Scroll

Fullservice kantoor dat je als groeiende ondernemer op alle fronten terzijde staat

Van ambitie naar succesvolle website voor Van Lierop Advies

arno-web

Nadat we de website voor zusterbedrijf Fink hebben mogen realiseren, was de website voor Van Lierop Adviseurs en Accountants aan de beurt. Zij zijn een advies- en accountantskantoor dat net als FinK gevestigd is in Deurne. Het bedrijf bestaat al ruim 15 jaar en in de loop der jaren zijn ze uitgegroeid tot een volwaardig full service kantoor.

Van Lierop Adviseurs en Accountants heeft een nieuwe huisstijl laten ontwikkelen en dit moest natuurlijk worden meegenomen bij het ontwerp van de nieuwe WordPress website. Daarnaast hebben we ook meegedacht bij de positionering en strategie voor Van Lierop.

Mock-up van de homepage van de nieuwe website voor Van Lierop Advies op iMac, Macbook en iPhone.

De vier ondernemersfases

Voor Van Lierop zijn de vier verschillende ondernemersfases heel belangrijk. Ze geloven namelijk dat iedere fase zijn eigen uitdagingen heeft. Er is daarom gekozen om de doelgroep te segmenteren in de startfase, groeifase, stabiliteitsfase en slotfase. De fases zijn terug te vinden in het menu, maar ook goed zichtbaar op de homepagina, zodat je direct kunt doorklikken naar een fase. Bezoekers worden op deze manier eenvoudig naar de juiste informatie geleid.

Daarnaast zijn klantverhalen ook een belangrijk onderdeel op de website. Deze klantverhalen vind je terug op de desbetreffende ondernemersfase pagina. Bij de klantverhalen kan de bezoeker lezen hoe Van Lierop de klant heeft geholpen met zijn of haar uitdaging.

Vacaturemodule van de nieuwe website voor Van Lierop Advies.

Van Lierop past de dienstverlening en expertise aan op de klanten. Bij de diensten zie je dus ook direct welk team lid je hier het beste mee kan helpen, vervolgens kan je eenvoudig contact opnemen.

Om alle kennis in huis te hebben, zijn ze ook regelmatig op zoek naar nieuw personeel. Door middel van de vacaturemodule kan Van Lierop eenvoudig nieuwe vacatures op de website plaatsen. Met behulp van een formulier kan er direct op de vacatures worden gereageerd.

Administratie pagina van de nieuwe website voor Van Lierop Advies.