Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk :) x

Scroll

Vacature

Marketing-minded projectmanager

Vacature: marketing-minded projectmanager

Zijn een strakke planning en nauwkeurig werken he-le-maal jouw ding? Krijg jij veel energie tijdens het organiseren van uitdagende projecten en ben jij een echte controlfreak met een scherp oog voor detail? Als je daarnaast een passie hebt voor het leiden van projecten, resultaatgericht werkt en sterk bent in communicatie, lees dan snel verder!

Buro 3 zoekt een enthousiaste projectmanager met een (content)marketing achtergrond om ons team te versterken. Als projectmanager werk je nauw samen met het marketing en developmentteam, vorm jij de onmisbare schakel tussen marketing en webdevelopment en ben je verantwoordelijk voor de tone of voice, tekstuele en visuele invulling van webprojecten. Je bent verantwoordelijk voor de succesvolle uitvoering van web- en marketingprojecten en waarborgt de kwaliteit van het eindresultaat, zodat het uiteindelijke resultaat aan de wensen van de klant en onze kwaliteitsstandaarden voldoet. Naast het leiden van de verschillende projecten werk je ook mee in ons enthousiaste marketing team. Ben jij die gedreven projectmanager die wij zoeken? Solliciteer dan nu!

Dit ben jij als projectmanager

 • Je hebt uitstekende plan skills en werkt gestructureerd: de planning is in één oogopslag duidelijk voor het hele team en de opdrachtgever
 • Het overzicht bewaren is voor jou een eitje
 • Je bent sterk in contact met klanten én collega’s
 • Ervaring met (content)marketing en (web)design is een pré
 • HBO werk- en denkniveau
 • Je bent op korte termijn en 24 tot 34 uur beschikbaar
 • Je staat sterk dankzij minimaal 2 jaar relevante werkervaring die je hebt opgedaan

Buro wie?

Wij zijn Buro 3, een digitaal marketingbureau in Asten dat niet voor de klant werkt, maar mét. We geloven dat zakelijke vriendschappen leiden tot succes. Een slimme, toegewijde club met een obsessieve focus op resultaat, want dat telt. Wij zijn geen ja-knikkers, maar vragenstellers onder het motto: eerst nadenken, dan doen.

Onze missie is bedrijven klantgerichter maken door ze te leren vanuit de klantreisgedachte te handelen en te luisteren naar hun klanten. Wij helpen bedrijven onderbouwde keuzes te maken zodat elke marketingeuro zo goed mogelijk besteed wordt. Wij geven invulling aan en optimaliseren digitale aspecten van de klantreis.

Matchen we?

Ons team ademt een aantal gedragskenmerken. Het belangrijkste is dat deze kenmerken bij jou passen, op de tweede plaats komen je ervaring en skills. Wanneer deze kenmerken jou op het lijf geschreven zijn word je gelukkig bij Buro 3, anders niet:

Behulpzaam

Wij zijn geen verkopers, we helpen klanten.

Kennisdeling

Met het delen van kennis en ervaring bouwen we zakelijke vriendschappen op.

Collega’s helpen

We zijn teamplayers en kunnen blindelings op elkaar bouwen.

Betrokken

We leven ons in, zijn pro-actief en werken samen.

Gedreven

We zijn leergierig en doen het beter dan anderen. Wij zijn succesvol als onze klanten accelereren.

Wat we jou te bieden hebben

Je komt terecht in een hecht team van ervaren marketingspecialisten en webdevelopers waarin veel wordt geëxperimenteerd, niets te gek is en een plek waar ideeën snel kunnen worden opgepakt en uitgevoerd. We werken met korte lijntjes waar iedereen klaar staat om een ander te helpen. Daarnaast vinden we jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk, daarom heb je de ruimte om jaarlijks eigen gekozen trainingen, workshops of cursussen te volgen. Kortom een toffe werkomgeving waar veel ruimte is voor creativiteit, zelfstandigheid en (persoonlijke) ontwikkeling.

En verder…

 • Een lekker salaris
 • Een open en informele cultuur zonder te veel hiërarchie. We doen het samen!
 • In ons nieuwe kantoor ligt de focus op een gezonde en fijne werkplek met ‘fitte’ kantoormeubelen als een surfboard, ergonomische muis en een eigen zit-sta bureau
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (MacBook Pro van de zaak, pensioenregeling)
 • Sinds 2023: Een vierdaagse werkweek; we vinden een goede werk/privé balans belangrijk dus werken we maximaal 4 dagen – work hard, enjoy hard! (Lees meer over onze 4-daagse werkweek)
 • Borrels, dagelijkse potjes tafelvoetbal en leuke teamactiviteiten (check onze personeelstrip naar Schotland)

Kom jij ons team versterken?

Als je tot hier bent gekomen met lezen, is het waarschijnlijk tijd dat we een kopje koffie gaan drinken. Vertel ons in een korte, toffe mail (of brief via de postduif, rooksignalen of een andere manier die ons bereikt) wat je drive en ervaring is en stuur dit naar peter@buro-3.nl. We zoeken iemand die zo snel mogelijk bij ons aan de slag kan, dus wacht niet langer en zet iets op papier! Zien we je snel?

Pro-tip voor de oplettende kijker: vergeet niet je mail te beginnen met “Hey Peter”, in plaats van “Geachte meneer Leenen”.

Neem contact op met Peter

Stuur Peter een mail

Peter Leenen

Marketingstrateeg