Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk :) x

Scroll

Inspelen op de klantreis

95% meer websitebezoekers in 2020 voor Keep it secret store

icoon shopping

ROAS behaald van 11.84 met Google Ads

Bezoekersaantallen +95%

email marketing icoontje

Nieuwsbrief inschrijvingen +85%

Keep it Secret Store is zo’n geweldig adresje dat je stiekem liever niet met anderen deelt en waar je het ene na het andere item aantreft welke je echt moet hebben. Elke echte mode liefhebber is natuurlijk altijd en overal op zoek naar de fijnste boetieks met unieke items die niet overal te koop zijn, waar niet iedereen in loopt en waar je fashion-hart sneller van gaat kloppen. Keep it Secret Store heeft de meest fantastische collecties van de fijnste merkjes uit Nederland, Parijs, Milaan, LA, Scandinavië, Australië en de rest van de wereld.

De uitdaging

In een markt waarin het heel normaal is om alle wenselijke maten te bestellen staan de marges en bezorgdiensten meer onder druk. Hoe kan Keep it secrest store omgaan met deze ontwikkeling om zo meer omzet te genereren met gelijktijdig minder retouren.

De oplossing

Voor Keep it secret store zijn we aan de slag gegaan met het inspelen op de diverse klantreizen. Daarbij hanteren we een tweeledige strategie, waarbij we onderscheid maken in always on en een impuls gedreven aanpak.

Bij de always on strategie spelen we in op het zoekgedrag van de klantreis. We optimaliseren de organische resultaten en zetten zowel Google Search ads als Shopping in.

Bij de impuls gedreven strategie gaan de campagnes aan rondom sale en seizoensperiode.

Het resultaat

Door onderscheid te maken in de klantreis en aanpak is de ROAS verbeterd en worden er meer verkopen gegenereerd in sale periodes tegen een hogere marge.

icoon shopping

Google Ads

Effectief adverteren via zoekadvertenties en shopping heeft een ROAS van 11.84 opgeleverd.

Bezoekersaantallen

Het juiste verkeer naar de website krijgen. Middels een overal online marketingstrategie zijn de bezoekersaantallen gestegen met 95%

email marketing icoontje

Nieuwsbrief inschrijvingen

E-mail marketing effectief inzetten om de doelstellingen te behalen. Het aantal nieuwsbriefinschrevingen steeg met 85%.