Scroll

Online marketing bureau Eindhoven

Online marketing bureau Eindhoven

 • Strategische online marketing aanpak
 • Meer online resultaat
 • Goed vindbaar in Google
 • Één aanspreekpunt, korte lijnen
 • Trotse winnaars FD Gazellen Awards 2016-2023
4.8

Gebaseerd op 43 beoordelingen

Op deze pagina snel naar ...

Online marketing bureau Eindhoven

Hoe goed is jouw organisatie vindbaar anno nu? We leven in een digitaal tijdperk waar online marketing steeds belangrijker wordt. We oriënteren en kopen volop online. Het is dan ook bijna vanzelfsprekend dat je goed online vindbaar wil zijn als bedrijf en het juiste verkeer binnenhalen, zodat jouw bedrijfsdoelstellingen behaald worden.

Sinds 2009 helpen wij bedrijven met online marketing activiteiten. Wij zijn een online marketing bureau actief in regio Eindhoven. Je kunt bij ons terecht voor complete online marketing strategieën tot specialistische werkzaamheden. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact op met Peter!

Is online marketing interessant voor jou?

Hierop kunnen wij in 99% van de gevallen een resoluut antwoord geven, namelijk JA!  Of je bedrijf nu B2B of B2C gericht is, je klanten zoeken online. Met de juiste campagnes bereik je zonder moeite deze potentiële klanten.

Het inzetten van online marketing kan op veel verschillenden manier gedaan worden, denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 

Zoekmachine adverteren (SEA)

Google heeft 95% marktaandeel in Nederland. Dit is het kanaal om jouw producten en diensten onder de man te brengen. Wij zorgen voor super relevant verkeer, verkeer dat converteert!

zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO) icoon

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hoog scoren in Google is erg belangrijk. Dit resulteert in gratis verkeer naar jouw website. Daarnaast zijn deze bezoekers specifiek opzoek naar jouw producten of diensten.

social media advertisment icoontje

Social media adverteren

Op social media kan je jouw product of dienst heel gericht aan de juiste doelgroep laten zien. Wij zorgen ervoor dat de perfecte boodschap wordt weergegeven aan jouw doelgroep.

icoontje affiliate marketing

Affiliate marketing

Zet een partnernetwerk in om jouw producten of diensten te promoten. Affiliate marketing heeft een no cure, no pay principe. Je betaalt pas als je daadwerkelijk iets verkoopt!

email marketing icoontje

E-mail marketing

Met geautomatiseerde mailings zorgen wij ervoor dat de juiste boodschap op het juiste moment in de klantreis wordt getoond aan jouw doelgroep.

Storytelling icoontje. Storytelling/copywriting is onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO)

Content marketing

De juiste content creëeren kan soms een hele opgave zijn. De boodschap moet doordacht zijn en prikkelen. Zodat je de websitebezoeker overtuigt om voor jou te kiezen!

Bereik je marketingdoelstellingen

Het inzetten van een of meerdere van deze online marketing kanalen staat echter niet gelijk aan succes. Waar het om draait is het juiste verkeer binnenhalen. Verkeer dat converteert en er dus voor zorgt dat je bedrijfsdoelstellingen gehaald worden.

Wij kijken dan ook verder dan alleen maar ‘online vindbaarheid’ en zorgen voor kwalitatief verkeer. Zo haal jij het maximale uit je investering.

Benieuwd geworden?

Stel een vraag aan Peter

Peter Leenen

Projectmanager & online marketeer

De perfecte online marketing strategie

Wij werken, als online marketing bureau Eindhoven, volgens de STDC methode. Met deze methode spelen we in op de customer journey van de klant en spreken zo de juiste doelgroep aan op het juiste moment met een boodschap die aansluit bij de behoefte. De perfecte schakel op ieder klantmoment.

Bekijk onze bewezen succesformule in onderstaand filmpje!

Samen online succesvol | online marketing bureau Eindhoven

Wij vergroten je online succes. Dit doen we niet alleen, maar samen met jou. Want daar geloven wij in: samenwerken aan succes.

Samen met jou maken we realistische marketingdoelstellingen en bepalen we samen met ons team van marketingspecialisten een doordachte strategie met een ideale mix van online marketing kanalen om niet alleen je doelgroep te bereiken, maar ook jouw bedrijfsresultaten te overtreffen. We zetten het beschikbare marketingbudget op een slimme manier in, om hier het maximale resultaat uit te halen.

Je internet marketing activiteiten uitbesteden?

Ieder bedrijf is natuurlijk anders en wij geloven niet in ‘one size fits all’. Daarom wordt er tijdens een kennismakingsgesprek achterhaald wat jouw doelstellingen zijn. Daarna is het tijd om een plan van aanpak op te stellen voor jouw online marketing inzet. Er moeten keuzes gemaakt worden waar en hoe we de doelgroep gaan bereiken en welke content en boodschap daarvoor nodig zijn.

We gaan aan de slag met:

 • Marketingdoelstellingen opstellen
 • Content mapping (welke content wordt waar ingezet in de verschillende fases van de klantreis)
 • Marketingfunnel uitwerken, welke kanalen gaan we inzetten in de verschillende klantreisfases

Mocht je meer zelf willen doen en slechts ondersteuning vanuit onze kant wensen, is dat natuurlijk ook mogelijk. Daarom bieden wij onder andere een online marketing cursus aan. Hiermee kun jij jezelf of iemand binnen je organisatie opleiden tot online marketeer.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Loop eens binnen bij ons online marketing bureau in Deurne (regio Eindhoven) of neem vrijblijvend contact op met ons!

Peter Leenen Projectmanager & online marketeer

Klanten om trots op te zijn

Groot of klein, met een flinke dosis doorzettingsvermogen werken we intensief samen met toffe opdrachtgevers om klantreizen te optimaliseren.

Stuur een bericht!

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Online marketing bureau Eindhoven

  • Strategische online marketing aanpak
  • Meer online resultaat
  • Goed vindbaar in Google
  • Één aanspreekpunt, korte lijnen
  • Trotse winnaars FD Gazellen Awards 2016-2023
  4.8

  Gebaseerd op 43 beoordelingen

  Online marketing bureau Eindhoven

  • Strategische online marketing aanpak
  • Meer online resultaat
  • Goed vindbaar in Google
  • Één aanspreekpunt, korte lijnen
  • Trotse winnaars FD Gazellen Awards 2016-2023
  4.8

  Gebaseerd op 43 beoordelingen