Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk :) x

Scroll

Revolve Development X George&Harrison X Buro 3

FRESH & LIVE: nieuwe website Revolve Development ๐Ÿ’ฅ

daan_web

Revolve Development is een dochteronderneming van JAJO, maar noemt zichzelf liever het brutale zusje. En wij snappen waarom! Als creatieve conceptontwikkelaar gaat de start-up voor impact. Door het veranderen van vastgoed in duurzame plekken leveren ze een positieve bijdrage aan het milieu.

Aan ons de mooie taak om het innovatieve webdesign door George&Harrison, een creative studio uit Eindhoven, te vertalen naar een werkende en gezonde website. Door de inzet van alle partijen is het wereldwijde web een hele gave website rijker! Je checkt โ€˜m hier: www.revolve-development.nl

Een technisch sterke en supergezonde website

Implementatie van innovatieve elementen

Samenwerking met meerdere partijen

Lime Groen, moet je doen!

De unieke uitstraling van Revolve Development vraagt om een innovatieve website van hetzelfde niveau. Partner George&Harrison bracht ons een strak design vol diverse innovatieve effecten die je terugziet op elke pagina. Het scala aan scroll- en hover-effecten geven deze website een hele eigen twist. Maar… de lime groene R die over de paginaโ€™s danst, steelt natuurlijk de show.

Innovatieve elementen

Succesvolle implementatie van scroll- en hover-effecten.

Zoekfunctie

De website is voorzien van een slimme zoekfunctie, zo kunnen bezoekers nog beter navigeren en sneller vinden waar ze naar zoeken.

Een technisch sterke en gezonde website

De techniek en gezondheid van een website is voor ons net zo belangrijk als de visuele uitstraling. De uitstraling is natuurlijk het eerste wat je ziet wanneer je op een website komt. Maar we weten allemaal dat een trage of niet goed functionerende website frustrerend is. Daarom realiseerde ons team wederom een technisch sterke en gezonde website, deze keer voor Revolve Development.

Direct na livegang krijgt de website al een knetterhoge gezondheidsscore van een kleine 90. Dit getal geeft de algehele gezondheid van een website weer. Eventuele problemen worden geรซvalueerd, en ook de impact van deze problemen weegt zwaar. Met de succesvolle gezondheidsscore valt de website van Revolve in de hoogste categorie voor gezonde websites!

Wat vinden ze er bij Revolve Development van?

De klant is koning. Dus wat vinden ze bij Revolve Development van hun nieuwe website? Founders Tom & Alma vertellen je het graag: Review_Revolve 2023

Dit mooie compliment waar we enorm blij mee zijn is een mooie afsluiting van deze case.

 

 

Jouw online zichtbaarheid vernieuwen?

Stuur Peter een mail!

Peter Leenen

Projectmanager & online marketeer