Scroll

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers

Succesvolle lancering van de nieuwe website voor BTG ๐ŸŒ

We zijn enthousiast om jullie te vertellen over onze nieuwste samenwerking met BTG (Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers)! Het ontwerp en de ontwikkeling van hun gloednieuwe website resulteert in een gave website die voldoet aan alle wensen en eisen. MASC Company droeg een belangrijke rol in het succesverhaal van dit project: als betrouwbare schakel tussen BTG en ons team, zorgden zij ervoor dat de communicatie soepel verliep en alle partijen met de neuzen in dezelfde richting stonden. Het resultaat is een sterke website waar de klant en alle betrokken partijen meer dan tevreden mee zijn.

๐Ÿ‘€ De website liever met eigen ogen bekijken?

Een vliegende start

Het proces begon met een basisontwerp vanuit MASC Company. Dit summiere ontwerp vormde de solide basis waarop we verder konden bouwen. Het gaf ons een duidelijk beeld van de gewenste look-and-feel van de website. Met dit ontwerp in handen begonnen we met het echt tot leven brengen en upgraden van het design door het ontwerp van nieuwe elementen en paginaโ€™s. Leuk! Tussentijdse meetings met BTG resulteerden in nieuwe verbeteringen en een resultaat waar alle partijen helemaal achter staan.

Nadat het ontwerpproces was afgerond, werd het tijd om aan de slag te gaan met het bouwen van de website. Onze developers werkten hard om een gezonde, goed werkende website neer te zetten die aansluit op het design en aan alle eisen voldoet die een goed functionerende website nodig heeft.

We zijn trots op het eindresultaat, dit is voor ons het bewijs van de vruchtbare samenwerking tussen BTG, MASC Company en ons eigen team. We kijken uit naar de volgende projecten op de planning om onze klanten te helpen hun online aanwezigheid te vernieuwen met een frisse website.

Ook jouw online zichtbaarheid vernieuwen?

Neem contact op!

Peter Leenen

Projectmanager & online marketeer