Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk :) x

Scroll

IntES is een van de beste technische adviesdiensten voor projectlevering en bouwveiligheidsbeheer

Online positionering voor IntES, onze eerste Chinese website

arno-web

IntES bestaat uit Engineering Consultants en staat bekend om hun professionaliteit, effectiviteit en innovatie in de uitvoering van Engineering, Procurement en Construction Management (EPCM) -diensten. Een hele mond vol, waarvoor wij aan de slag zijn gegaan met het versterken van de online positionering en het verbeteren van de online vindbaarheid (SEO). Een toffe uitdaging voor een organisatie actief over de hele wereld.

Maatwerk WordPress website

We zijn met de online positionering aan de slag gegaan en hebben een nieuw ontwerp gerealiseerd wat aansluit bij de huidige webdesign trends. Dit heeft geleid tot een nieuwe WordPress website waarbij projecten een belangrijk onderdeel zijn. IntES verzorgt projecten over de gehele wereld, voornamelijk in China, Zuidoost-Aziรซ, Europa en Afrika.

Naast een team- en nieuwsmodule bevat de website ook een projecten module. Door middel van dynamische filters kan de bezoeker zelf bepalen welke projecten hij bekijkt. Zo is het mogelijk om te filteren op de markten en landen. De filters reageren op elkaar en laten alleen de opties zien die beschikbaar zijn met de geselecteerde filters, wel zo gebruiksvriendelijk.

Vanwege het internationale karakter van IntES is de website meertalig opgebouwd. Dit wil zeggen dat ze de website eenvoudig zelf kunnen vertalen. Naast de Engelse basistaal is de website onder andere ook beschikbaar in het Chinees. Bekijk de nieuwe website van IntES hier ๐Ÿ‘‰ www.int-es.com

Arno Classens

Webdeveloper & WordPress specialist

Projecten pagina van IntES in het Chinees
Een project op de nieuwe website van IntES