Scroll

ICT & Media Design

Stagiaire met pit, welkom Britt!

britt-768x960-min

Hallo! Ik ben Britt, 25 jaar, geboren en getogen in Asten. Daarna ben ik naar Someren verhuisd. Verschillende studenten krotten in verschillende steden later, woon ik nu eindelijk weer in het rustige Asten. En gelukkig ook weer in een echt huis!

Ik ben er meestal gamend te vinden: er is een ruime keuze uit verschillende consoles, laptops en TV’s. Daarnaast kijk ik graag Netflix of Disney series met mijn vriend, verslind ik een grote hoeveelheid boeken of BBQ ik met vrienden. Ook ga ik graag naar metal en hard rock festivals door heel Europa.

Zou je niet zeggen hè, zo’n rustige, kleurrijk geklede meid met gebloemde schoenen die naar zulke harde muziek luistert! 😉

Waarom Buro 3?

Ik was op zoek naar een stagebedrijf waar ik meer kan leren over front-end development, maar waar ik ook lekker kan designen. Ik vind het ook erg belangrijk dat ik me er op mijn gemak voel en niet de 500e stagiaire werd die rondloopt. En dat natuurlijk het liefste in het gezellige Brabant.

Na een beetje rondneuzen op het wereldwijde web, kwam ik Buro 3 tegen. Ik vond de vacature voor ICT & Media Design stagiaire perfect bij mij passen, aangezien dat goed aansluit op de ICT opleiding die ik momenteel volg. Dat ze ook nog eens gevestigd zitten in de buurt van Asten, was al helemaal mooi meegenomen! Daarom besloot ik om op de website van Buro 3 verder rond te speuren en meer informatie te vergaren. Toen ik de medewerkers profielen over tafelvoetbal, bier, festivals en tosti’s las, werd ik meteen enthousiast. Maar toen ik het profiel van office-dog Sammie zag, was ik meteen verkocht!

Wat ga ik doen?

Naast ervaring opdoen als front-end developer, ga ik natuurlijk ook een stageopdracht uitvoeren. Ik ga onderzoek doen naar hoe Buro 3 zijn producten en diensten aanbiedt aan de klant, wat voor informatie hierin ontbreekt en wat er juist goed gaat.

Vervolgens ga ik een digitale tool opzetten, waarmee het voor klanten duidelijker wordt wat voor producten en (extra) diensten Buro 3 allemaal aanbiedt. Ik wil daarmee ook benadrukken wat de voordelen hiervan zijn voor de klanten van Buro 3 en hun bedrijven.

Ik heb er zin in om hier super veel te leren! Wil je weten waarom ik liever thee drink als koffie? Of heb je een goede tip voor mijn onderzoek? Stuur dan gerust een mailtje naar britt@buro-3.nl.