Scroll

Buro 3 update

Wij werken vanuit thuis en zijn ‘gewoon’ bereikbaar

peter_web

Zoals de meeste bedrijven hebben wij de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet gevolgd.  Gezien de recente besluiten en onze zorgplicht naar onze medewerkers en klanten, hebben we besloten om vanaf afgelopen vrijdag volledig remote (thuis) te gaan werken. Ons kantoor is op dit moment dus gesloten. We zullen dit in ieder geval doen t/m 6 april.

Wij hopen met deze maatregel onze medewerkers te beschermen en verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Wat voor effect dit heeft op onze bereikbaarheid en afspraken lees je verderop in dit blogartikel.

Hoe zit het met bereikbaarheid?

Als digitaal bureau zijn we goed voorbereid op het thuiswerken. Al onze medewerkers zijn voorzien van een thuiswerkplek en werken volledig vanuit de cloud. Dit betekent dat we ‘gewoon’ bereikbaar zijn en zoals je van ons gewend bent via 0493 – 846771 of via bekende e-mailadressen. Bovendien kunnen we ‘gewoon’ vooruit, dus alle projecten zullen doorlopen zoals deze zijn ingepland.

Hoe zit het met afspraken?

Ons doel is om alle afspraken door te laten gaan. De afspraken zullen echter vanaf nu altijd verlopen via een digitale afspraak. Graag nodigen we jullie uit voor een Video Call via Google Hangouts.

  • Heb jij een fysieke afspraak staan voor de komende 2 weken? Onze medewerkers zullen dan met jou in contact treden om de afspraak aan te passen naar een digitale afspraak.
  • Tijdens de Video Call kunnen meerdere mensen aansluiten vanuit onze of jullie kant.
  • Tijdens de Video Call kunnen we ook elkaars scherm delen (screen share) om het gesprek te verduidelijken met extra informatie, documenten of voorbeelden.
  • Je hoeft geen Google account te hebben om deel te nemen aan een Video Call.

En als je je afvraagt of dat goed werkt? Het antwoord is ja, want zelfs onze vrijdagmiddagborrel afgelopen vrijdag is gewoon door kunnen gaan:

Heeft het coronavirus een negatief effect op jouw business?

Mocht je nog geen contact met ons gehad hebben over de effecten van het Coronavirus op jouw business en je dit wel ervaren. Neem dan contact met ons op om samen met elkaar te zoeken naar een creatieve oplossing, zodat we ervoor zorgen dat we met z’n allen zo goed mogelijk door deze onzekere periode komen.