Scroll

Communication & Multimedia Design

Stage bij Buro 3, witte nie!

brian

Hoi! Mijn naam is Brian, maar ik zie ook vaak genoeg Brain in de aanhef staan als ik een e-mail ontvang. In ben 26 jaar oud, woon in Nuenen, studeer Communication & Multimedia Design aan Avans Hogeschool in Den Bosch en ben de komende maanden trots stagiair bij Buro 3!

Naast mijn studie, zorg ik er bij IKEA Eindhoven voor dat het magazijn gevuld is en dat de bestellingen op tijd worden verzameld. In mijn vrije tijd ben ik vaak op verschillende festivals te vinden, van Lakedance tot en met een weekend Defqon 1. Tussendoor probeer ik (vooralsnog tevergeefs) in de hoogste rang te komen op Mario Kart.

Waarom Buro 3?

Ik was op zoek naar een meewerkstage die bij mij past als persoon, mijn studie en aansluit bij mijn interesses. De studie Communication & Multimedia Design is erg breed, maar ik wil me vooral ontwikkelen op het gebied van webdesign en development. Daarnaast is het voor mij belangrijk dat er een gezellige sfeer heerst binnen een bedrijf en dat ik word meegenomen in echte projecten met echte klanten.

Via een contactpersoon die al langer klant is bij Buro 3, kreeg ik het voorstel om als stageopdracht een redesign te doen voor zijn website. Ik ben direct de website van Buro 3 gaan bekijken en kwam al snel tot de conclusie dat de combinatie Buro 3 en deze opdracht perfect zou zijn voor mij! Met die gedachte heb ik contact opgenomen en de eerste gesprekken hebben dit voor mij alleen maar bevestigd.

Wat ga ik doen?

Tijdens mijn opleiding heb ik al enige kennis mogen maken met front-end developing en het ontwerpen van websites en user interfaces. Doordat ik enorm veel interesse heb in deze vakgebieden, hoop ik hierin de komende periode zoveel mogelijk te leren en ervaring op te doen.

Naast een hele hoop te leren van de ervaren mensen binnen Buro 3, ga ik flink aan de slag met de redesign van de website van de klant. Daarnaast hoop ik mijn steentje bij te dragen bij andere projecten die ze hebben lopen! Ik heb er enorm veel zin in en ik ben benieuwd wat het mij en Buro 3 gaat brengen.

Wil je graag weten in welke rang ik momenteel zit op Mario Kart, of wil je een keer samen racen? Stuur dan een mailtje naar brian@buro-3.nl.