waardevol voor jou, want al deze potentiële klanten zijn ook op zoek naar jouw producten of diensten. Ben je goed vindbaar in de zoekmachines of komt jouw advertentie op de tijdlijn van de doelgroep, dan genereer je relevant verkeer naar jouw website of webshop.

Door een strategische online marketingaanpak zorgen wij ervoor dat jij je bedrijfsdoelstellingen behaald. We zijn niet alleen een paar ‘’extra handjes’’ voor je organisatie, maar we zijn jouw complete marketingafdeling. Onze marketeers denken proactief met je mee om de doelgroep zo goed mogelijk aan te spreken, met de juiste boodschap voor iedere fase van de klantreis.

Hallo, wij zijn Buro 3. Het online marketingbureau waar dansen altijd mag. Je kunt bij ons terecht voor complete online marketingplannen tot specialistische werkzaamheden, zoals adverteren op Google, SEO of affiliate marketing. Samen de online wereld op zijn kop zetten? Neem dan contact op met Peter voor een potje tafelvoetbal. Een heerlijk bakje koffie kan natuurlijk ook.

Bart op 't Hoog

KiesZon

Buro-3 denkt proactief met je mee om stappen te zetten op het gebied van online marketing. Echt een aanrader als duurzame partnership!

Waarom online marketing?

Online marketing is voortaan ‘’the way’’ om jouw organisatie op de kaart te zetten. En als je dan toch bezig bent, dan wil je het wel goed doen. Een website zonder verkeer is geen succes, maar verkeer staat niet gelijk aan succes. Het is belangrijk om het juiste verkeer te genereren. Verkeer dat overgaat tot actie, verkeer dat converteert. Met onze holistische online marketingaanpak maken we de website vindbaar voor de doelgroep. Samen met jou stippelen we een pad uit dat past bij jou en je bedrijfsdoelstellingen.

Onze online marketing diensten

Het ene bedrijf is het andere niet. Daarom is één specifieke aanpak niet geschikt. Wij brengen eerst op strategisch niveau de klantreis van jouw klanten in kaart. Vervolgens bepalen we samen welke online marketingmiddelen we toepassen. Voor de een voldoet enkel zoekmachine marketing. Voor een ander zetten we ook andere middelen in zoals marketing automations, affiliate marketing en social media adverteren. Bij ons kun je terecht voor:

strategy icoon

Online marketing strategie & advies

Een perfecte online marketing strategie die naadloos aansluit bij de organisatie, zodat jouw bedrijfsdoelstellingen behaald worden.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Jouw klanten googelen er op los. Je wil dan natuurlijk wel zichtbaar zijn. Wij zorgen voor super relevant verkeer, verkeer dat converteert!

zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO) icoon

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hoog scoren op Google is erg belangrijk. Dit levert namelijk veel gratis bezoekers naar je website, bezoekers die op zoek zijn naar jouw producten en diensten.

social media advertisment icoontje

Social media adverteren

De plek waar je heel gericht kan targeten. Wij zorgen ervoor dat de perfecte boodschap wordt weergegeven aan jouw doelgroep!

conversie optimalisatie icoontje

Conversie optimalisatie

Krijg je al veel verkeer naar je website, maar haal je er nog niet genoeg uit? Dan wordt het de hoogste tijd om deze websitebezoekers om te toveren tot converteerders!

email marketing icoontje

E-mail marketing

Nadat je een e-mail lijst hebt opgebouwd met leads en klanten wil je deze natuurlijk wel op de beste manier inzetten. Met e-mail marketing zorgen wij er voor dat jullie organisatie in top-of-mind blijft!

icoontje affiliate marketing

Affiliate marketing

Zet een partnernetwerk in om jouw producten of diensten te promoten. Affiliate marketing heeft een no cure, no pay principe. Je betaalt pas als je daadwerkelijk iets verkoopt!

Storytelling icoontje. Storytelling/copywriting is onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO)

Content marketing

De juiste content creëeren kan soms een hele opgave zijn. De boodschap moet doordacht zijn en prikkelen. Zodat je de websitebezoeker overtuigt om voor jou te kiezen!

Icoon makkelijke CMS,

Webdesign & webdevelopment

Jullie website is hét online visitekaartje! Een technisch goed presterende website met een pixelperfect design onderscheid jullie organisatie ten opzichte van de concurrentie!

Benieuwd geworden?

Stel een vraag aan Peter

Peter Leenen

Projectmanager & online marketeer

Online marketingstrategie

De tijden van ‘we doen maar iets met online marketing’ zijn al een tijdje voorbij. Alles wat we doen, doen we op basis van een uitgekiende online marketingstrategie. Wij werken volgens de STDC methode, waarmee we jou met je doelgroep verbinden. We spelen in op de customer journey en spreken de juiste doelgroep aan op het juiste moment met een boodschap die naadloos aansluit bij de behoefte van jouw doelgroep.

Wij vergroten je online succes. Dit doen we niet alleen, maar samen met jou. We maken realistische doelstellingen en bepalen samen een doordachte strategie met een ideale kanaalmix om jouw toekomstige bedrijfsresultaten te overtreffen. We werken super slim en effectief, zodat we met het beschikbare budget het maximale resultaat behalen.

Ben je op zoek naar een sparringpartner die je op weg helpt met online marketing? Onze marketeers helpen je graag om bedrijfsoverstijgende resultaten te behalen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Ieder vraagstuk vergt een unieke aanpak afgestemd op het bedrijf. Tijdens het kennismakingsgesprek achterhalen we wat jouw visie en doelstellingen zijn. Vervolgens gaan wij aan de slag om een plan van aanpak op te stellen voor jouw online marketing inzet. We maken keuzes over hoe en waar we de doelgroep bereiken en welke content en boodschap daarvoor nodig zijn.

We gaan aan de slag met:

 • Marketingdoelstellingen opstellen;
 • Content mapping (welke content wordt waar ingezet in de verschillende fases van de klantreis)
 • Marketingfunnel uitwerken (welke kanalen zetten we in de verschillende fases van de klantreis)
 • Marketingcampagnes opstellen;

Ben je zelf al een online marketing hero, of is je collega dat al? Wij zijn het verlengstuk van jullie organisatie. Ook voor extra ondersteuning op het gebied van online marketing zijn we je graag van dienst. Daarnaast bieden wij diverse online marketing cursussen aan, zoals een Google Ads cursus, SEO cursus en een Social Media cursus. Zo word jij binnen no-time een allround marketeer.

Benieuwd hoe dagelijks voor tientallen klanten meer websitebezoekers, leads en klanten genereren? Peter vertelt je graag meer over ons mooie vak.

Peter Leenen Projectmanager & online marketeer

Klanten om trots op te zijn

Groot of klein, met een flinke dosis doorzettingsvermogen werken we intensief samen met toffe opdrachtgevers om klantreizen te optimaliseren.

Stuur een bericht!

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Samen online succesvol!

  Online marketing

  • Strategische online marketing aanpak
  • Meer online resultaat
  • Goed vindbaar op Google
  • Één aanspreekpunt, korte lijnen
  • Trotse winnaars FD Gazellen Awards 2016-2023
  4.8

  Gebaseerd op 43 beoordelingen

  Samen online succesvol!

  Online marketing

  • Strategische online marketing aanpak
  • Meer online resultaat
  • Goed vindbaar op Google
  • Één aanspreekpunt, korte lijnen
  • Trotse winnaars FD Gazellen Awards 2016-2023
  4.8

  Gebaseerd op 43 beoordelingen