Scroll

Stef vliegt het team van Buro 3 binnen!

Stef komt aanvliegen

stef_web

Hallo ๐Ÿ‘‹๐Ÿฆœ ik ben Stef, 23 jaar en woon in Mariahout. Momenteel studeer ik nog in het laatste semester van mijn opleiding aan het Fontys ICT & Media Design. Het komende halfjaar ga ik bij Buro 3 aan de slag voor mijn stageproject. Hier ga ik onderzoeken hoe ik het team nog efficiรซnter kan laten werken.

Voor ik bij Buro 3 aan de slag ging stond ik al om รฉรฉn ding bekend, namelijk mijn vogel genaamd Kwibus. Kwibus vind het leuk om mee te praten tijdens online meetings en dus ook online sollicitatie gesprekken. Het verhaal van een vogel die op mijn hoofd zat ging al snel rond bij Buro 3, zo stond ik bekend om mijn vogel, Kwibus.

Waarom Buro 3?

Een oud klasgenoot van mij vertelde over een fantastische stage ervaring die ze bij Buro 3 heeft opgedaan. Na Buro 3 op te zoeken was ik meteen verkocht. Een bedrijf dat veel geeft om zijn/haar klanten en vice versa. Het lijkt me super om mensen blij te maken met mijn werk dus ik solliciteerde meteen!

Wat ga ik doen bij Buro 3?

Tijdens mijn stage stort ik me volledige op een plug-in voor Buro 3. Een plugin die het leven van mijn collegaโ€™s makkelijker moet maken. Hoe en wat weet ik zelf ook nog niet maar daar komen we maar op รฉรฉn manier achter!