Scroll

Onze Hilde weet wat ze wil(de)

hilde

Ja ja, we hebben versterking aan het damesfront! Administratieve collega Hilde stelt zich aan je voor. Meer weten over Hilde? Lees dan gauw verder.

Mijn naam is Hilde en ik woon in Deurne (om de hoek bij Buro 3, wat erg handig is). Ik ben graag actief in de buitenlucht denk aan skiën, fietsen en wandelen met onze hond. Verder ga ik graag met vriendinnen naar de bioscoop. Mijn overige vrije tijd vul ik op met gezelligheid met vrienden en een lekker hapje en drankje. Verder heb ik een brede en open kijk op de wereld en laat ik me graag inspireren door verschillende landen/ gebruiken/ culturen en landschappen. De bergen hebben wel echt mijn voorkeur, daar word ik enorm blij van.

Typisch Hilde

Bij Buro 3 konden ze wel wat extra handjes gebruiken op het gebied van administratie, dat kwam goed uit want ik hou ervan om administraties te ordenen en administratieve processen te stroomlijnen. Daarnaast word ik erg blij van inspirerende mensen en een opgeruimde werkplek. Graag werk ik niet alleen voor, maar ook mét de klant, waarbij een goed gesprek altijd welkom is.

Waarom Buro 3

Bij het lezen van de vacature dacht ik direct: deze is voor mij, hier wil ik werken. Zo creatief geschreven; dat zegt in mijn ogen heel veel over het bedrijf en de mensen erachter. Ik voel me thuis tussen collega’s die met passie en overtuiging bezig zijn met wat ze graag doen. En dat is bij Buro 3 zéker aan de orde.

Heb je vragen over jouw administratieve zaken bij Buro 3? Mail me dan op hilde@buro-3.nl en ik help je verder.