Waar we over bloggen

Banner-de-week-van-sander

De week van Sander

06 juni 2018 door Sander Kuipers

Tags: team deweekvan

Benieuwd wat ik de hele week achter, onder, naast en op mijn bureau uitspook? In deze blog vertel ik hoe mijn week als afstudeerder eruit ziet.

Banner-vier-stappen-unieke-positionering

In 4 stappen naar een unieke positionering voor MKB-bedrijven

07 mei 2018 door Sander Kuipers

Tags: Positionering Waarde Propositie Canvas

Hoe kun je de voordelen van jouw product of dienst nu vertalen naar een verhaal waar jouw potentiële klant iets aan heeft? Veel MKB-bedrijven vinden het lastig om dit te bewerkstelligen. Bedrijven die zichzelf herkenbaar, consistent en authentiek positioneren zijn succesvoller. Maar hoe dan? *Arjen Lubach voice*. Wij leggen je in 4 praktische stappen uit hoe je zelf jouw unieke positionering opstelt.

banner-de-week-van-arno

De week van Arno

20 april 2018 door Arno Classens

Tags: Team deweekvan

Benieuwd wat Arno de hele week achter zijn ‘te grote’ computer doet? Hij beschrijft zijn werkweek van maandag tot en met vrijdag.

wat-is-de-algemene-verordening-gegevensbescherming

Wat is de algemene verordening gegevensbescherming?

26 maart 2018 door Mike van der Horst

Tags: AVG Online Marketing

Het is bijna zover. Op 25 mei 2018 gaat de nieuwe privacywetgeving, Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Oké, leuk, maar wat betekent dit voor mij als zelfstandige met personeel, MKB-er of ZZP’er?

opening-nieuw-kantoor-header

Geslaagde opening van ons nieuwe kantoor in Deurne!

06 maart 2018 door Sander Kuipers

Tags: Kantoor Opening

2 Maart 2018 was het dan zover, de officiële opening van ons nieuwe kantoor. Nadat we begin dit jaar vanuit ons vertrouwde plekje in Asten naar de Tramstraat in Deurne zijn verhuisd, werd het na al het harde werken tijd om de deuren 'officeel' open te zetten.  

kennismakingsblog-sander-banner2

De zonder Koen mét Sander show

27 februari 2018 door Sander Kuipers

Tags: Team Online Marketing Communicatie Afstuderen stage

Hallo! Ik ben Sander Kuipers, vanaf begin februari ben ik bezig met een supertoffe afstudeeropdracht voor Buro 3. Ik zal mij dan ook eventjes voorstellen, sinds 1997 woon ik in een levendig dorpje in het diepe zuiden van het land, inderdaad ja, een Limburger. Van kleins af aan sta ik vredig bloemetjes te plukken op het voetbalveld, maar deze bloemetjes laat ik tijdelijk met rust aangezien ik de komende vijf maanden in Eindhoven eet/slaap/leef. 

marketing-management-communicatie-stage-eindhoven

Gezocht: bikkel marketing management of communicatie

12 februari 2018 door Peter Leenen

Tags: stage team

Zie jij door het bos de bomen, heb je een scherp oog voor detail en ben jij de marketinggoeroe in spé? Dan hebben we een uitdagende stageplek voor je beschikbaar in september 2018.

wat-is-content-marketing-banner_74

Wat is content marketing: De essentie

22 januari 2018 door Mike van der Horst

Tags: Online Marketing Content Marketing

Toen je voor het eerst hoorde over “content marketing” dacht je waarschijnlijk aan blog artikelen en virale Facebook en YouTube video’s, maar content marketing bestaat al langer dan het internet zelf.

Hoe dat dan?

Omdat content marketing gaat over een verhaal vertellen; storytelling, en dat doen wij mensen al sinds we kunnen praten.

Banner-Buro-3-vanuit-Deurne-Tramstraat-39

Buro 3 vanuit Deurne

17 januari 2018 door Peter Leenen

Tags: Team Verhuizen Kantoor

Na 8 leuke jaren vanuit een verzamelpand aan de Wolfsberg 9 in Asten, gaan we ons vertrouwde plekje inruilen voor een eigen locatie aan de tramstraat in Deurne. Ons kantoor in Asten was de ideale plek om Buro 3 te starten, maar we zijn er inmiddels al een tijd uit ons jasje gegroeid.

wat-is-growth-hacking_29

Growth hacking in een notendop

04 januari 2018 door Morgane Lewy

Tags: Growth Hacking Online Marketing Gastblog

Heb je een leuk idee of heb je je net bij een marketingteam aangesloten? De waarheid is dat je waarschijnlijk veel tijd en geld gaat besteden aan marketingkanalen die voor jouw producten en/of diensten niet efficiënt genoeg werken (behalve als je een gevestigde onderneming bent met een groot budget en breed cliënteel).

Dynamic-Pricing-Restaurant-Spingaren-Amsterdam

Dynamic pricing toegepast in reserveringssysteem voor restaurant Spingaren uit Amsterdam

25 oktober 2017 door Peter Leenen

Tags: website maatwerk dynamic pricing variabele prijzen

Als eerste restaurant van Nederland, nee Europa, hebben we het principe van een flexibele prijsstrategie toegepast in het reserveringssysteem op de website. Ook wel dynamic pricing genoemd. Als gast kun je zelf bepalen hoeveel korting je ontvangt wanneer je een reservering plaatst voor een etentje in hun restaurant, gaaf toch? Hoe het werkt lees je in dit blog.

Blog-afbeelding-FD-Gazelle-2017-def

Buro 3 hoort wederom tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland

16 oktober 2017 door Peter Leenen

Tags: Award Team fdgazellen

Wij hebben voor het tweede jaar op rij te horen gekregen dat we een FD Gazelle Award in ontvangst mogen nemen! Dat betekent dat we tot de 754 snelst groeiende bedrijven van Nederland horen. 

waarom-emailmarketing-net-een-tv-show-pilot-is

Lights, camera, action: Waarom e-mailmarketing eigenlijk net een TV show pilot is

15 oktober 2017 door Megan de Graaf

Tags: Online Marketing Email Marketing Gastblog

E-mailmarketing en de eerste aflevering van een nieuwe serie; het is eigenlijk precies hetzelfde! Hoe dan, hoor ik je denken. Om te beginnen door de grandioze opening die we verwachten wanneer we met onze popcorn klaar zitten en op de open- of afspeelknop drukken. De pilot van een serie moet je over de streep halen, hetzelfde geldt voor de content in de eerste e-mail die de lezer ontvangt. 

Banner-Google-Posts_48

Vergroot je lokale vindbaarheid met Google Posts

27 september 2017 door Jamie van Bussel

Tags: Google Posts Online Marketing

Onlangs introduceerde Google de nieuwe gratis tool: Google Posts. Het is een gratis tool waarmee je je lokale vindbaarheid kunt vergroten en waarmee je je als bedrijf kunt onderscheiden. In dit blog lees je hoe dit werkt en waarom je het zou moeten gebruiken. 

Kop-cnj_31

Nieuwe website Camper-n-joy

14 september 2017 door Jamie van Bussel

Tags: Vernieuwde website Live Response

Bij een professioneel bedrijf hoort een representatieve website die deze professionaliteit uitstraalt. Zo dachten ze er bij Camper-n-joy ook over en daarom benaderde zij ons om de website in een compleet nieuw jasje te steken. We kunnen inmiddels wel stellen dat de nieuw gerealiseerde website er piekfijn uitziet!

 

leer-jaimie-van-bussel-kennen

Leer Jamie kennen

30 augustus 2017 door Jamie van Bussel

Tags: TEAM STAGE

Mijn naam is Jamie of zoals mijn vrienden mij noemen James. 21 Jaar geleden kwam ik in Zuid-Korea ter wereld, maar ik ben opgegroeid en nog steeds woonachtig in het prachtige Asten (Aaste) en de komende maanden loop ik stage bij Buro 3 op de online marketingafdeling. 

waarom-social-media-inzetten

Waarom social media inzetten voor bedrijven?

11 augustus 2017 door Mike van der Horst

Tags: Social media online marketing

Bijna iedereen is wel bekend met social media en het merendeel van alle Nederlanders heeft wel een account op een social media kanaal. Maar zet jij social media al (goed) in voor jouw bedrijf? En waarom zou je social media moeten inzetten? Je leest het hier.

Social-media-facebook

Is een Facebook bedrijfspagina een must have?

11 augustus 2017 door Mike van der Horst

Tags: Social media facebook online marketing

Facebook is het grootste en meest bekende social media kanaal ter wereld, maar is het ook een must have voor jouw bedrijf?