Scroll

Online marketing Eindhoven

 

Waarom online marketing?

Een website zonder verkeer = geen succes, maar verkeer staat niet gelijk aan succes. Online vindbaarheid is al lang niet meer genoeg om online succesvol te zijn. Waar het om draait is het juiste verkeer binnen halen. Verkeer dat ervoor zorgt dat je bedrijfsdoelstellingen gehaald worden. Bij Buro 3 kijken we daarom verder dan alleen maar goed online vindbaar zijn. Afhankelijk van jouw huidige situatie stippelen we samen met jou een pad uit dat het beste past bij jou en je bedrijfsdoelstellingen. Online marketing in Eindhoven.

Succes door het juiste verkeer

Wij werken volgens de STDC methode, waarmee we jou met je doelgroep verbinden. We spelen in op de customer journey en spreken de juiste doelgroep aan op het juiste moment met een boodschap die naadloos aansluit bij de behoefte van jouw doelgroep.

 

Online marketing strategie

Wij vergroten je online succes. Dit doen we niet alleen, maar samen met jou. Want daar geloven wij in: samen. Samen maken we realistische doelstellingen en bepalen we samen met ons team van marketing specialisten een doordachte strategie met een ideale kanaalmix om niet alleen je doelgroep te bereiken, maar ook jouw bedrijfsresultaten te overtreffen. We zetten het beschikbare budget op een slimme manier in, om hier het maximale resultaat uit te halen. Samen gaan wij superslim te werk.

Buro 3 heeft mij geholpen 70% meer omzet te behalen

Carlo Bankers

Eigenaar van Horizon Motor Reizen

Lees het succesverhaal

Wat zijn de mogelijkheden?

Ieder bedrijf is natuurlijk anders en wij geloven niet in ‘one size fits all’. Daarom wordt er tijdens een kennismakingsgesprek achterhaald wat jouw doelstellingen zijn. Daarna is het tijd om een plan van aanpak op te stellen voor jouw online marketing inzet. Er moeten keuzes gemaakt worden waar en hoe we de doelgroep gaan bereiken en welke content en boodschap daarvoor nodig zijn. Dit doen we aan de hand van het See, Think, Do, Care model.

We gaan aan de slag met:

  • Marketingdoelstellingen opstellen
  • Content mapping (welke content wordt waar ingezet in de verschillende fases van de klantreis)
  • Marketingfunnel uitwerken, welke kanalen gaan we inzetten in de verschillende klantreisfases

Mocht je meer zelf willen doen en slechts ondersteuning vanuit onze kant wensen, is dat natuurlijk ook mogelijk. Daarom bieden wij onder andere een online marketing cursus aan. Hiermee kun jij jezelf of iemand binnen je organisatie opleiden tot online marketeer.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met ons

 

 

De volgende strategische stap zetten? Kom sparren!
K

Klanten om trots op te zijn

Groot of klein, met een flinke dosis doorzettingsvermogen werken we intensief samen met toffe opdrachtgevers om klantreizen te optimaliseren.