Scroll

Samen online succesvol, daar gaan we voor!

Online marketing Eindhoven

Samen online succesvol!

Online marketing Eindhoven

 • Strategische online marketing aanpak
 • Meer online resultaat
 • Goed vindbaar op Google
 • Één aanspreekpunt, korte lijnen
 • We zijn trotse winnaars van FD Gazelle Awards in 2016, 2017, 2018, 2019 en 2020
4.8

Gebaseerd op 43 beoordelingen

Op deze pagina snel naar ...

Leven in een digitaal tijdperk!

Hoe goed is jouw organisatie vindbaar? We leven in een digitaal tijdperk waar online marketing steeds belangrijker wordt. We oriënteren ons online: we googelen en scrollen erop los. Dit doen we meerdere uren per dag. Als bedrijf wil je dan wel goed online vindbaar zijn en het juiste verkeer binnenhalen, zodat jouw bedrijfsdoelstellingen behaald worden.

Sinds 2009 helpen wij bedrijven met haar online marketing activiteiten. Wij zijn een online marketing bureau actief in regio Eindhoven. Je kunt bij ons terecht voor complete online marketing strategieën tot specialistische werkzaamheden. Daag je ons uit?

Waarom online marketing?

Een website zonder verkeer = geen succes, maar verkeer staat niet gelijk aan succes. Het is belangrijk dat je het juiste verkeer binnen haalt. Verkeer dat converteert. Hier komt online marketing om de hoek kijken. Afhankelijk van jouw huidige situatie stippelen we samen met jou een pad uit dat het beste past bij jou en je bedrijfsdoelstellingen. Wil je de online marketing activiteiten uitbesteden aan een bureau in regio Eindhoven? We helpen je graag!

Bart op 't Hoog

KiesZon

Buro-3 denkt proactief met je mee om stappen te zetten op het gebied van online marketing. Echt een aanrader als duurzame partnership!

Onze online marketing diensten

Het ene bedrijf is het andere niet. Daarom is één specifieke online marketing aanpak niet geschikt. Wij brengen eerst op strategisch niveau de klantreis van jouw klanten in kaart. Daarna bepalen we samen welke online marketingmiddelen we gaan toepassen. Voor de een voldoet enkel zoekmachine marketing. Voor een ander zetten we ook andere middelen in zoals marketing automations, affiliate marketing en social media adverteren.

 

strategy icoon

Online marketing strategie & advies

Een perfecte online marketing strategie die naadloos aansluit bij jullie organisatie, zodat jouw bedrijfsdoelstellingen behaald worden.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Jouw klanten googelen er op los. Je wil dan natuurlijk wel zichtbaar zijn. Wij zorgen voor super relevant verkeer, verkeer dat converteert!

zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO) icoon

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hoog scoren op Google is erg belangrijk. Dit levert namelijk veel gratis bezoekers naar je website, bezoekers die op zoek zijn naar jouw producten en diensten.

social media advertisment icoontje

Social media adverteren

De plek waar je heel gericht kan targeten. Wij zorgen ervoor dat de perfecte boodschap wordt weergegeven aan jouw doelgroep!

conversie optimalisatie icoontje

Conversie optimalisatie

Krijg je al veel verkeer naar je website, maar haal je er nog niet genoeg uit? Dan wordt het de hoogste tijd om deze websitebezoekers om te toveren tot converteerders!

email marketing icoontje

E-mail marketing

Nadat je een e-mail lijst hebt opgebouwd met leads en klanten wil je deze natuurlijk wel op de beste manier inzetten. Met e-mail marketing zorgen wij er voor dat jullie organisatie in top-of-mind blijft!

icoontje affiliate marketing

Affiliate marketing

Zet een partnernetwerk in om jouw producten of diensten te promoten. Affiliate marketing heeft een no cure, no pay principe. Je betaalt pas als je daadwerkelijk iets verkoopt!

Storytelling icoontje. Storytelling/copywriting is onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO)

Content marketing

De juiste content creëeren kan soms een hele opgave zijn. De boodschap moet doordacht zijn en prikkelen. Zodat je de websitebezoeker overtuigt om voor jou te kiezen!

Icoon makkelijke CMS,

Webdesign & webdevelopment

Jullie website is hét online visitekaartje! Een technisch goed presterende website met een pixelperfect design onderscheid jullie organisatie ten opzichte van de concurrentie!

Benieuwd geworden?

Stel een vraag aan Peter

Peter Leenen

Projectmanager & online marketeer

Online marketing strategie

Wij werken volgens de STDC methode, waarmee we jou met je doelgroep verbinden. We spelen in op de customer journey en spreken de juiste doelgroep aan op het juiste moment met een boodschap die naadloos aansluit bij de behoefte van jouw doelgroep.

Wij vergroten je online succes. Dit doen we niet alleen, maar samen met jou. We maken realistische doelstellingen en bepalen samen met ons team van marketing specialisten een doordachte strategie met een ideale kanaalmix om niet alleen je doelgroep te bereiken, maar ook jouw bedrijfsresultaten te overtreffen. We zetten het beschikbare budget op een slimme manier in, om hier het maximale resultaat uit te halen.

Ben je op zoek naar een partner in de regio Eindhoven die je op weg helpt met online marketing? We helpen je graag verder om jouw doelstellingen te behalen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Ieder bedrijf is natuurlijk anders en wij geloven niet in ‘one size fits all’. Daarom wordt er tijdens een kennismakingsgesprek achterhaald wat jouw doelstellingen zijn. Daarna is het tijd om een plan van aanpak op te stellen voor jouw online marketing inzet. Er moeten keuzes gemaakt worden waar en hoe we de doelgroep gaan bereiken en welke content en boodschap daarvoor nodig zijn. Dit doen we aan de hand van het See, Think, Do, Care model.

We gaan aan de slag met:

 • Marketingdoelstellingen opstellen
 • Content mapping (welke content wordt waar ingezet in de verschillende fases van de klantreis)
 • Marketingfunnel uitwerken, welke kanalen gaan we inzetten in de verschillende klantreisfases

Mocht je meer zelf willen doen en slechts ondersteuning vanuit onze kant wensen, is dat natuurlijk ook mogelijk. Daarom bieden wij onder andere een online marketing cursus aan. Hiermee kun jij jezelf of iemand binnen je organisatie opleiden tot online marketeer.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heb je een vraagje omtrent online marketing? Neem contact op met ons

Peter Leenen Projectmanager & online marketeer

Klanten om trots op te zijn

Groot of klein, met een flinke dosis doorzettingsvermogen werken we intensief samen met toffe opdrachtgevers om klantreizen te optimaliseren.

Samen online succesvol!

Online marketing Eindhoven

 • Strategische online marketing aanpak
 • Meer online resultaat
 • Goed vindbaar op Google
 • Één aanspreekpunt, korte lijnen
 • We zijn trotse winnaars van FD Gazelle Awards in 2016, 2017, 2018, 2019 en 2020
4.8

Gebaseerd op 43 beoordelingen

Samen online succesvol!

Online marketing Eindhoven

 • Strategische online marketing aanpak
 • Meer online resultaat
 • Goed vindbaar op Google
 • Één aanspreekpunt, korte lijnen
 • We zijn trotse winnaars van FD Gazelle Awards in 2016, 2017, 2018, 2019 en 2020
4.8

Gebaseerd op 43 beoordelingen