Scroll

Online marketing Eindhoven

Hoe goed is jouw organisatie vindbaar anno 2020? We leven in een digitaal tijdperk waar online marketing steeds belangrijker wordt. We oriënteren ons online: we googelen en scrollen erop los. Dit doen we meerdere uren per dag. Als bedrijf wil je dan wel goed online vindbaar zijn en het juiste verkeer binnenhalen, zodat jouw bedrijfsdoelstellingen behaald worden.

Sinds 2009 helpen wij bedrijven met haar online marketing activiteiten. Buro 3 is een full service online marketing bureau actief in regio Eindhoven. Je kunt bij ons terecht voor complete online marketing strategieën tot specialistische werkzaamheden. Daag je ons uit?

 

Waarom online marketing?

Een website zonder verkeer = geen succes, maar verkeer staat niet gelijk aan succes. Het is belangrijk dat je het juiste verkeer binnen haalt. Verkeerd dat converteert. Hier komt online marketing om de hoek kijken. Afhankelijk van jouw huidige situatie stippelen we samen met jou een pad uit dat het beste past bij jou en je bedrijfsdoelstellingen. Online marketing in Eindhoven.

 

Wat wij doen

Het ene bedrijf is het andere niet. Daarom is één specifieke online marketing aanpak niet geschikt. Wij brengen eerst op strategisch niveau de klantreis van jouw klanten in kaart. Daarna bepalen we samen welke online marketingmiddelen we gaan toepassen. 

Bij ons kun je terecht voor: 

 • Online marketing strategie & advies
 • E-mail marketing
 • Google advertising
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Affiliate marketing
 • Social media advertising
 • Content marketing
 • Webdesign & web development

 

Online marketing strategie

Wij werken volgens de STDC methode, waarmee we jou met je doelgroep verbinden. We spelen in op de customer journey en spreken de juiste doelgroep aan op het juiste moment met een boodschap die naadloos aansluit bij de behoefte van jouw doelgroep.

Wij vergroten je online succes. Dit doen we niet alleen, maar samen met jou. We maken realistische doelstellingen en bepalen samen met ons team van marketing specialisten een doordachte strategie met een ideale kanaalmix om niet alleen je doelgroep te bereiken, maar ook jouw bedrijfsresultaten te overtreffen. We zetten het beschikbare budget op een slimme manier in, om hier het maximale resultaat uit te halen. 

Ben je op zoek naar een partner in de regio Eindhoven die je op weg helpt met online marketing? Buro 3 helpt je graag verder om jouw doelstellingen te behalen.

Buro 3 heeft mij geholpen 70% meer omzet te behalen

Carlo Bankers

Eigenaar van Horizon Motor Reizen

Lees het succesverhaal

Wat zijn de mogelijkheden?

Ieder bedrijf is natuurlijk anders en wij geloven niet in ‘one size fits all’. Daarom wordt er tijdens een kennismakingsgesprek achterhaald wat jouw doelstellingen zijn. Daarna is het tijd om een plan van aanpak op te stellen voor jouw online marketing inzet. Er moeten keuzes gemaakt worden waar en hoe we de doelgroep gaan bereiken en welke content en boodschap daarvoor nodig zijn. Dit doen we aan de hand van het See, Think, Do, Care model.

We gaan aan de slag met:

 • Marketingdoelstellingen opstellen
 • Content mapping (welke content wordt waar ingezet in de verschillende fases van de klantreis)
 • Marketingfunnel uitwerken, welke kanalen gaan we inzetten in de verschillende klantreisfases

Mocht je meer zelf willen doen en slechts ondersteuning vanuit onze kant wensen, is dat natuurlijk ook mogelijk. Daarom bieden wij onder andere een online marketing cursus aan. Hiermee kun jij jezelf of iemand binnen je organisatie opleiden tot online marketeer.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heb je een vraagje omtrent online marketing? Neem contact op met ons

 

 

De volgende strategische stap zetten? Kom sparren!
K

Klanten om trots op te zijn

Groot of klein, met een flinke dosis doorzettingsvermogen werken we intensief samen met toffe opdrachtgevers om klantreizen te optimaliseren.