Scroll

Online marketing bureau Eindhoven

 

Online marketing interessant voor jou?

Hierop kunnen wij voor 99% van de gevallen een resoluut antwoord geven, namelijk JA! Het inzetten van online marketing kan op veel verschillenden manier gedaan worden, denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • E-mail marketing
  • Google advertising
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Affiliate marketing
  • Social media advertising
  • Content marketing

Het inzetten van deze middelen staat echter niet gelijk gegarandeerd aan succes. Waar het om draait is het juiste verkeer binnenhalen. Verkeer dat converteert en ervoor zorgt dat je bedrijfsdoelstellingen gehaald worden. Wij bij Buro 3 kijken dan ook verder dan alleen maar goed online vindbaar zijn en zorgen voor het juiste verkeer. Verkeer dat converteert. Afhankelijk van jouw huidige situatie, stippelen we samen met jou een pad uit dat het beste past bij jou en je bedrijfsdoelstellingen (de online marketing strategie). Waarbij de perfecte schakel tussen jouw bedrijf en de behoefte van je doelgroep centraal staan.

 

De perfecte online marketing strategie

Wij werken, als online marketing bureau Eindhoven, volgens de STDC methode. Met deze methode spelen we in op de customer journey van de klant en spreken zo de juiste doelgroep aan op het juiste moment met een boodschap die aansluit bij de behoefte. De perfecte schakel op ieder klantmoment.

Samen online succesvol

Wij vergroten je online succes. Dit doen we niet alleen, maar samen met jou. Want daar geloven wij in: samen. Samen maken we realistische doelstellingen en bepalen we samen met ons team van marketingspecialisten een doordachte strategie met een ideale kanaalmix om niet alleen je doelgroep te bereiken, maar ook jouw bedrijfsresultaten te overtreffen. We zetten het beschikbare budget op een slimme manier in, om hier het maximale resultaat uit te halen. Samen gaan wij superslim te werk.

Buro 3 heeft mij geholpen 70% meer omzet te behalen

Carlo Bankers

Eigenaar van Horizon Motor Reizen

Lees het succesverhaal

Wat zijn de mogelijkheden?

Ieder bedrijf is natuurlijk anders en wij geloven niet in ‘one size fits all’. Daarom wordt er tijdens een kennismakingsgesprek achterhaald wat jouw doelstellingen zijn. Daarna is het tijd om een plan van aanpak op te stellen voor jouw online marketing inzet. Er moeten keuzes gemaakt worden waar en hoe we de doelgroep gaan bereiken en welke content en boodschap daarvoor nodig zijn.

We gaan aan de slag met:

  • Marketingdoelstellingen opstellen
  • Content mapping (welke content wordt waar ingezet in de verschillende fases van de klantreis)
  • Marketingfunnel uitwerken, welke kanalen gaan we inzetten in de verschillende klantreisfases

Mocht je meer zelf willen doen en slechts ondersteuning vanuit onze kant wensen, is dat natuurlijk ook mogelijk. Daarom bieden wij onder andere een online marketing cursus aan. Hiermee kun jij jezelf of iemand binnen je organisatie opleiden tot online marketeer.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met ons

 

Plan een vrijblijvende afspraak!
K

Klanten om trots op te zijn

Groot of klein, met een flinke dosis doorzettingsvermogen werken we intensief samen met toffe opdrachtgevers om klantreizen te optimaliseren.