Behaal meer succes met online marketing


Hoe we dat aanpakken? Samen! Cliche maar waar

Daar is geen standaard antwoord op. Wat doen we? Jou met je doelgroep verbinden. Je online vindbaarheid vergroten. Meer relevantie, inhoud en betekenis geven. Kortom: je online succes vergroten. En hoe we dat doen? In samenwerking met jou. Want daar geloven wij in: samen. We doen er alles aan om samen die online groei te realiseren. En met succes, zo hebben we in 2016 een FD Gazelle Award gewonnen waarmee we tot de 600 snelst groeiende bedrijven van Nederland behoren.

 

Diensten


Vanuit jouw doelstellingen bepalen we samen met ons team marketing specialisten een doordachte strategie met een ideale kanaalmix om je doelgroep te bereiken. We zetten het beschikbare budget op een slimme manier in, om hier het maximale resultaat uit te halen. Samen gaan wij super slim te werk.

Online marketing strategie

Online marketing strategie

Hoe behaal ik online meer succes? Welke kanalen moet ik inzetten? Online succes begint bij het formuleren van een slimme online strategie, duidelijke doelstellingen en taakverdelingen.

Google AdWords - Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine adverteren (SEA)

Wil je aanwezig zijn als de doelgroep expliciet op zoek is naar jouw producten of diensten? Dat kan vrij gemakkelijk door te adverten in zoekmachines zoals Google AdWords of Bing Ads. Vanwege de grote concurrentie moeten campagnes slim opgezet worden. Dit resulteert in een constante zoektocht naar de ideale balans tussen kosten en converterend verkeer.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

zoekmachine optimalisatie (SEO)

Met zoekmachine optimalisatie verbeteren we de vindbaarheid en relevantie van je website, zodat jij hoger in de organische zoekresultaten staat. Een relevante en vindbare website vergroot het aantal bezoekers, de gebruikerservaring en het gewenste eindresultaat.

E-mail marketing

E-mail marketing

Met e-mailmarketing bereik je je doelgroep op een persoonlijke en directe manier. Het is ideaal om klantenrelaties te versterken en verkopen te stimuleren. Door het gebruik van slimme software zijn alle activiteiten vanuit de nieuwsbrief meetbaar.

Social Media advertising

Social media advertising

Adverteren op Facebook, Instagram, Linkedin of Twitter is een uitstekende manier om jouw doelgroep te bereiken. Met social media advertising kun je het aantal volgers uitbreiden en meer verkeer naar je website generen door de juiste boodschap te tonen op de plek waar de doelgroep zich bevindt. Wij maken jouw social media accounts effectief en winstgevend.

Social media strategie

Social media strategie

Meer doen met social media? Goed plan, maar start met een doordachte strategie. Met een slimme strategie bereik je de juiste persoon op het juiste moment via het juiste kanaal. Niet zomaar schieten met hagel dus, dat kost tijd en levert nauwelijks wat op.

Cases om trBuro 3 hartjets op te zijn

Online opvallen, super goed vindbaar zijn en altijd inzicht hebben in (web)statistieken, wie wil dat nou niet? Het goede nieuws: wij kunnen helpen. Nog niet overtuigd? Check dan onderstaande cases.

Case:

Route 66 Reizen

De juiste doelgroep bereiken met slimme targeting

Bekijk case

Case:

Coolmix

Omzetgroei van +500% in 2016

Bekijk case

Case:

Restaurant Lieve Amsterdam

Kostenverlaging en meer converterende bezoekers via AdWords

Bekijk case

Meer werk zien?

Bekijk ons werk

Gratis online marketing scan?

Ja, graag!

Gratis online marketing scan

Niet algemeen, maar afgemeten en persoonlijk, gericht op waar kansen en verbeteringen liggen voor jouw bedrijf om meer succes te behalen. Je ontvang een GRATIS analyse- en adviesrapport van onze marketingninja's, vrijblijvend.