Scroll

Online opleiding

Online marketing opleiding

Online opleiding

Online marketing opleiding

 • Binnen 6 maanden een online marketeer binnen je organisatie
 • Sneller schakelen tijdens campagnes
 • Ondersteuning door Buro 3
4.8

Gebaseerd op 20 beoordelingen

Word zelf een online marketing specialist

Je wil ‘iets’ met online marketing doen, maar weet niet waar te beginnen. Natuurlijk kun je het zware werk aan ons overlaten, maar mocht je nou zelf alles willen weten over de mogelijkheden van online marketing, dan kan dat! Ja? Jazeker, wij leiden je op tot marketingspecialist!

Met de unieke combinatie van online leren en coaching door een ervaren professional word jij zelf een marketingspecialist. Tijdens deze online marketing opleiding maak je gebruik van de online kennisbank van TeachDigital, voer je tijdens de opleiding praktijkopdrachten uit en wordt jouw kennis getest en gecontroleerd door één van onze marketing specialisten. Op deze pagina lees je meer over de inhoud, de leermethodiek, waarom we deze opleiding aanbieden en de voordelen van de online marketing opleiding. Bovendien kun je een vrijblijvende demo aanvragen om zelf een kijkje te nemen in de online academy.

Wat leer je tijdens de online marketing opleiding?

Na het voltooien van de opleiding ben je in staat om met de opgebouwde expertise over verschillende disciplines van online marketing aan de slag te gaan met het uitvoeren van je eigen online marketing strategie. Denk hierbij aan het optimaliseren van de vindbaarheid van je website SEO, het beheren van advertentiecampagnes in Google (SEA), het opzetten en beheren van social media (campagnes) en het generen van nieuwsbriefabonnees (emailmarketing). Daarnaast leer je data interpreteren, analyseren en ben je in staat zelf je website te beheren.

Bekijk onderstaande video over de online marketing opleiding TeachDigital.

Hoelang duurt de online marketing opleiding?

Het tempo waarin je deze opleiding wilt afronden, is aan jou. Dit is ook afhankelijk van je persoonlijke leerplan dat we samen opstellen, ga je alle facetten van online marketing leren en toepassen of een deel daarvan? Zie hieronder een voorbeeld van de online leeromgeving.

OM_cursus_leeromgeving

Wat kun je nu precies na de online marketing opleiding?

Om te kunnen waarborgen dat jij ook daadwerkelijk alle kennis begrijpt en kunt uitvoeren, maken we gebruik van praktijkopdrachten. Je past hiermee dus direct het geleerde toe in de praktijk.

Tijdens de opleiding heb je bijvoorbeeld

 • een zoekwoorden onderzoek gedaan
 • landingspagina’s geschreven
 • geleerd hoe je ervoor zorgt dat jouw website een hoge autoriteit krijgt
 • Zelf Google Ads campagnes opgesteld
 • Je website geoptimaliseerd
 • Een social media strategie opgezet en uitgevoerd

En na de opleiding kun je o.a.

 • discussiëren over digitale marketing, omdat je bekend bent met de terminologie en de materie begrijpt
 • een SEO-implementatie plan opstellen
 • bepalen hoe en waarom je website verbeterd kan worden, hier actiepunten aan hangen en doorvoeren

Geïnteresseerd in de opleiding?

Neem contact op met Peter

Peter Leenen

Marketingstrateeg

Wat is uniek aan onze leermethodiek?

Simpel. De combinatie van online kennis met offline coaching.

Onze leermethodiek is gebaseerd op de taxonomie van Bloom. Dit betekent dat wij focussen op het leren van de theorie en in samenspraak met een persoonlijke coach aansluitende praktijkopdrachten opstellen, zodat de opgedane kennis direct in praktijk kan worden gebracht. Deze praktijkopdrachten gaan we samen evalueren en de resultaten analyseren. Op deze manier leer je niet alleen de theorie toe te passen in de praktijk, maar zo leer je kritisch naar je werk te kijken, je dit kan bijsturen en het de volgende keer beter kan doen. Uiteindelijk ben je daardoor in staat je eigen weloverwogen opdrachten op te zetten.

SEO cursus onder begeleiding van seo expert

Het gros van online marketing opleidingen focust zich alleen op de eerste drie stappen binnen de taxonomie. Wij gaan verder, onze coachingtrajecten bevatten alle stappen.

Circulaire leermethodiek

Je combineert de theorie direct met de praktijk. Je leert dus niet alleen alles over SEO, je past de opgedane kennis toe in jouw praktijksituatie. Daarnaast is onze leermethodiek circulair. Dit betekent dat je constant bezig bent met ontwikkelen. Aan de hand van onze kennisbank doe je kennis op. Je persoonlijke online marketing coach biedt je praktijkopdrachten, staat voor je klaar en prikkelt je om jezelf constant te verbeteren.

Zelf SEO leren onder begeleiding van een SEO expert

Waarom leiden jullie mensen op tot online marketeer?

Bij Buro 3 werken we niet voor de klant, maar mét. Om dit te bevorderen hebben we samen met Teachdigital dit leerprogramma opgesteld. We merken namelijk dat bedrijven waar een marketeer of communicatiemedewerker werkzaam is, vaak praktische kennis ontbreekt op gebied van online marketing. En dat bovendien de behoefte aanwezig is bij deze medewerkers om meer kennis tot zich te willen nemen. De online marketing opleiding is hier het antwoord op. We merken dat dit een de gewenste oplossing is bij medewerkers van onze klanten om meer over het online landschap te leren, en de opgedane kennis direct voor hun werkgever in de praktijk te brengen. Hier is de opleiding dan ook op afgestemd; theorie bestuderen, toepassen in praktijkopdracht en beoordelen en bijsturen door de actieve coaching van een ervaren marketeer.

Daarnaast levert dit nog een groot voordeel op voor zowel ons als onze klanten, namelijk een betere samenwerking. Hoe dan? Nou dat is vrij simpel, wij vinden het erg fijn als we op eenzelfde niveau met jou kunnen schakelen en onze ideeën kunnen delen die we voor een betreffend project voor ogen hebben. Hoe fijn is het dan, als jij aan een half woord genoeg hebt en weet met welk doel we de strategie uiteen zetten en jij zelf (een deel van) de werkzaamheden op kan pakken. De online marketing opleiding sluit hier perfect bij aan.

Trainer(s)

Mike van der Horst Online marketeer
Peter Leenen Marketingstrateeg
Online opleiding

Online marketing opleiding

 • Binnen 6 maanden een online marketeer binnen je organisatie
 • Sneller schakelen tijdens campagnes
 • Ondersteuning door Buro 3
4.8

Gebaseerd op 20 beoordelingen