Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk :) x

Scroll

Komt de naam je bekend voor?

2x Daan bij Buro 3

daanverber_web

Hey! Weer een nieuwe medewerker bij Buro 3, de eerste Limburger bij het marketingteam – tijd voor vlaai! ๐Ÿฅณ

Mijn naam is Daan Verber, ik ben 23 jaar oud en woon in Beringe. Ik heb onlangs mijn bachelor Commerciรซle Economie behaald en ben snel hierna op zoek gegaan naar mijn eerste uitdaging in het bedrijfsleven. Deze uitdaging heb ik gevonden bij Buro 3! Ik ben in april gestart als junior performance marketeer.

Mijn doel is om in de komende jaren door te groeien tot volwaardig online marketeer met een specialisatie in SEA/SEO. Hiernaast wil ik mij graag verdiepen in de mogelijkheden van audio branding (het bewust inzetten van geluid om de merkidentiteit te versterken). Van jongs af aan heb ik al veel interesse in de digitale omgeving; altijd nieuwe dingen proberen en blijven ontdekken. Tijdens mijn studie heb ik mij verder verdiept in online marketing en data analytics.

Ik ben al mijn hele leven gek van muziek en maak het ook zelf. In mijn tienerjaren ben ik begonnen met het maken van hardstyle en ben met de jaren (gelukkig) overgestapt naar het produceren van funky, soulful hip-hop muziek. Deze muziek verkoop ik ondertussen online aan artiesten over de hele wereld. Super vet! Hierdoor is mijn interesse in online marketing dan ook aangewakkerd. Want ook mijn muziek verkoopt zich helaas niet vanzelf. ๐Ÿ˜‰

In mijn vrije tijd houd ik mijzelf fit door te sporten met eigen lichaamsgewicht. Niet tussen de zwetende mensen in de sportschool, maar lekker in de buitenlucht! Verder vind ik het supertof om verre reizen te maken. Na mijn studie ben ik naar New York gevlogen om de betonnen jungle te verkennen. Aanstaande zomer staat het tegenovergestelde op de planning: Noord-Afrika!

Waarom Buro 3?

Werken bij Buro 3 spreekt mij zeer aan door de afwisselende, uitdagende en flexibele werksfeer! Een klein en gezellig team met allemaal hetzelfde doel: klanten zo goed mogelijk helpen. Daarnaast krijg ik bij Buro 3 de mogelijkheid om mijzelf te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk niveau. Ik kan niet wachten om zelf klanten te ondersteunen met leadgeneratie, online vindbaarheid en sterke advertenties.

Wat ga ik doen?

Tijdens mijn eerste 7 maanden bij Buro 3 ga ik een interne opleiding volgen tot performance marketeer. Hier hoop ik alle ins-en outs te leren over het vak, om deze kennis te gebruiken om het leven van alle klanten gemakkelijker te maken!