Scroll

Nieuw webdesign met betere vindbaarheid

Perrée & Partners: verzekerd van een sterke website

Het leven zit vol risico’s. Bij Perrée & Partners kan iedereen terecht die een verzekering nodig heeft, voor wat dan ook. Ze zorgen ervoor dat je jezelf tegen al deze risico’s verzekert. Perrée & Partners kwam bij ons met de vraag of we een frisse, goed zichtbare website konden bouwen. Ons antwoord? Jazeker, dat verzekeren wij jullie!

‘’Kunnen jullie onze verouderde website redesignen, want wij krijgen alsmaar te horen dat de website niet uitstraalt wie wij zijn als kantoor?’’

Dat was de exacte vraag waarmee financieel dienstverlener Perrée & Partners naar ons toe kwam. Het bedrijf, met meerdere kantoren over heel Nederland gespecialiseerd in de financiële dienstverlening, wilde eigenlijk enkel een nieuwe website, maar kwamen er gaandeweg achter wat Buro 3 nog meer voor hen kon betekenen…

Het resultaat is een nieuwe, frisse website die ook nog eens verbeterde organische rankings oplevert voor Perrée & Partners. Dat klinkt als de ideale oplossing, toch? Je bekijkt de website hier: https://perreepartners.nl/

Interactieve landkaart

Bij een bedrijf met meerdere kantoren is het creatief in kaart brengen van de kantoren altijd een uitdaging. Wij grepen die uitdaging met beide handen aan en maakten een interactieve landkaart die uitlicht welke kantoren onderdeel zijn van Perrée & Partners. Een ontzettend gave feature van deze website wat ons betreft!

Betere organische vindbaarheid

Tijdens het zoekwoordenonderzoek, wat wij altijd adviseren, kwamen we kansen tegen om de vindbaarheid van Perrée & Partners te verbeteren. Toen we hen ook hadden overtuigd van deze kansen, hebben we direct een plan opgesteld om dit structureel aan te pakken. Zo zorgen wij dat deze gave nieuwe website ook gevonden kan worden!

En nu…?

Nadat de eerste mooie online resultaten binnenkwamen is besloten om een samenwerking aan te gaan om de organische ranking nog verder te verbeteren door focus op SEO. Daarnaast blijven we de website verder doorontwikkelen, zodat we van dit geslaagde project een nog geslaagder project kunnen maken!

Wat vinden ze bij Perrée & Partners van dit project?

Het lijkt ons wel duidelijk dat wij laaiend enthousiast zijn geworden van dit project, maar wat vinden ze er bij Perrée & Partners eigenlijk van?

Dat zijn nog eens mooie woorden om een case mee af te sluiten!

Jouw online zichtbaarheid vernieuwen?

Stuur Peter een mail!

Peter Leenen

Projectmanager & online marketeer