Scroll

Communicatie

Ons nieuwe communicatie brein, Tim!

tim

Ja hoor! Ze hebben weer een student zo ver gekregen om hier stage te komen lopen. Mijn naam is Tim van Veenendaal en ik introduceer mijzelf graag als nieuwe stagiaire van Buro 3. Ik ben 19 jaar en woon nu alweer ruim 3 jaar in het altijd bruisende Dommelen (echt een aanrader). Daarvoor heb ik in totaal 7 jaar in het zonnige Bonaire gewoond. Ik zit nu in mijn tweede jaar als communicatieprofessional en begin nu net met mijn eerste stage.

Waarom ik voor communicatie heb gekozen? Ik wist oprecht niet wat ik moest kiezen nadat ik mijn middelbare school had afgemaakt, zoals zoveel communicatiestudenten. Een jaar later kan ik met een grote glimlach zeggen dat er enorm blij ben dat ik deze keuze heb gemaakt. Ik kan terugkijken op een jaar met veel nieuwe mensen en bijzondere ervaringen.

In mijn vrije tijd neemt sport toch wel vaak de overhand. Dit kan zijn in de vorm van lekker zaterdagmiddag een voetbalwedstrijd kijken op de bank tot zwetend gewichten optillen in de sportschool. Daarnaast speel ik zelf ook nog wedstrijden in het weekend. Verder houd ik er ook wel van om, net als veel anderen van mijn leeftijd, โ€˜s avonds lekker een film te kijken of om even te gamen.

Waarom Buro 3?

Op het moment dat je voor een bedrijf gaat kiezen om stage te gaan lopen is er natuurlijk ontzettend veel keuze. Na verschillende gesprekken en bezoekjes kwam opeens Buro 3 op mijn pad. Ik voelde me gelijk aangesproken door de informele sfeer en de opdrachten die daar op mij lagen te wachten. Na een paar online gesprekken was er vanuit mijn kant gelijk een goede klik. Het aanbod van Buro 3 komt precies overeen met wat ik zoek in een stagebedrijf.

Waar ga ik mij de komende periode mee bezig houden bij Buro 3?

Ik ga deze periode bij Buro 3 vooral proberen om mijn marketing kant verder te ontwikkelen. Ik heb zelf al een behoorlijke bagage aan creatieve communicatie alleen ontbreekt er nog een stukje marketing, zoals bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren. Verder zal ik een leidende rol gaan vervullen binnen een nieuw project van Buro 3 voor e-bikeaccuspecialist.nl. De focus ligt hierbij op het vindbaar maken op Google en alles wat daarbij komt kijken. Bij overige projecten van Buro 3 zal ik een eventuele ondersteunende rol vervullen.