Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk :) x

Scroll

4.8

Gebaseerd op 43 beoordelingen

Digitale marketing opleiding en cursussen:

  • Binnen 6 maanden een online marketeer binnen je organisatie

  • 1-op-1 begeleiding door ervaren professionals

  • Leertrajecten worden afgestemd op de praktijksituatie

  • Learning on the job

Online marketing opleiding

Je wil ‘iets’ met online marketing doen, maar weet niet waar te beginnen? Dan is de online marketing opleiding van Buro 3 zeker iets voor jou.

SEO cursus

Wil jij beter gevonden worden in Google, maar weet je niet hoe? Met de unieke combinatie van online leren en coaching door een ervaren professional word jij expert in SEO.

Google Ads cursus

Tijdens de Google Ads cursus leiden we je op tot Google Ads specialist. Neem zelf de controle over het advertentiebudget en verhoog het rendement.

Google Analytics cursus

Google Analytics geeft jou de essentiële inzichten die je nodig hebt om vervolgstappen te zetten binnen jouw bedrijf! In de cursus leer je hoe je deze tool optimaal in kunt zetten.

Effectieve website cursus

Wil jij een effectieve website opzetten en beheren voor jouw bedrijf maar mis je kennis en ervaring? Met onze effectieve website cursus ben jij hiertoe in staat.

Social Media volledige cursus

‘Iedereen doet iets met social, dus ik kan niet achterblijven’… Maar hoe pak je dat nou aan?

Social Media beheer cursus

Wil jij een effectieve social media strategie opzetten en beheren voor jouw bedrijf maar mis je kennis en ervaring?

Social Media advertising cursus

Bij een effectieve social media strategie hoort natuurlijk ook adverteren via de kanalen die voor jou belangrijk zijn. Wil jij dit nou ook maar mis je kennis en ervaring? Met onze social media advertising cursus ben jij instaat om effectieve social campagnes te draaien.

Facebook en Instagram cursus

Facebook en Instagram zitten bomvol mogelijkheden en met onze training kom je in aanraking met al deze mogelijkheden. Met deze cursus leer je hoe je deze kanalen succesvol in kunt zetten voor jouw bedrijf.

WordPress CMS training

Zelf je website onderhouden? Dat kan, hoe je dit doet en waar je rekening mee moet houden leer je tijdens onze WordPress CMS training.