Waar we over bloggen

ict-media-design-stage-eindhoven

Gezocht: Stagiair ICT Media Design

05 maart 2019 door Daan Verberne

Tags: stage team

Gaat je hart sneller kloppen van innovatieve websites met oogstrelende designs? Heb je een, nogal vreemde, voorliefde voor pixel perfect coderen? Dan hebben we een uitdagende stageplek voor je beschikbaar in september 2019. Durf jij het aan? Lees dan snel verder.

communicatie-stagiar-buro-3

Gezocht: online communicatiespecialist in spé!

05 maart 2019 door Peter Leenen

Tags: stage team

Zie jij door het bos de bomen, heb je een scherp oog voor detail en ben jij de communicatiegoeroe in spé? Dan hebben we een uitdagende stageplek voor je beschikbaar in september 2019.

introblog_bram_banner-compressor

B(r)am, welkom!

22 februari 2019 door Bram Heijmans

Tags: Stage Team

Het is weer februari en dat betekent: een nieuwe stagiair. Ik ben de gelukkige afstudeerstudent die dit groeiend bureau mag komen versterken. Benieuwd wie ik ben en wat ik ga doen? Lees dan snel verder!

Merette-van-Gisbergen-online-marketeer-Buro-3

Ken jij Merette al?

11 februari 2019 door Merette van Gisbergen

Tags: Team Online Marketing

Je gelooft het vast niet maar Buro 3 bestaat vanaf nu niet meer (fulltime) uit mannen! Merette is toegevoegd aan het Buro 3-team. Wil je alles over haar weten? Lees dan verder...

wanneer-is-jouw-privacycverklaring-avg-proof

Wanneer is je privacyverklaring AVG-proof?

28 januari 2019 door Sander Kuipers

Tags: AVG Privacy

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG, ook wel bekend als GDPR) van kracht. 248 dagen later, op de Data Privacy Day, zijn er nog steeds veel organisaties die geen correcte privacyverklaring hebben. Vaak omdat het simpelweg onduidelijk is voor veel MKB-bedrijven. In dit artikel som ik de belangrijkste onderdelen voor je op.

webwinkelvakdagen-buro-3

Buro 3 bij de Webwinkel Vakdagen

24 januari 2019 door Sander Kuipers

Tags: Webwinkelvakdagen Team

Dit jaar waren we weer aanwezig bij de Webwinkel Vakdagen. Samen met het hele B3-team hebben we interessante en inspirerende lezingen bijgewoond over ontwikkelingen in e-commerceland. In deze blog zullen we je meenenemen in een aantal van deze interessante ontwikkelingen. 

 

banner-biedingen-op-zoekwoordniveau-google-shopping

Google Shopping & biedingen op zoekwoordniveau [ultiem stappenplan]

22 januari 2019 door Mike van der Horst

Tags: Google Shopping Online Marketing

Wat als ik je vertel dat je op zoekwoordniveau biedingen kunt doen in Google Shopping? Na het lezen van dit artikel met concrete handvatten kun je daar meteen mee aan de slag! Verspil dus geen geld meer aan zoekopdrachten die toch niet converteren. Richt je alleen nog maar op hoogconverterende zoekopdrachten met deze ultieme handleiding voor biedingen op zoekwoordniveau in Google Shopping.

Banner-de-week-van-joost_76

De week van Joost

16 november 2018 door Joost van der Zanden

Tags: Team Deweekvan

Weet Joost het nog steeds, aan zijn eigenlijk te kleine maar verhoogde bureau? Hij beschrijft zijn werkweek van maandag tot en met vrijdag.

banner-fd-gazelle-2018

Buro 3 voor het derde jaar op rij FD Gazelle

17 oktober 2018 door Daan Verberne

Tags: Team Award fdgazellen

Full service internetbureau Buro 3 is afgelopen week uitgeroepen tot FD Gazelle 2018. Dit is alweer het derde jaar op rij dat wij deze prestigieuze prijs mogen ontvangen en daar zijn we enorm trots op!

vacature-junior-online-marketeer-eindhoven-

Gezocht: (Junior) Online Marketingninja

01 oktober 2018 door Peter Leenen

Tags: team vacature

Heb jij een scherp oog voor detail en raak jij opgewonden van een online marketingstrategie die crossmediaal is ingezet? Heb jij het in je om vanuit een 'birds-eye-view' de lijnen uit te zetten voor uiteenlopende opdrachtgevers om zo meer online resultaten te behalen? Dan ben jij de nieuwe (junior) online marketeer we zoeken.

 

Banner-2-meteen-van-start-met-bart

Meteen van start met Bart

10 september 2018 door Bart van den Berkmortel

Tags: Stage Team

Mijn naam is Bart van den Berkmortel, 23 lentes jong en woonachtig in Deurne. Naast studeren ben ik in het weekend meestal met mijn vrienden en vriendin te vinden in het ‘bruisende’ uitgaansleven van Deurne of bezoek ik een festival of een andere gezellige studentenstad. Qua sport ben ik een “betalend” fitness lid waar ik zelf ook verandering in wil gaan brengen. Mijn favoriete tijdverdrijf is het kijken van series en films. Af en toe een potje gamen (nadat ik het stof van de spelcomputer afgepoetst heb) met mijn vrienden doe ik ook graag.

Bannder-buro-3-rebranding_34

Buro 3. Inlevers. Vóórdenkers. Doorzetters.

29 juni 2018 door Peter Leenen

Tags: Rebranding Positionering Logo

In 9 jaar tijd zijn we van een zolderkamer start-up, volgroeid naar een full-service internetbureau. Hoe wij dit vertaald hebben in een nieuwe merkessentie, lees je in deze blog! 

banner-onze-eerste-hackathon

Onze allereerste Hackathon

19 juni 2018 door Peter Leenen

Tags: Hackathon Team

Op vrijdag 8 juni was het zover. Onze eerste (succesvolle) hackathon. Benieuwd wat een hackathon is, waarom we dit georganiseerd hebben en wat we in korte tijd voor elkaar hebben gekregen? Lees dan verder.

Banner-de-week-van-sander

De week van Sander

06 juni 2018 door Sander Kuipers

Tags: team deweekvan

Benieuwd wat ik de hele week achter, onder, naast en op mijn bureau uitspook? In deze blog vertel ik hoe mijn week als afstudeerder eruit ziet.

Banner-vier-stappen-unieke-positionering

In 4 stappen naar een unieke positionering voor MKB-bedrijven

07 mei 2018 door Sander Kuipers

Tags: Positionering Waarde Propositie Canvas

Hoe kun je de voordelen van jouw product of dienst nu vertalen naar een verhaal waar jouw potentiële klant iets aan heeft? Veel MKB-bedrijven vinden het lastig om dit te bewerkstelligen. Bedrijven die zichzelf herkenbaar, consistent en authentiek positioneren zijn succesvoller. Maar hoe dan? *Arjen Lubach voice*. Wij leggen je in 4 praktische stappen uit hoe je zelf jouw unieke positionering opstelt.

banner-de-week-van-arno

De week van Arno

20 april 2018 door Arno Classens

Tags: Team deweekvan

Benieuwd wat Arno de hele week achter zijn ‘te grote’ computer doet? Hij beschrijft zijn werkweek van maandag tot en met vrijdag.

wat-is-de-algemene-verordening-gegevensbescherming

Wat is de algemene verordening gegevensbescherming?

26 maart 2018 door Mike van der Horst

Tags: AVG Online Marketing

Het is bijna zover. Op 25 mei 2018 gaat de nieuwe privacywetgeving, Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Oké, leuk, maar wat betekent dit voor mij als zelfstandige met personeel, MKB-er of ZZP’er?

opening-nieuw-kantoor-header

Geslaagde opening van ons nieuwe kantoor in Deurne!

06 maart 2018 door Sander Kuipers

Tags: Kantoor Opening

2 Maart 2018 was het dan zover, de officiële opening van ons nieuwe kantoor. Nadat we begin dit jaar vanuit ons vertrouwde plekje in Asten naar de Tramstraat in Deurne zijn verhuisd, werd het na al het harde werken tijd om de deuren 'officeel' open te zetten.