Scroll

IntES is een van de beste technische adviesdiensten voor projectlevering en bouwveiligheidsbeheer

Online positionering voor IntES, onze eerste Chinese website

arno-2

IntES is een bedrijf dat bestaat uit Engineering Consultants en staat bekend om hun professionaliteit, effectiviteit en innovatie in de uitvoering van Engineering, Procurement en Construction Management (EPCM) -diensten. Ze zijn bij ons terecht gekomen met de vraag of we ze konden helpen met het verbeteren van de online positionering en het verbeteren van de online vindbaarheid (SEO). Na een analyse zijn we samen tot de conclusie gekomen dat de techniek van de toenmalige website zo verouderd was, dat er gebreken optraden en niet meer voldeed aan de gewenste eisen. Daarnaast voldeed de website ook niet aan de eisen die Google stelt om goed vindbaar te kunnen zijn. De website mocht dus wel vernieuwd worden.

Maatwerk WordPress website

We zijn met de online positionering aan de slag gegaan en hebben een nieuw ontwerp gerealiseerd wat aansluit bij de huidige webdesign trends. Dit heeft geleid tot een nieuwe WordPress website voor IntES. Op de nieuwe website zijn de projecten een belangrijk onderdeel. IntES verzorgt namelijk onder andere projecten in China, Zuidoost-AziΓ«, Europa en Afrika.

Naast een team en nieuws module bevat de website ook een projecten module. Door middel van dynamische filters kan de bezoeker zelf bepalen welke projecten hij bekijkt. Zo is het mogelijk om te filteren op de markten waarin IntES zicht bevindt en op de verschillende landen. De filters reageren op elkaar en laten alleen de opties zien die beschikbaar zijn met de geselecteerde filters.

Vanwege de internationaliteit van IntES is de website meertalig opgebouwd. Dit wil zeggen dat ze de website eenvoudig zelf kunnen vertalen. Naast de Engelse basistaal is de website onder andere ook beschikbaar in het Chinees. Bekijk de nieuwe website van IntES hier πŸ‘‰ https://int-es.com/

Ben je ook toe aan een nieuwe website of twijfel je of de techniek nog goed is? Stuur dan een berichtje naar Arno.

Arno Classens

Webdeveloper & WordPress specialist

Projecten pagina van IntES in het Chinees
Een project op de nieuwe website van IntES