Scroll

Succesvol online adverteren op Google

Google Ads (Google AdWords) uitbesteden

Google Ads uitbesteden

 • 100+ accounts in beheer
 • 10+ Jaar Google Partner
 • Één aanspreekpunt, korte lijnen
 • Trotse winnaars van FD Gazelle Awards in 2016, 2017, 2018 en 2019
4.8

Gebaseerd op 24 beoordelingen

Meer online resultaat behalen?

Ben jij op zoek naar een gedreven online marketing bureau waar je je google ads campagnes aan kan uitbesteden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Even voorstellen

Hoi, wij zijn Buro 3. Jouw digitale marketing partner. En dat laatste menen we. Ondanks het feit dat je in ons systeem een klantnummer krijgt, ben je voor ons geen nummer. We willen graag met je samenwerken om op die manier een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Want dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait. Dit kan alleen door jouw kennis van de markt en onze jarenlange kennis van digitale marketing te combineren.

Onze gecertificeerde en ervaren specialisten helpen je het maximale uit je online campagnes te halen. Dat doen we namelijk graag. Als echte data nerds gaan we elke dag voor een maximale winst. Geen omzet. Winst. We zijn namelijk van mening dat winst altijd het resultaat moet zijn van Google Ads uitbesteden.

Daarom roepen we in onze cases ook niet dat we bijvoorbeeld +400% bezoekers hebben gehaald maar hebben we het over stijgingen in echte, harde resultaten. Want dat (en natuurlijk de kosten die er tegenover staan) is het enige dat telt.

Nog niet overtuigd van ons kunnen? Neem een kijkje bij onze cases of onze projecten om een beeld te krijgen van de mooie resultaten die we reeds voor andere bedrijven hebben gerealiseerd.

Waarom Google Ads uitbesteden?

AdWords uitbesteden heeft verschillende voordelen. Een aantal van deze voordelen zijn:

 • Meer conversies
 • Lagere kosten
 • Meer tijd voor je bedrijf

Anders gezegd: alles dat het voor jou mogelijk maakt om je volledig te focussen op wat je echt wil doen: ondernemen.

Hierover hebben we een uitgebreide blog geschreven, namelijk: 5 redenen waarom Google Ads (AdWords) uitbesteden je meer geld oplevert.

Bij het uitbesteden van Google Ads campagnes aan ons, is de eerste stap een strategie bepalen. Daaruit volgt dan een maatwerk aanpak waarmee we je bedrijf goed en winstgevend online kunnen promoten.

Google Ads uitbesteden?

Neem contact op met Mike

Mike van der Horst

Online marketeer

Onze Google Ads aanpak

Google Ads is een overkoepelende term voor verschillende advertentiemogelijkheden binnen Google. Zo kan je gebruik maken van Search, Shopping, Display, Video en zelfs App promoten campagnes.

Gebaseerd op jouw doelen en onze ervaring, stellen we een gepersonaliseerd plan op om jouw doelstellingen te behalen waarbij we gebruik maken van één of meerdere van deze diensten. Daarbij maken we nooit gebruik van langdurige contracten. Zo zit jij nooit ergens aan vast.

zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO) icoon

Google Search

Maak gebruik van overtuigende tekstadvertenties wanneer mensen zoeken op specifieke woorden.

icoon shopping

Google Shopping

Laat je producten zien aan consumenten wanneer ze zoeken naar het product.

Google Display

Laat (bewegende) beelden zien aan internetgebruikers via Google en/of YouTube.

icoon video marketing

Google Video

Promoot je product/dienst of merk via reclamevideo's op YouTube.

Google App

Promoot je app via de verschillende netwerken binnen Google.

Google Ads scan: inzicht krijgen in je advertentie account

Wil jij je online marketing resultaten maximaliseren? Vul dan onderstaand formulier in en één van onze gecertificeerde SEA specialisten geeft een gratis en vrijblijvende second opinion over je account. Nadat je de scan hebt aangevraagd, plannen wij een videogesprek in om jouw account live door te nemen.

We delen graag onze kennis en geven je advies over onder andere:

 • Quick wins waarmee je morgen kosten bespaart
 • Hoe je het rendement van je account verhoogd
 • Campagnestructuur
 • Demografische targeting
 • Relevantie van zoekwoorden
 • Effectieve advertenties

Gratis Google Ads scan

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Transparante werkwijze

  Het belangrijkste onderdeel in elke goede relatie (werk of privé) is communicatie. Ook wij vinden dit enorm belangrijk. Daarom kiezen we bewust voor een transparante werkwijze waarbij jij volledig inzicht krijg in de campagnes.  Dit doen we middels een maandelijkse rapportage waarin we duidelijk je resultaten toelichten. Daarnaast krijg je natuurlijk volledige toegang (bij nieuwe accounts) zodat je zelf ook in de campagnes kan kijken.

  Online marketing traject

  Google Ads is slechts een onderdeel van digitale marketing. Jouw (potentiële) klanten zijn actief op verschillende kanalen zoals sociale media, zoeken via Google/Bing, YouTube, … . Elk van deze kanalen is voor jou een kans om je product/dienst of je merk te promoten. Maar, dan moet je wel aanwezig zijn op deze kanalen. Met een goed uitgedachte full-funnel online marketing strategie laat je al deze kanalen op elkaar aansluiten en haal je er zo goed mogelijke resultaten uit.

  Aangezien elk bedrijf anders is, is ook elke strategie en traject maatwerk. Zo sluiten we de beschikbare kanalen zo goed mogelijk aan op jouw bedrijf.

  Samen online succesvol worden?

  Neem contact op. Kost slechts een paar minuten tijd.

  Mike van der Horst Online marketeer

  Google Ads uitbesteden

  • 100+ accounts in beheer
  • 10+ Jaar Google Partner
  • Één aanspreekpunt, korte lijnen
  • Trotse winnaars van FD Gazelle Awards in 2016, 2017, 2018 en 2019
  4.8

  Gebaseerd op 24 beoordelingen