Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk :) x

Scroll

Het was een geslaagd feest!

Terugblik jubileumfeest 10 jaar Buro 3!

peter_web

Daar is ie dan, te terugblik op ons geslaagde 10-jarig jubileumfeest. In september 2019 bestonden wij alweer 10 jaar en dat hebben we gevierd met onze klanten, vrienden en familie onder het genot van interessante sprekers een hapje en een drankje (of 2)! Benieuwd hoe het was? Check de aftermovie.

Wij willen iedereen bedanken voor de opkomst, enthousiasme en hulp, zonder jullie was het niet zo’n succes geweest. Speciale dank gaat uit naar:

  • De Vaste Clique, voor de foto’s en aftermovie!
  • Joris en Martijn – Party en Catering Deurne, voor de goede catering en bar met speciaalbier van de tap ๐Ÿ˜‰
  • ‘T Streeckhuys, voor het overheerlijke diner
Buro 3 10 jaar joris en martijn bar deurne

Inspirerende middag en gezellige avond

In de afgelopen 10 jaar hebben wij veel inspirerende ondernemersverhalen van onze klanten van dichtbij mogen meemaken. We wilde niet zomaar een borrel organiseren die alleen in het teken stond van Buro 3, maar wilde juist deze ondernemersverhalen delen om onze gasten niet alleen een hapje en een drankje aan te bieden, maar ook te inspireren. En dat is zeker gelukt. Daarom een speciale dank aan onze sprekers.

Emile Peels van ABC E BUSINESS beet het spits af en deelde de uitdagingen die hij als ondernemer heeft overwonnen waarmee zijn bedrijf een flinke groei heeft gemaakt.

Carlo Bankers, eigenaar van Horizon Motor Reizen, vertelde over de omslag van ongelukkige IT consultant naar het volgen van zijn hobby: motorrijden. En hoe hij is omgegaan met de snelle groei van zijn bedrijf.

Eline Mansvelt, trendonderzoeker bij Six Fingers, gaf een inspirerende trendpresentatie en vertelde hoe deze trends jou kunnen helpen om de toekomst van je onderneming vorm te geven.

Sprekers tijdens 10-jarig jubileum Buro 3 Deurne

Jubileum biertjes: Buro 3 IPA en Sterk Blond

We hebben iedereen naar huis gestuurd met een uniek bedankje, namelijk ons eigen gebrouwen bier ;). De smakelijke Buro 3 Sterk blond; een bijzonder fris Belgisch krachtig blondje, en de Buro 3 IPA; een fruitige IPA met een intense smaakbeleving. De eerste ratings op Untappd druppelen binnen.

Cliquejes door De Vaste Clique

Een aantal foto’s van de middag en avond. Alle foto’s van het 10-jarig jubileumfeest zijn te bekijken op onze Facebookpagina.

tafelvoetbal 10 jaar feest
Biero 3