Scroll

Een vernieuwde website met verbeterde vindbaarheid

Een vernieuwde website en betere vindbaarheid voor Sleeve Technology

daan_web

Een internationaal bedrijf met grote klanten zoals Unilever en Nestlé, wie wil daar nou niet voor werken? Wij in ieder geval wel! Sleeve Technology was op zoek naar een nieuw webdesign en betere vindbaarheid op het internet. Twee zaken waar wij maar wat graag onze mouwen voor opstropen! We gingen voor ze aan de slag en slaagden erin om een mooi webdesign aan te leveren en de online vindbaarheid van het bedrijf te verbeteren.

De nauwe samenwerking die we met Sleeve Technology hebben gehad heeft er mede voor gezorgd dat dit project een succesverhaal is geworden. De ideeën die door Sleeve Technology zelf werden aangedragen, hebben geholpen tijdens het designproces. Daarbij hielpen de contactmomenten tijdens het ontwikkelingsproces Sleeve Technology om een duidelijk idee te krijgen van de ingeslagen weg en de visie achter het design. Ook konden ze ons hierdoor bijsturen wanneer zij dit nodig achtten.

Je bekijkt de volledige website hier: www.sleevetechnology.com

Een strak webdesign met een nieuwe structuur

Een professioneel, internationaal bruikbaar design was de wens van Sleeve Technology. De nieuwe menustructuur zorgt voor een heldere indeling van producten en bedrijfsgeschiedenis en helpt de bezoeker om online makkelijk te vinden waar ze naar zoeken. De volledig Engelstalige website is in de stijl van Sleeve Technology gegoten en heeft een strakke, heldere structuur die voldoet aan de verwachtingen van de klant.

Betere vindbaarheid op het internet

De andere vraag die we kregen van Sleeve Technology is er eentje die we al vaak hebben beantwoord voor meerdere klanten: ‘’Hoe kunnen we online beter gevonden worden?’’. Ons antwoord? “SEO!”

Daarom sleutelden we op visueel én technisch gebied aan de website. Een zoekwoordenonderzoek was de basis voor een technisch sterke website met een verbeterde vindbaarheid.

Wat nu?

Nu de basis van de website is opgeleverd, zijn we verantwoordelijk voor het monitoren en optimaliseren van het Google Ads account en schrijven we de teksten voor op de website die bijdragen aan een betere organische ranking. Ook helpen we bij andere marketing werkzaamheden zoals het maken van een whitepaper en helpen we met de LinkedIn pagina van Sleeve Technology.

Dankzij deze goede samenwerking is het een project geworden waar niet alleen de klant, maar wij ook erg blij mee zijn.

Jouw online zichtbaarheid vernieuwen?

Stuur Peter een mail!

Peter Leenen

Projectmanager & online marketeer