Scroll

Omzetstijging van 31% voor het tweede jaar op rij

Horizon Motor Reizen

peter-3

Een resultaatgerichte en succesvolle inzet van online marketing

Horizon Motor Reizen is een reisorganisatie die motorreizen verzorgt naar de mooiste plekken van Europa. De afgelopen jaren heeft Horizon Motor Reizen zich ontpopt tot markleider in Nederland en België op het gebied van motorreizen met 150 motoreizen naar meer dan 50 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika.

Online marketingstrategie middels het See, Think, Do & Care model

Wij hebben op basis van best practices het See, Think Do & Care model ingezet voor het bepalen van een online marketingstrategie die aansluit bij de wensen en behoeften van de klanten van Horizon Motor Reizen. Hierdoor is Horizon Motor Reizen bij iedere fase van de Customer Journey (klantreis) waarin de klant zich bevindt op dat moment aanwezig met een boodschap die daarbij aansluit.

“De samenwerking en resultaatgerichte aanpak van Buro 3 helpt ons te doen waar wij goed in zijn en zorgt voor een structurele omzetgroei.”

Carlo Bankers
Eigenaar Horizon Motor Reizen

Website optimalisatie, ieder seizoen weer

Naast alle online marketingactiviteiten optimaliseren we ook na ieder motorseizoen de website. Niet alleen het uiterlijk van de website krijgt een update, want de grootste veranderingen gaan schuil achter het design. Zoals updates aan het uitgebreide boekingssysteem, waarin alle data wordt opgeslagen, in combinatie met tijdbesparende innovaties en automatiseringen. Dit alles vergemakkelijkt het werkproces van Horizon Motor Reizen, waardoor sterke groei mogelijk is.

Fantastische resultaten

Met behulp van een goed doordachte marketingstrategie op basis van de See, Think, Do, Care methode is er een omzetstijging gerealiseerd van 31% per jaar en een stijging van het aantal brochure aanvragen van 112%. Een ontzettend mooi resultaat waar we stiekem heel erg trots op zijn!